Прогноза за Def. de Belgrano против Сан Мигел

Прогноза за Def. de Belgrano против Сан Мигел од Primera B Metropolitana 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.00
Нерешено на натпреварот: 3.00
Победа на гостите: 3.60

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 246

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел
Вкупен број победи за домаќините: 114 – 46.34%
Вкупен број на нерешени натпревари: 77 – 31.30%
Вкупен број победи на гостите: 55 – 22.36%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Def. de Belgrano со 46.34% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.00 = -7.32%
Bwin: 2.00 = -7.32%
Bet at home: 1.99 = -7.78%
Sportingbet: 2.03 = -5.93%
William Hill: 2.00 = -7.32%

Нерешено во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел со 31.30% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.00 = -6.10%
Bwin: 3.00 = -6.10%
Bet at home: 2.98 = -6.72%
Sportingbet: 3.00 = -6.10%
William Hill: 3.00 = -6.10%

Победа за Сан Мигел со 22.36% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -19.51%
Bwin: 3.60 = -19.51%
Bet at home: 3.57 = -20.18%
Sportingbet: 3.60 = -19.51%
William Hill: 3.60 = -19.51%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 77.64%
Нерешено во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел или победа за гостите: 53.66%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 68.70%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 26.02%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 6.10%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 17.48%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 21.14%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 8.94%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 2.85%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 4.07%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 13.41%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Def. de Belgrano со еден гол разлика: 24.39%
Победа за Def. de Belgrano со два гола разлика: 12.60%
Победа за Def. de Belgrano со три гола разлика: 6.91%
Победа за Def. de Belgrano со четири или повеќе гола разлика: 2.44%

Победа за Сан Мигел со еден гол разлика: 15.04%
Победа за Сан Мигел со два гола разлика: 5.28%
Победа за Сан Мигел со три гола разлика: 1.22%
Победа за Сан Мигел со четири или повеќе гола разлика: 0.81%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Сан Мигел и Def. de Belgrano: 17.89%
Средба без голови помеѓу тимовите на Сан Мигел и Def. de Belgrano: 13.41%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од +0.5: 77.64%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од +1: 91.39%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од +1.5: 92.68%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од +2: 97.85%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од +2.5: 97.97%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од +3: 99.18%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од +3.5: 99.19%

Победа за Сан Мигел со хендикеп од -0.5: 22.36%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од -1: 8.61%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од -1.5: 7.32%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од -2: 2.15%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од -2.5: 2.03%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од -3: 0.82%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од -3.5: 0.81%

Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од -0.5: 46.34%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од -1: 29.03%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од -1.5: 21.95%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од -2: 10.70%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од -2.5: 9.35%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од -3: 2.62%
Победа за Def. de Belgrano со хендикеп од -3.5: 2.44%

Победа за Сан Мигел со хендикеп од +0.5: 53.66%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од +1: 70.97%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од +1.5: 78.05%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од +2: 89.30%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од +2.5: 90.65%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од +3: 97.38%
Победа за Сан Мигел со хендикеп од +3.5: 97.56%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Def. de Belgrano на полувремето: 32.11%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 47.56%
Победа за Сан Мигел на полувремето: 20.33%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 77.64%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 52.44%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 67.89%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од +0.5: 79.67%
Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од +1: 97.51%
Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.97%
Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од -0.5: 20.33%
Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од -1: 2.49%
Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.03%
Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од -0.5: 32.11%
Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од -1: 10.22%
Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од -1.5: 7.72%
Победа за Def. de Belgrano на полувремето со хендикеп од -2: 2.16%

Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од +0.5: 67.89%
Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од +1: 89.78%
Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од +1.5: 92.28%
Победа за Сан Мигел на полувремето со хендикеп од +2: 97.84%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме: 37.40%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 42.68%
Победа за Сан Мигел во второто полувреме: 19.92%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 77.64%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 57.32%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Def. de Belgrano и Сан Мигел: 62.60%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 80.08%
Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.57%
Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.15%
Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.76%

Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 19.92%
Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.43%
Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.85%
Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.24%

Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 37.40%
Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од -1: 17.20%
Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 13.01%
Победа за Def. de Belgrano во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.17%

Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 62.60%
Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од +1: 82.80%
Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 86.99%
Победа за Сан Мигел во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.83%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Def. de Belgrano на нула: 28.86%
Победа за Сан Мигел на нула: 15.45%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Def. de Belgrano да победи во некое од полувремињата: 56.50%
Веројатност Сан Мигел да победи во некое од полувремињата: 36.59%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Def. de Belgrano во двете полувремиња: 13.01%
Победа на Сан Мигел во двете полувремиња: 3.66%