Прогноза за Vorskla Poltava U21 против Стал Каменске U21

Прогноза за Vorskla Poltava U21 против Стал Каменске U21 од Youth League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.33
Нерешено на натпреварот: 5.00
Победа на гостите: 6.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 247

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21
Вкупен број победи за домаќините: 174 – 70.45%
Вкупен број на нерешени натпревари: 41 – 16.60%
Вкупен број победи на гостите: 32 – 12.96%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Vorskla Poltava U21 со 70.45% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.33 = -6.31%
Bwin: 1.33 = -6.31%
Bet at home: 1.31 = -7.72%
Sportingbet: 1.33 = -6.31%

Нерешено во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21 со 16.60% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.00 = -17.00%
Bwin: 5.25 = -12.85%
Bet at home: 4.75 = -21.15%
Sportingbet: 5.20 = -13.68%

Победа за Стал Каменске U21 со 12.96% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.00 = -22.27%
Bwin: 6.00 = -22.27%
Bet at home: 5.68 = -26.41%
Sportingbet: 5.75 = -25.51%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 87.04%
Нерешено во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21 или победа за гостите: 29.55%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 83.40%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 41.70%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 3.64%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 1.21%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 22.67%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 9.72%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 4.45%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 6.07%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 3.24%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 7.29%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Vorskla Poltava U21 со еден гол разлика: 29.96%
Победа за Vorskla Poltava U21 со два гола разлика: 13.77%
Победа за Vorskla Poltava U21 со три гола разлика: 12.55%
Победа за Vorskla Poltava U21 со четири или повеќе гола разлика: 14.17%

Победа за Стал Каменске U21 со еден гол разлика: 7.69%
Победа за Стал Каменске U21 со два гола разлика: 4.45%
Победа за Стал Каменске U21 со три гола разлика: 0.81%
Победа за Стал Каменске U21 со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Стал Каменске U21 и Vorskla Poltava U21: 11.74%
Средба без голови помеѓу тимовите на Стал Каменске U21 и Vorskla Poltava U21: 4.86%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од +0.5: 87.04%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од +1: 94.30%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од +1.5: 94.74%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од +2: 99.15%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од +2.5: 99.19%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од -0.5: 12.96%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од -1: 5.70%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од -1.5: 5.26%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од -2: 0.85%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од -2.5: 0.81%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од -0.5: 70.45%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од -1: 57.80%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од -1.5: 40.49%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од -2: 30.99%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од -2.5: 26.72%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од -3: 16.20%
Победа за Vorskla Poltava U21 со хендикеп од -3.5: 14.17%

Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од +0.5: 29.55%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од +1: 42.20%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од +1.5: 59.51%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од +2: 69.01%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од +2.5: 73.28%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од +3: 83.80%
Победа за Стал Каменске U21 со хендикеп од +3.5: 85.83%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето: 46.56%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 36.84%
Победа за Стал Каменске U21 на полувремето: 16.60%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 87.04%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 63.16%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 53.44%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.40%
Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од +1: 96.71%
Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.17%
Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од +2: 99.17%

Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.60%
Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од -1: 3.29%
Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.83%
Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од -2: 0.83%

Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од -0.5: 46.56%
Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од -1: 25.84%
Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од -1.5: 18.62%
Победа за Vorskla Poltava U21 на полувремето со хендикеп од -2: 5.63%

Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од +0.5: 53.44%
Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од +1: 74.16%
Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од +1.5: 81.38%
Победа за Стал Каменске U21 на полувремето со хендикеп од +2: 94.37%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме: 59.51%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 25.51%
Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме: 14.98%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 87.04%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 74.49%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Vorskla Poltava U21 и Стал Каменске U21: 40.49%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 85.02%
Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.22%
Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.57%
Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.77%

Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 14.98%
Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.78%
Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.43%
Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.23%

Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 59.51%
Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од -1: 43.50%
Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 31.17%
Победа за Vorskla Poltava U21 во второто полувреме со хендикеп од -2: 18.27%

Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 40.49%
Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од +1: 56.50%
Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 68.83%
Победа за Стал Каменске U21 во второто полувреме со хендикеп од +2: 81.73%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Vorskla Poltava U21 на нула: 36.84%
Победа за Стал Каменске U21 на нула: 4.86%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Vorskla Poltava U21 да победи во некое од полувремињата: 80.57%
Веројатност Стал Каменске U21 да победи во некое од полувремињата: 28.34%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Vorskla Poltava U21 во двете полувремиња: 25.51%
Победа на Стал Каменске U21 во двете полувремиња: 3.24%