Прогноза за Хуниор против Деп. Пасто

Прогноза за Хуниор против Деп. Пасто од Liga Aguila 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.25
Нерешено на натпреварот: 5.00
Победа на гостите: 9.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 223

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто
Вкупен број победи за домаќините: 177 – 79.37%
Вкупен број на нерешени натпревари: 31 – 13.90%
Вкупен број победи на гостите: 15 – 6.73%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Хуниор со 79.37% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.39 = 10.33%
Bwin: 1.40 = 11.12%
Bet at home: 1.37 = 8.74%
Sportingbet: 1.42 = 12.71%

Нерешено во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто со 13.90% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = -37.44%
Bwin: 4.40 = -38.83%
Bet at home: 4.38 = -39.11%
Sportingbet: 4.33 = -39.81%

Победа за Деп. Пасто со 6.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.50 = -56.28%
Bwin: 6.00 = -59.64%
Bet at home: 6.28 = -57.76%
Sportingbet: 5.75 = -61.32%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 93.27%
Нерешено во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто или победа за гостите: 20.63%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 86.10%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 52.02%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 1.79%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 22.42%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 9.87%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 4.48%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 4.93%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 2.24%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 2.24%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Хуниор со еден гол разлика: 29.60%
Победа за Хуниор со два гола разлика: 21.97%
Победа за Хуниор со три гола разлика: 11.66%
Победа за Хуниор со четири или повеќе гола разлика: 16.14%

Победа за Деп. Пасто со еден гол разлика: 4.93%
Победа за Деп. Пасто со два гола разлика: 0.90%
Победа за Деп. Пасто со три гола разлика: 0.90%
Победа за Деп. Пасто со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Деп. Пасто и Хуниор: 8.07%
Средба без голови помеѓу тимовите на Деп. Пасто и Хуниор: 5.83%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Хуниор со хендикеп од +0.5: 93.27%
Победа за Хуниор со хендикеп од +1: 98.11%
Победа за Хуниор со хендикеп од +1.5: 98.21%
Победа за Хуниор со хендикеп од +2: 99.10%
Победа за Хуниор со хендикеп од +2.5: 99.10%
Победа за Хуниор со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Хуниор со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Деп. Пасто со хендикеп од -0.5: 6.73%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од -1: 1.89%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од -1.5: 1.79%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од -2: 0.90%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од -2.5: 0.90%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Хуниор со хендикеп од -0.5: 79.37%
Победа за Хуниор со хендикеп од -1: 70.70%
Победа за Хуниор со хендикеп од -1.5: 49.78%
Победа за Хуниор со хендикеп од -2: 35.63%
Победа за Хуниор со хендикеп од -2.5: 27.80%
Победа за Хуниор со хендикеп од -3: 18.27%
Победа за Хуниор со хендикеп од -3.5: 16.14%

Победа за Деп. Пасто со хендикеп од +0.5: 20.63%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од +1: 29.30%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од +1.5: 50.22%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од +2: 64.37%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од +2.5: 72.20%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од +3: 81.73%
Победа за Деп. Пасто со хендикеп од +3.5: 83.86%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Хуниор на полувремето: 53.81%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 36.77%
Победа за Деп. Пасто на полувремето: 9.42%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 93.27%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 63.23%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 46.19%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од +0.5: 90.58%
Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од +1: 99.02%
Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од +1.5: 99.10%
Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од +2: 99.55%

Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од -0.5: 9.42%
Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од -1: 0.98%
Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.90%
Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од -2: 0.45%

Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од -0.5: 53.81%
Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од -1: 32.68%
Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од -1.5: 22.42%
Победа за Хуниор на полувремето со хендикеп од -2: 9.42%

Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од +0.5: 46.19%
Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од +1: 67.32%
Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од +1.5: 77.58%
Победа за Деп. Пасто на полувремето со хендикеп од +2: 90.58%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Хуниор во второто полувреме: 63.68%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 27.35%
Победа за Деп. Пасто во второто полувреме: 8.97%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 93.27%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 72.65%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хуниор и Деп. Пасто: 36.32%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 91.03%
Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.60%
Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.76%
Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.54%

Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 8.97%
Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.40%
Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.24%
Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.46%

Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 63.68%
Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од -1: 45.64%
Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 30.49%
Победа за Хуниор во второто полувреме со хендикеп од -2: 12.92%

Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 36.32%
Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од +1: 54.36%
Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 69.51%
Победа за Деп. Пасто во второто полувреме со хендикеп од +2: 87.08%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Хуниор на нула: 46.64%
Победа за Деп. Пасто на нула: 4.48%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Хуниор да победи во некое од полувремињата: 83.41%
Веројатност Деп. Пасто да победи во некое од полувремињата: 17.49%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Хуниор во двете полувремиња: 34.08%
Победа на Деп. Пасто во двете полувремиња: 0.90%