Прогноза за Фоджа против Тернана

Прогноза за Фоджа против Тернана од Serie B 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.80
Нерешено на натпреварот: 3.50
Победа на гостите: 4.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 147

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана
Вкупен број победи за домаќините: 87 – 59.18%
Вкупен број на нерешени натпревари: 31 – 21.09%
Вкупен број победи на гостите: 29 – 19.73%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Фоджа со 59.18% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.66 = -1.76%
Bwin: 1.67 = -1.16%
Bet at home: 1.68 = -0.57%
Sportingbet: 1.65 = -2.35%
Pinnacle: 1.76 = 4.16%
William Hill: 1.67 = -1.16%

Нерешено во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана со 21.09% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -15.65%
Bwin: 3.80 = -19.86%
Bet at home: 3.91 = -17.54%
Sportingbet: 3.60 = -24.08%
Pinnacle: 3.82 = -19.44%
William Hill: 3.60 = -24.08%

Победа за Тернана со 19.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = -6.29%
Bwin: 5.00 = -1.36%
Bet at home: 4.21 = -16.95%
Sportingbet: 4.50 = -11.22%
Pinnacle: 5.12 = 1.01%
William Hill: 4.80 = -5.31%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 80.27%
Нерешено во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана или победа за гостите: 40.82%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 78.91%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 35.37%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 5.44%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 1.36%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 21.09%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 13.61%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 7.48%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 2.72%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 2.04%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 10.88%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Фоджа со еден гол разлика: 29.93%
Победа за Фоджа со два гола разлика: 13.61%
Победа за Фоджа со три гола разлика: 10.88%
Победа за Фоджа со четири или повеќе гола разлика: 4.76%

Победа за Тернана со еден гол разлика: 12.24%
Победа за Тернана со два гола разлика: 5.44%
Победа за Тернана со три гола разлика: 2.04%
Победа за Тернана со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Тернана и Фоджа: 14.29%
Средба без голови помеѓу тимовите на Тернана и Фоджа: 6.80%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Фоджа со хендикеп од +0.5: 80.27%
Победа за Фоджа со хендикеп од +1: 91.47%
Победа за Фоджа со хендикеп од +1.5: 92.52%
Победа за Фоджа со хендикеп од +2: 97.84%
Победа за Фоджа со хендикеп од +2.5: 97.96%
Победа за Фоджа со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Фоджа со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Тернана со хендикеп од -0.5: 19.73%
Победа за Тернана со хендикеп од -1: 8.53%
Победа за Тернана со хендикеп од -1.5: 7.48%
Победа за Тернана со хендикеп од -2: 2.16%
Победа за Тернана со хендикеп од -2.5: 2.04%
Победа за Тернана со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Тернана со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Фоджа со хендикеп од -0.5: 59.18%
Победа за Фоджа со хендикеп од -1: 41.75%
Победа за Фоджа со хендикеп од -1.5: 29.25%
Победа за Фоджа со хендикеп од -2: 18.11%
Победа за Фоджа со хендикеп од -2.5: 15.65%
Победа за Фоджа со хендикеп од -3: 5.34%
Победа за Фоджа со хендикеп од -3.5: 4.76%

Победа за Тернана со хендикеп од +0.5: 40.82%
Победа за Тернана со хендикеп од +1: 58.25%
Победа за Тернана со хендикеп од +1.5: 70.75%
Победа за Тернана со хендикеп од +2: 81.89%
Победа за Тернана со хендикеп од +2.5: 84.35%
Победа за Тернана со хендикеп од +3: 94.66%
Победа за Тернана со хендикеп од +3.5: 95.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Фоджа на полувремето: 42.18%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 42.18%
Победа за Тернана на полувремето: 15.65%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 80.27%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 57.82%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 57.82%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.35%
Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од +1: 96.88%
Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.28%
Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од +2: 99.31%

Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.65%
Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од -1: 3.13%
Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.72%
Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од -2: 0.69%

Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од -0.5: 42.18%
Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од -1: 19.05%
Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од -1.5: 13.61%
Победа за Фоджа на полувремето со хендикеп од -2: 5.93%

Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од +0.5: 57.82%
Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од +1: 80.95%
Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од +1.5: 86.39%
Победа за Тернана на полувремето со хендикеп од +2: 94.07%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Фоджа во второто полувреме: 44.90%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 33.33%
Победа за Тернана во второто полувреме: 21.77%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 80.27%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 66.67%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Фоджа и Тернана: 55.10%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 78.23%
Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од +1: 92.74%
Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 93.88%
Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 21.77%
Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од -1: 7.26%
Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 6.12%
Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 44.90%
Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од -1: 22.86%
Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 16.33%
Победа за Фоджа во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.91%

Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 55.10%
Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од +1: 77.14%
Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 83.67%
Победа за Тернана во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.09%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Фоджа на нула: 28.57%
Победа за Тернана на нула: 12.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Фоджа да победи во некое од полувремињата: 68.03%
Веројатност Тернана да победи во некое од полувремињата: 32.65%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Фоджа во двете полувремиња: 19.05%
Победа на Тернана во двете полувремиња: 4.76%