Прогноза за FC Poltava против Жемчужина Одеса

Прогноза за FC Poltava против Жемчужина Одеса од Persha Liga 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.25
Нерешено на натпреварот: 5.50
Победа на гостите: 7.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 184

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса
Вкупен број победи за домаќините: 143 – 77.72%
Вкупен број на нерешени натпревари: 24 – 13.04%
Вкупен број победи на гостите: 17 – 9.24%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за FC Poltava со 77.72% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.25 = -2.85%
Bwin: 1.17 = -9.07%
Bet at home: 1.16 = -9.85%
Sportingbet: 1.18 = -8.29%
William Hill: 1.14 = -11.40%

Нерешено во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса со 13.04% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.50 = -28.26%
Bwin: 6.25 = -18.48%
Bet at home: 5.71 = -25.52%
Sportingbet: 6.25 = -18.48%
William Hill: 6.50 = -15.22%

Победа за Жемчужина Одеса со 9.24% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 7.50 = -30.71%
Bwin: 10.50 = -2.99%
Bet at home: 9.41 = -13.06%
Sportingbet: 9.75 = -9.92%
William Hill: 12.00 = 10.87%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 90.76%
Нерешено во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса или победа за гостите: 22.28%
Без нерешено во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 86.96%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 58.15%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 1.63%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 0.54%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 17.93%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 8.15%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 3.80%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 1.63%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 3.26%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 4.89%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за FC Poltava со еден гол разлика: 16.30%
Победа за FC Poltava со два гола разлика: 20.11%
Победа за FC Poltava со три гола разлика: 14.13%
Победа за FC Poltava со четири или повеќе гола разлика: 27.17%

Победа за Жемчужина Одеса со еден гол разлика: 7.61%
Победа за Жемчужина Одеса со два гола разлика: 0.54%
Победа за Жемчужина Одеса со три гола разлика: 1.09%
Победа за Жемчужина Одеса со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Жемчужина Одеса и FC Poltava: 9.24%
Средба без голови помеѓу тимовите на Жемчужина Одеса и FC Poltava: 3.80%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за FC Poltava со хендикеп од +0.5: 90.76%
Победа за FC Poltava со хендикеп од +1: 98.24%
Победа за FC Poltava со хендикеп од +1.5: 98.37%
Победа за FC Poltava со хендикеп од +2: 98.91%
Победа за FC Poltava со хендикеп од +2.5: 98.91%
Победа за FC Poltava со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за FC Poltava со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од -0.5: 9.24%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од -1: 1.76%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од -1.5: 1.63%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од -2: 1.09%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од -2.5: 1.09%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за FC Poltava со хендикеп од -0.5: 77.72%
Победа за FC Poltava со хендикеп од -1: 73.38%
Победа за FC Poltava со хендикеп од -1.5: 61.41%
Победа за FC Poltava со хендикеп од -2: 51.70%
Победа за FC Poltava со хендикеп од -2.5: 41.30%
Победа за FC Poltava со хендикеп од -3: 31.65%
Победа за FC Poltava со хендикеп од -3.5: 27.17%

Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од +0.5: 22.28%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од +1: 26.62%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од +1.5: 38.59%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од +2: 48.30%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од +2.5: 58.70%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од +3: 68.35%
Победа за Жемчужина Одеса со хендикеп од +3.5: 72.83%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за FC Poltava на полувремето: 60.33%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 29.89%
Победа за Жемчужина Одеса на полувремето: 9.78%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 90.76%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 70.11%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 39.67%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од +0.5: 90.22%
Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од +1: 98.22%
Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.37%
Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од -0.5: 9.78%
Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од -1: 1.78%
Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.63%
Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од -0.5: 60.33%
Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од -1: 46.72%
Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од -1.5: 34.78%
Победа за FC Poltava на полувремето со хендикеп од -2: 13.04%

Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од +0.5: 39.67%
Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од +1: 53.28%
Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од +1.5: 65.22%
Победа за Жемчужина Одеса на полувремето со хендикеп од +2: 86.96%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за FC Poltava во второто полувреме: 68.48%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 22.83%
Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме: 8.70%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 90.76%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 77.17%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу FC Poltava и Жемчужина Одеса: 31.52%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 91.30%
Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од +1: 98.82%
Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 98.91%
Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.45%

Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 8.70%
Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од -1: 1.18%
Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 1.09%
Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.55%

Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 68.48%
Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од -1: 54.69%
Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 38.04%
Победа за FC Poltava во второто полувреме со хендикеп од -2: 19.72%

Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 31.52%
Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од +1: 45.31%
Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 61.96%
Победа за Жемчужина Одеса во второто полувреме со хендикеп од +2: 80.28%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за FC Poltava на нула: 45.11%
Победа за Жемчужина Одеса на нула: 3.26%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност FC Poltava да победи во некое од полувремињата: 84.24%
Веројатност Жемчужина Одеса да победи во некое од полувремињата: 17.39%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на FC Poltava во двете полувремиња: 44.57%
Победа на Жемчужина Одеса во двете полувремиња: 1.09%