Прогноза за Фрайбург U19 против Кайзерслаутерн U19

Прогноза за Фрайбург U19 против Кайзерслаутерн U19 од Junioren Bundesliga South 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.50
Нерешено на натпреварот: 4.50
Победа на гостите: 4.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 182

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19
Вкупен број победи за домаќините: 113 – 62.09%
Вкупен број на нерешени натпревари: 34 – 18.68%
Вкупен број победи на гостите: 35 – 19.23%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Фрайбург U19 со 62.09% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.50 = -6.87%
Bwin: 1.50 = -6.87%
Bet at home: 1.48 = -8.11%
Sportingbet: 1.50 = -6.87%
William Hill: 1.50 = -6.87%

Нерешено во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19 со 18.68% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = -15.93%
Bwin: 4.50 = -15.93%
Bet at home: 4.38 = -18.18%
Sportingbet: 4.50 = -15.93%
William Hill: 4.50 = -15.93%

Победа за Кайзерслаутерн U19 со 19.23% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = -13.46%
Bwin: 4.50 = -13.46%
Bet at home: 4.38 = -15.77%
Sportingbet: 4.50 = -13.46%
William Hill: 4.50 = -13.46%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 80.77%
Нерешено во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19 или победа за гостите: 37.91%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 81.32%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 39.01%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 6.04%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 3.30%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 19.23%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 9.89%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 6.04%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 3.85%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 2.75%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 9.89%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Фрайбург U19 со еден гол разлика: 23.63%
Победа за Фрайбург U19 со два гола разлика: 19.23%
Победа за Фрайбург U19 со три гола разлика: 8.79%
Победа за Фрайбург U19 со четири или повеќе гола разлика: 10.44%

Победа за Кайзерслаутерн U19 со еден гол разлика: 8.79%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со два гола разлика: 7.69%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со три гола разлика: 1.10%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со четири или повеќе гола разлика: 1.65%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Кайзерслаутерн U19 и Фрайбург U19: 13.74%
Средба без голови помеѓу тимовите на Кайзерслаутерн U19 и Фрайбург U19: 4.95%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од +0.5: 80.77%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од +1: 88.55%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од +1.5: 89.56%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од +2: 97.02%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од +2.5: 97.25%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од +3: 98.33%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од +3.5: 98.35%

Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од -0.5: 19.23%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од -1: 11.45%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од -1.5: 10.44%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од -2: 2.98%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од -2.5: 2.75%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од -3: 1.67%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од -3.5: 1.65%

Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од -0.5: 62.09%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од -1: 50.36%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од -1.5: 38.46%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од -2: 23.81%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од -2.5: 19.23%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од -3: 11.45%
Победа за Фрайбург U19 со хендикеп од -3.5: 10.44%

Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од +0.5: 37.91%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од +1: 49.64%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од +1.5: 61.54%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од +2: 76.19%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од +2.5: 80.77%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од +3: 88.55%
Победа за Кайзерслаутерн U19 со хендикеп од +3.5: 89.56%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Фрайбург U19 на полувремето: 48.35%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 35.16%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето: 16.48%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 80.77%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 64.84%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 51.65%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.52%
Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од +1: 93.25%
Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.96%
Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од +2: 97.71%

Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.48%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од -1: 6.75%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.04%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од -2: 2.29%

Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 48.35%
Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од -1: 28.79%
Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 20.88%
Победа за Фрайбург U19 на полувремето со хендикеп од -2: 8.28%

Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 51.65%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од +1: 71.21%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 79.12%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на полувремето со хендикеп од +2: 91.72%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме: 48.90%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 29.12%
Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме: 21.98%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 80.77%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 70.88%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Фрайбург U19 и Кайзерслаутерн U19: 51.10%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 78.02%
Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 91.03%
Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.31%
Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.11%

Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 21.98%
Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.97%
Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.69%
Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.89%

Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 48.90%
Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 32.61%
Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 24.73%
Победа за Фрайбург U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 10.46%

Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 51.10%
Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 67.39%
Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 75.27%
Победа за Кайзерслаутерн U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 89.54%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Фрайбург U19 на нула: 36.81%
Победа за Кайзерслаутерн U19 на нула: 7.14%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Фрайбург U19 да победи во некое од полувремињата: 76.37%
Веројатност Кайзерслаутерн U19 да победи во некое од полувремињата: 33.52%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Фрайбург U19 во двете полувремиња: 20.88%
Победа на Кайзерслаутерн U19 во двете полувремиња: 4.95%