Прогноза за Hradec Kralove U19 против Прибрам U19

Прогноза за Hradec Kralove U19 против Прибрам U19 од U19 League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.44
Нерешено на натпреварот: 4.50
Победа на гостите: 5.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 242

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19
Вкупен број победи за домаќините: 160 – 66.12%
Вкупен број на нерешени натпревари: 38 – 15.70%
Вкупен број победи на гостите: 44 – 18.18%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Hradec Kralove U19 со 66.12% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.44 = -4.79%
Bwin: 1.44 = -4.79%
Bet at home: 1.39 = -8.10%
Sportingbet: 1.45 = -4.13%
William Hill: 1.40 = -7.44%

Нерешено во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19 со 15.70% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = -29.34%
Bwin: 4.60 = -27.77%
Bet at home: 4.34 = -31.85%
Sportingbet: 4.50 = -29.34%
William Hill: 4.50 = -29.34%

Победа за Прибрам U19 со 18.18% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.00 = -9.09%
Bwin: 5.00 = -9.09%
Bet at home: 4.99 = -9.27%
Sportingbet: 5.00 = -9.09%
William Hill: 5.50 = 0.00%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 81.82%
Нерешено во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19 или победа за гостите: 33.88%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 84.30%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 42.56%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 2.89%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 3.72%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 19.83%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 8.26%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 5.37%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 3.72%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 4.55%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 9.09%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Hradec Kralove U19 со еден гол разлика: 23.14%
Победа за Hradec Kralove U19 со два гола разлика: 23.14%
Победа за Hradec Kralove U19 со три гола разлика: 9.92%
Победа за Hradec Kralove U19 со четири или повеќе гола разлика: 9.92%

Победа за Прибрам U19 со еден гол разлика: 11.57%
Победа за Прибрам U19 со два гола разлика: 5.37%
Победа за Прибрам U19 со три гола разлика: 1.24%
Победа за Прибрам U19 со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Прибрам U19 и Hradec Kralove U19: 11.98%
Средба без голови помеѓу тимовите на Прибрам U19 и Hradec Kralove U19: 3.72%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од +0.5: 81.82%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од +1: 92.52%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од +1.5: 93.39%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од +2: 98.69%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од +2.5: 98.76%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Прибрам U19 со хендикеп од -0.5: 18.18%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од -1: 7.48%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од -1.5: 6.61%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од -2: 1.31%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од -2.5: 1.24%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од -0.5: 66.12%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од -1: 55.91%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од -1.5: 42.98%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од -2: 25.81%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од -2.5: 19.83%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од -3: 11.01%
Победа за Hradec Kralove U19 со хендикеп од -3.5: 9.92%

Победа за Прибрам U19 со хендикеп од +0.5: 33.88%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од +1: 44.09%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од +1.5: 57.02%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од +2: 74.19%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од +2.5: 80.17%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од +3: 88.99%
Победа за Прибрам U19 со хендикеп од +3.5: 90.08%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето: 49.17%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 33.47%
Победа за Прибрам U19 на полувремето: 17.36%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 81.82%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 66.53%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 50.83%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 82.64%
Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од +1: 95.69%
Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.28%
Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 17.36%
Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од -1: 4.31%
Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.72%
Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 49.17%
Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од -1: 30.11%
Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 21.90%
Победа за Hradec Kralove U19 на полувремето со хендикеп од -2: 5.03%

Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 50.83%
Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од +1: 69.89%
Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 78.10%
Победа за Прибрам U19 на полувремето со хендикеп од +2: 94.97%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме: 54.96%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 27.69%
Победа за Прибрам U19 во второто полувреме: 17.36%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 81.82%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 72.31%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Hradec Kralove U19 и Прибрам U19: 45.04%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 82.64%
Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 91.74%
Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.56%
Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.12%

Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 17.36%
Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.26%
Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.44%
Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.88%

Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 54.96%
Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 35.88%
Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 25.21%
Победа за Hradec Kralove U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 9.95%

Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 45.04%
Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 64.12%
Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 74.79%
Победа за Прибрам U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 90.05%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Hradec Kralove U19 на нула: 33.47%
Победа за Прибрам U19 на нула: 7.02%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Hradec Kralove U19 да победи во некое од полувремињата: 78.51%
Веројатност Прибрам U19 да победи во некое од полувремињата: 31.82%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Hradec Kralove U19 во двете полувремиња: 25.62%
Победа на Прибрам U19 во двете полувремиња: 2.89%