Прогноза за Херефорд против Хичин

Прогноза за Херефорд против Хичин од Southern Premier League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.53
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 4.75

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 114

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин
Вкупен број победи за домаќините: 74 – 64.91%
Вкупен број на нерешени натпревари: 21 – 18.42%
Вкупен број победи на гостите: 19 – 16.67%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Херефорд со 64.91% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.53 = -0.68%
Bwin: 1.53 = -0.68%
Bet at home: 1.52 = -1.33%
Sportingbet: 1.55 = 0.61%
William Hill: 1.53 = -0.68%

Нерешено во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин со 18.42% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -26.32%
Bwin: 3.90 = -28.16%
Bet at home: 3.92 = -27.79%
Sportingbet: 3.90 = -28.16%
William Hill: 4.00 = -26.32%

Победа за Хичин со 16.67% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = -20.83%
Bwin: 4.75 = -20.83%
Bet at home: 4.79 = -20.17%
Sportingbet: 4.75 = -20.83%
William Hill: 4.50 = -25.00%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 83.33%
Нерешено во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин или победа за гостите: 35.09%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 81.58%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 43.86%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 5.26%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 1.75%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 19.30%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 7.89%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 5.26%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 1.75%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 5.26%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 9.65%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Херефорд со еден гол разлика: 25.44%
Победа за Херефорд со два гола разлика: 17.54%
Победа за Херефорд со три гола разлика: 12.28%
Победа за Херефорд со четири или повеќе гола разлика: 9.65%

Победа за Хичин со еден гол разлика: 12.28%
Победа за Хичин со два гола разлика: 3.51%
Победа за Хичин со три гола разлика: 0.88%
Победа за Хичин со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Хичин и Херефорд: 15.79%
Средба без голови помеѓу тимовите на Хичин и Херефорд: 2.63%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Херефорд со хендикеп од +0.5: 83.33%
Победа за Херефорд со хендикеп од +1: 95.00%
Победа за Херефорд со хендикеп од +1.5: 95.61%
Победа за Херефорд со хендикеп од +2: 99.09%
Победа за Херефорд со хендикеп од +2.5: 99.12%
Победа за Херефорд со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Херефорд со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Хичин со хендикеп од -0.5: 16.67%
Победа за Хичин со хендикеп од -1: 5.00%
Победа за Хичин со хендикеп од -1.5: 4.39%
Победа за Хичин со хендикеп од -2: 0.91%
Победа за Хичин со хендикеп од -2.5: 0.88%
Победа за Хичин со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Хичин со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Херефорд со хендикеп од -0.5: 64.91%
Победа за Херефорд со хендикеп од -1: 52.94%
Победа за Херефорд со хендикеп од -1.5: 39.47%
Победа за Херефорд со хендикеп од -2: 26.60%
Победа за Херефорд со хендикеп од -2.5: 21.93%
Победа за Херефорд со хендикеп од -3: 11.00%
Победа за Херефорд со хендикеп од -3.5: 9.65%

Победа за Хичин со хендикеп од +0.5: 35.09%
Победа за Хичин со хендикеп од +1: 47.06%
Победа за Хичин со хендикеп од +1.5: 60.53%
Победа за Хичин со хендикеп од +2: 73.40%
Победа за Хичин со хендикеп од +2.5: 78.07%
Победа за Хичин со хендикеп од +3: 89.00%
Победа за Хичин со хендикеп од +3.5: 90.35%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Херефорд на полувремето: 50.88%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 32.46%
Победа за Хичин на полувремето: 16.67%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 83.33%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 67.54%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 49.12%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.33%
Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од +1: 96.94%
Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.37%
Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.67%
Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од -1: 3.06%
Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.63%
Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од -0.5: 50.88%
Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од -1: 28.21%
Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од -1.5: 19.30%
Победа за Херефорд на полувремето со хендикеп од -2: 8.00%

Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од +0.5: 49.12%
Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од +1: 71.79%
Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од +1.5: 80.70%
Победа за Хичин на полувремето со хендикеп од +2: 92.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Херефорд во второто полувреме: 50.00%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 31.58%
Победа за Хичин во второто полувреме: 18.42%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 83.33%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 68.42%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Херефорд и Хичин: 50.00%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 81.58%
Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.88%
Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.37%
Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 18.42%
Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.13%
Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.63%
Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 50.00%
Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од -1: 30.49%
Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 21.93%
Победа за Херефорд во второто полувреме со хендикеп од -2: 10.10%

Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 50.00%
Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од +1: 69.51%
Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 78.07%
Победа за Хичин во второто полувреме со хендикеп од +2: 89.90%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Херефорд на нула: 34.21%
Победа за Хичин на нула: 7.89%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Херефорд да победи во некое од полувремињата: 77.19%
Веројатност Хичин да победи во некое од полувремињата: 33.33%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Херефорд во двете полувремиња: 23.68%
Победа на Хичин во двете полувремиња: 1.75%