Прогноза за Pattaya Utd против БЕК Теро Сасана

Прогноза за Pattaya Utd против БЕК Теро Сасана од Thai Premier League 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.50
Нерешено на натпреварот: 4.50
Победа на гостите: 4.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 182

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана
Вкупен број победи за домаќините: 113 – 62.09%
Вкупен број на нерешени натпревари: 34 – 18.68%
Вкупен број победи на гостите: 35 – 19.23%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Pattaya Utd со 62.09% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.50 = -6.87%
Bwin: 1.50 = -6.87%
Bet at home: 1.46 = -9.35%
Sportingbet: 1.50 = -6.87%
William Hill: 1.50 = -6.87%

Нерешено во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана со 18.68% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = -15.93%
Bwin: 4.50 = -15.93%
Bet at home: 4.41 = -17.62%
Sportingbet: 4.50 = -15.93%
William Hill: 4.50 = -15.93%

Победа за БЕК Теро Сасана со 19.23% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = -13.46%
Bwin: 4.50 = -13.46%
Bet at home: 4.58 = -11.92%
Sportingbet: 4.50 = -13.46%
William Hill: 4.50 = -13.46%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 80.77%
Нерешено во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана или победа за гостите: 37.91%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 81.32%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 39.01%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 6.04%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 3.30%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 19.23%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 9.89%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 6.04%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 3.85%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 2.75%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 9.89%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Pattaya Utd со еден гол разлика: 23.63%
Победа за Pattaya Utd со два гола разлика: 19.23%
Победа за Pattaya Utd со три гола разлика: 8.79%
Победа за Pattaya Utd со четири или повеќе гола разлика: 10.44%

Победа за БЕК Теро Сасана со еден гол разлика: 8.79%
Победа за БЕК Теро Сасана со два гола разлика: 7.69%
Победа за БЕК Теро Сасана со три гола разлика: 1.10%
Победа за БЕК Теро Сасана со четири или повеќе гола разлика: 1.65%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на БЕК Теро Сасана и Pattaya Utd: 13.74%
Средба без голови помеѓу тимовите на БЕК Теро Сасана и Pattaya Utd: 4.95%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Pattaya Utd со хендикеп од +0.5: 80.77%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од +1: 88.55%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од +1.5: 89.56%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од +2: 97.02%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од +2.5: 97.25%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од +3: 98.33%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од +3.5: 98.35%

Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од -0.5: 19.23%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од -1: 11.45%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од -1.5: 10.44%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од -2: 2.98%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од -2.5: 2.75%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од -3: 1.67%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од -3.5: 1.65%

Победа за Pattaya Utd со хендикеп од -0.5: 62.09%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од -1: 50.36%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од -1.5: 38.46%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од -2: 23.81%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од -2.5: 19.23%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од -3: 11.45%
Победа за Pattaya Utd со хендикеп од -3.5: 10.44%

Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од +0.5: 37.91%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од +1: 49.64%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од +1.5: 61.54%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од +2: 76.19%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од +2.5: 80.77%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од +3: 88.55%
Победа за БЕК Теро Сасана со хендикеп од +3.5: 89.56%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Pattaya Utd на полувремето: 48.35%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 35.16%
Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето: 16.48%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 80.77%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 64.84%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 51.65%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.52%
Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од +1: 93.25%
Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.96%
Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од +2: 97.71%

Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.48%
Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од -1: 6.75%
Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.04%
Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од -2: 2.29%

Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од -0.5: 48.35%
Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од -1: 28.79%
Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од -1.5: 20.88%
Победа за Pattaya Utd на полувремето со хендикеп од -2: 8.28%

Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од +0.5: 51.65%
Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од +1: 71.21%
Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од +1.5: 79.12%
Победа за БЕК Теро Сасана на полувремето со хендикеп од +2: 91.72%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Pattaya Utd во второто полувреме: 48.90%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 29.12%
Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме: 21.98%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 80.77%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 70.88%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Pattaya Utd и БЕК Теро Сасана: 51.10%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 78.02%
Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од +1: 91.03%
Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.31%
Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.11%

Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 21.98%
Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.97%
Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.69%
Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.89%

Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 48.90%
Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од -1: 32.61%
Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 24.73%
Победа за Pattaya Utd во второто полувреме со хендикеп од -2: 10.46%

Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 51.10%
Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од +1: 67.39%
Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 75.27%
Победа за БЕК Теро Сасана во второто полувреме со хендикеп од +2: 89.54%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Pattaya Utd на нула: 36.81%
Победа за БЕК Теро Сасана на нула: 7.14%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Pattaya Utd да победи во некое од полувремињата: 76.37%
Веројатност БЕК Теро Сасана да победи во некое од полувремињата: 33.52%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Pattaya Utd во двете полувремиња: 20.88%
Победа на БЕК Теро Сасана во двете полувремиња: 4.95%