Прогноза за Шахтьор Солигорск против Жодино

Прогноза за Шахтьор Солигорск против Жодино од Vysshaya Liga 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.25
Нерешено на натпреварот: 5.00
Победа на гостите: 9.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 223

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино
Вкупен број победи за домаќините: 177 – 79.37%
Вкупен број на нерешени натпревари: 31 – 13.90%
Вкупен број победи на гостите: 15 – 6.73%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Шахтьор Солигорск со 79.37% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.25 = -0.78%
Bwin: 1.25 = -0.78%
Bet at home: 1.24 = -1.58%
Sportingbet: 1.25 = -0.78%
William Hill: 1.25 = -0.78%

Нерешено во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино со 13.90% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.00 = -30.49%
Bwin: 5.00 = -30.49%
Bet at home: 4.93 = -31.47%
Sportingbet: 5.00 = -30.49%
William Hill: 5.00 = -30.49%

Победа за Жодино со 6.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 9.00 = -39.46%
Bwin: 8.75 = -41.14%
Bet at home: 9.18 = -38.25%
Sportingbet: 8.25 = -44.51%
William Hill: 9.50 = -36.10%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 93.27%
Нерешено во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино или победа за гостите: 20.63%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 86.10%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 52.02%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 1.79%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 22.42%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 9.87%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 4.48%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 4.93%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 2.24%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 2.24%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Шахтьор Солигорск со еден гол разлика: 29.60%
Победа за Шахтьор Солигорск со два гола разлика: 21.97%
Победа за Шахтьор Солигорск со три гола разлика: 11.66%
Победа за Шахтьор Солигорск со четири или повеќе гола разлика: 16.14%

Победа за Жодино со еден гол разлика: 4.93%
Победа за Жодино со два гола разлика: 0.90%
Победа за Жодино со три гола разлика: 0.90%
Победа за Жодино со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Жодино и Шахтьор Солигорск: 8.07%
Средба без голови помеѓу тимовите на Жодино и Шахтьор Солигорск: 5.83%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од +0.5: 93.27%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од +1: 98.11%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од +1.5: 98.21%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од +2: 99.10%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од +2.5: 99.10%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Жодино со хендикеп од -0.5: 6.73%
Победа за Жодино со хендикеп од -1: 1.89%
Победа за Жодино со хендикеп од -1.5: 1.79%
Победа за Жодино со хендикеп од -2: 0.90%
Победа за Жодино со хендикеп од -2.5: 0.90%
Победа за Жодино со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Жодино со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од -0.5: 79.37%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од -1: 70.70%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од -1.5: 49.78%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од -2: 35.63%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од -2.5: 27.80%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од -3: 18.27%
Победа за Шахтьор Солигорск со хендикеп од -3.5: 16.14%

Победа за Жодино со хендикеп од +0.5: 20.63%
Победа за Жодино со хендикеп од +1: 29.30%
Победа за Жодино со хендикеп од +1.5: 50.22%
Победа за Жодино со хендикеп од +2: 64.37%
Победа за Жодино со хендикеп од +2.5: 72.20%
Победа за Жодино со хендикеп од +3: 81.73%
Победа за Жодино со хендикеп од +3.5: 83.86%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето: 53.81%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 36.77%
Победа за Жодино на полувремето: 9.42%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 93.27%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 63.23%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 46.19%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од +0.5: 90.58%
Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од +1: 99.02%
Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од +1.5: 99.10%
Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од +2: 99.55%

Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од -0.5: 9.42%
Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од -1: 0.98%
Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.90%
Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од -2: 0.45%

Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од -0.5: 53.81%
Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од -1: 32.68%
Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од -1.5: 22.42%
Победа за Шахтьор Солигорск на полувремето со хендикеп од -2: 9.42%

Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од +0.5: 46.19%
Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од +1: 67.32%
Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од +1.5: 77.58%
Победа за Жодино на полувремето со хендикеп од +2: 90.58%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме: 63.68%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 27.35%
Победа за Жодино во второто полувреме: 8.97%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 93.27%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 72.65%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Шахтьор Солигорск и Жодино: 36.32%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 91.03%
Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.60%
Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.76%
Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.54%

Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 8.97%
Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.40%
Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.24%
Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.46%

Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 63.68%
Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од -1: 45.64%
Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 30.49%
Победа за Шахтьор Солигорск во второто полувреме со хендикеп од -2: 12.92%

Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 36.32%
Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од +1: 54.36%
Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 69.51%
Победа за Жодино во второто полувреме со хендикеп од +2: 87.08%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Шахтьор Солигорск на нула: 46.64%
Победа за Жодино на нула: 4.48%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Шахтьор Солигорск да победи во некое од полувремињата: 83.41%
Веројатност Жодино да победи во некое од полувремињата: 17.49%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Шахтьор Солигорск во двете полувремиња: 34.08%
Победа на Жодино во двете полувремиња: 0.90%