Прогноза за Грийн Гъли против Bulleen

Прогноза за Грийн Гъли против Bulleen од NPL Victoria 2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.57
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 4.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 149

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen
Вкупен број победи за домаќините: 91 – 61.07%
Вкупен број на нерешени натпревари: 27 – 18.12%
Вкупен број победи на гостите: 31 – 20.81%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Грийн Гъли со 61.07% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.83 = 11.77%
Bwin: 1.80 = 9.93%
Bet at home: 1.78 = 8.71%
Sportingbet: 1.78 = 8.71%
William Hill: 1.85 = 12.99%

Нерешено во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen со 18.12% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -32.05%
Bwin: 4.00 = -27.52%
Bet at home: 3.93 = -28.79%
Sportingbet: 3.90 = -29.33%
William Hill: 4.00 = -27.52%

Победа за Bulleen со 20.81% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -25.10%
Bwin: 3.25 = -32.38%
Bet at home: 3.31 = -31.13%
Sportingbet: 3.20 = -33.42%
William Hill: 3.50 = -27.18%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 79.19%
Нерешено во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen или победа за гостите: 38.93%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 81.88%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 40.94%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 3.36%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 0.67%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 18.12%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 9.40%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 8.05%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 2.01%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 5.37%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 12.08%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Грийн Гъли со еден гол разлика: 18.79%
Победа за Грийн Гъли со два гола разлика: 15.44%
Победа за Грийн Гъли со три гола разлика: 13.42%
Победа за Грийн Гъли со четири или повеќе гола разлика: 13.42%

Победа за Bulleen со еден гол разлика: 10.74%
Победа за Bulleen со два гола разлика: 6.04%
Победа за Bulleen со три гола разлика: 2.68%
Победа за Bulleen со четири или повеќе гола разлика: 1.34%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Bulleen и Грийн Гъли: 14.09%
Средба без голови помеѓу тимовите на Bulleen и Грийн Гъли: 4.03%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Грийн Гъли со хендикеп од +0.5: 79.19%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од +1: 88.72%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од +1.5: 89.93%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од +2: 95.71%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од +2.5: 95.97%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од +3: 98.62%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од +3.5: 98.66%

Победа за Bulleen со хендикеп од -0.5: 20.81%
Победа за Bulleen со хендикеп од -1: 11.28%
Победа за Bulleen со хендикеп од -1.5: 10.07%
Победа за Bulleen со хендикеп од -2: 4.29%
Победа за Bulleen со хендикеп од -2.5: 4.03%
Победа за Bulleen со хендикеп од -3: 1.38%
Победа за Bulleen со хендикеп од -3.5: 1.34%

Победа за Грийн Гъли со хендикеп од -0.5: 61.07%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од -1: 52.07%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од -1.5: 42.28%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од -2: 31.75%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од -2.5: 26.85%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од -3: 15.50%
Победа за Грийн Гъли со хендикеп од -3.5: 13.42%

Победа за Bulleen со хендикеп од +0.5: 38.93%
Победа за Bulleen со хендикеп од +1: 47.93%
Победа за Bulleen со хендикеп од +1.5: 57.72%
Победа за Bulleen со хендикеп од +2: 68.25%
Победа за Bulleen со хендикеп од +2.5: 73.15%
Победа за Bulleen со хендикеп од +3: 84.50%
Победа за Bulleen со хендикеп од +3.5: 86.58%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Грийн Гъли на полувремето: 44.97%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 35.57%
Победа за Bulleen на полувремето: 19.46%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 79.19%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 64.43%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 55.03%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од +0.5: 80.54%
Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од +1: 93.75%
Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.63%
Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од +2: 99.30%

Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од -0.5: 19.46%
Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од -1: 6.25%
Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.37%
Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од -2: 0.70%

Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од -0.5: 44.97%
Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од -1: 25.45%
Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од -1.5: 18.79%
Победа за Грийн Гъли на полувремето со хендикеп од -2: 6.92%

Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од +0.5: 55.03%
Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од +1: 74.55%
Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од +1.5: 81.21%
Победа за Bulleen на полувремето со хендикеп од +2: 93.08%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Грийн Гъли во второто полувреме: 55.70%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 23.49%
Победа за Bulleen во второто полувреме: 20.81%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 79.19%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 76.51%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Грийн Гъли и Bulleen: 44.30%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.19%
Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.65%
Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 94.63%
Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.92%

Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.81%
Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.35%
Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 5.37%
Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.08%

Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 55.70%
Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од -1: 36.54%
Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 25.50%
Победа за Грийн Гъли во второто полувреме со хендикеп од -2: 12.60%

Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 44.30%
Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од +1: 63.46%
Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 74.50%
Победа за Bulleen во второто полувреме со хендикеп од +2: 87.40%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Грийн Гъли на нула: 35.57%
Победа за Bulleen на нула: 9.40%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Грийн Гъли да победи во некое од полувремињата: 71.81%
Веројатност Bulleen да победи во некое од полувремињата: 34.90%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Грийн Гъли во двете полувремиња: 28.86%
Победа на Bulleen во двете полувремиња: 5.37%