Прогноза за Хелсоуен против Марийн

Прогноза за Хелсоуен против Марийн од Northern Premier League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.25
Нерешено на натпреварот: 3.50
Победа на гостите: 2.60

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 132

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн
Вкупен број победи за домаќините: 61 – 46.21%
Вкупен број на нерешени натпревари: 30 – 22.73%
Вкупен број победи на гостите: 41 – 31.06%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Хелсоуен со 46.21% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.25 = 3.98%
Bwin: 2.25 = 3.98%
Bet at home: 2.24 = 3.52%
Sportingbet: 2.27 = 4.90%
William Hill: 2.25 = 3.98%

Нерешено во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн со 22.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.50 = -20.45%
Bwin: 3.40 = -22.73%
Bet at home: 3.48 = -20.91%
Sportingbet: 3.40 = -22.73%
William Hill: 3.50 = -20.45%

Победа за Марийн со 31.06% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.60 = -19.24%
Bwin: 2.60 = -19.24%
Bet at home: 2.59 = -19.55%
Sportingbet: 2.63 = -18.31%
William Hill: 2.60 = -19.24%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 68.94%
Нерешено во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн или победа за гостите: 53.79%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 77.27%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 28.03%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 6.82%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 1.52%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 14.39%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 12.88%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 9.09%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 3.79%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 3.03%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 20.45%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Хелсоуен со еден гол разлика: 21.97%
Победа за Хелсоуен со два гола разлика: 14.39%
Победа за Хелсоуен со три гола разлика: 3.03%
Победа за Хелсоуен со четири или повеќе гола разлика: 6.82%

Победа за Марийн со еден гол разлика: 15.15%
Победа за Марийн со два гола разлика: 9.85%
Победа за Марийн со три гола разлика: 3.03%
Победа за Марийн со четири или повеќе гола разлика: 3.03%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Марийн и Хелсоуен: 18.94%
Средба без голови помеѓу тимовите на Марийн и Хелсоуен: 3.79%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Хелсоуен со хендикеп од +0.5: 68.94%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од +1: 81.25%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од +1.5: 84.09%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од +2: 93.28%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од +2.5: 93.94%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од +3: 96.88%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од +3.5: 96.97%

Победа за Марийн со хендикеп од -0.5: 31.06%
Победа за Марийн со хендикеп од -1: 18.75%
Победа за Марийн со хендикеп од -1.5: 15.91%
Победа за Марийн со хендикеп од -2: 6.72%
Победа за Марийн со хендикеп од -2.5: 6.06%
Победа за Марийн со хендикеп од -3: 3.13%
Победа за Марийн со хендикеп од -3.5: 3.03%

Победа за Хелсоуен со хендикеп од -0.5: 46.21%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од -1: 31.07%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од -1.5: 24.24%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од -2: 11.50%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од -2.5: 9.85%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од -3: 7.03%
Победа за Хелсоуен со хендикеп од -3.5: 6.82%

Победа за Марийн со хендикеп од +0.5: 53.79%
Победа за Марийн со хендикеп од +1: 68.93%
Победа за Марийн со хендикеп од +1.5: 75.76%
Победа за Марийн со хендикеп од +2: 88.50%
Победа за Марийн со хендикеп од +2.5: 90.15%
Победа за Марийн со хендикеп од +3: 92.97%
Победа за Марийн со хендикеп од +3.5: 93.18%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Хелсоуен на полувремето: 36.36%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 36.36%
Победа за Марийн на полувремето: 27.27%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 68.94%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 63.64%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 63.64%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од +0.5: 72.73%
Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од +1: 91.43%
Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.18%
Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од +2: 99.19%

Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од -0.5: 27.27%
Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од -1: 8.57%
Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.82%
Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од -2: 0.81%

Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од -0.5: 36.36%
Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од -1: 11.58%
Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од -1.5: 8.33%
Победа за Хелсоуен на полувремето со хендикеп од -2: 2.42%

Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од +0.5: 63.64%
Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од +1: 88.42%
Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од +1.5: 91.67%
Победа за Марийн на полувремето со хендикеп од +2: 97.58%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Хелсоуен во второто полувреме: 36.36%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 35.61%
Победа за Марийн во второто полувреме: 28.03%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 68.94%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 64.39%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Хелсоуен и Марийн: 63.64%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 71.97%
Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од +1: 87.96%
Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 90.15%
Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.54%

Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 28.03%
Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од -1: 12.04%
Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 9.85%
Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.46%

Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 36.36%
Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од -1: 18.45%
Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 14.39%
Победа за Хелсоуен во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.87%

Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 63.64%
Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од +1: 81.55%
Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 85.61%
Победа за Марийн во второто полувреме со хендикеп од +2: 91.13%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Хелсоуен на нула: 23.48%
Победа за Марийн на нула: 10.61%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Хелсоуен да победи во некое од полувремињата: 59.09%
Веројатност Марийн да победи во некое од полувремињата: 46.21%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Хелсоуен во двете полувремиња: 13.64%
Победа на Марийн во двете полувремиња: 9.09%