Прогноза за Уорънпойнт против Гленторан

Прогноза за Уорънпойнт против Гленторан од NIFL Premiership 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 3.00
Нерешено на натпреварот: 3.60
Победа на гостите: 2.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 148

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан
Вкупен број победи за домаќините: 44 – 29.73%
Вкупен број на нерешени натпревари: 31 – 20.95%
Вкупен број победи на гостите: 73 – 49.32%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Уорънпойнт со 29.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.50 = 4.05%
Bwin: 3.10 = -7.84%
Bet at home: 3.12 = -7.24%
Sportingbet: 3.05 = -9.32%
Pinnacle: 3.24 = -3.68%
William Hill: 3.10 = -7.84%

Нерешено во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан со 20.95% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -24.59%
Bwin: 3.60 = -24.59%
Bet at home: 3.33 = -30.25%
Sportingbet: 3.50 = -26.69%
Pinnacle: 3.82 = -19.99%
William Hill: 3.60 = -24.59%

Победа за Гленторан со 49.32% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.00 = -1.35%
Bwin: 2.00 = -1.35%
Bet at home: 1.97 = -2.83%
Sportingbet: 2.00 = -1.35%
Pinnacle: 2.13 = 5.06%
William Hill: 2.05 = 1.11%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 50.68%
Нерешено во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан или победа за гостите: 70.27%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 79.05%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 17.57%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 4.05%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 2.03%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 10.81%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 10.81%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 16.22%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 1.35%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 6.08%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 31.08%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Уорънпойнт со еден гол разлика: 17.57%
Победа за Уорънпойнт со два гола разлика: 8.78%
Победа за Уорънпойнт со три гола разлика: 2.03%
Победа за Уорънпойнт со четири или повеќе гола разлика: 1.35%

Победа за Гленторан со еден гол разлика: 24.32%
Победа за Гленторан со два гола разлика: 12.16%
Победа за Гленторан со три гола разлика: 6.76%
Победа за Гленторан со четири или повеќе гола разлика: 6.08%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Гленторан и Уорънпойнт: 16.22%
Средба без голови помеѓу тимовите на Гленторан и Уорънпойнт: 4.73%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Уорънпойнт со хендикеп од +0.5: 50.68%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од +1: 66.96%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од +1.5: 75.00%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од +2: 85.38%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од +2.5: 87.16%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од +3: 93.48%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од +3.5: 93.92%

Победа за Гленторан со хендикеп од -0.5: 49.32%
Победа за Гленторан со хендикеп од -1: 33.04%
Победа за Гленторан со хендикеп од -1.5: 25.00%
Победа за Гленторан со хендикеп од -2: 14.62%
Победа за Гленторан со хендикеп од -2.5: 12.84%
Победа за Гленторан со хендикеп од -3: 6.52%
Победа за Гленторан со хендикеп од -3.5: 6.08%

Победа за Уорънпойнт со хендикеп од -0.5: 29.73%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од -1: 14.75%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од -1.5: 12.16%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од -2: 3.70%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од -2.5: 3.38%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од -3: 1.38%
Победа за Уорънпойнт со хендикеп од -3.5: 1.35%

Победа за Гленторан со хендикеп од +0.5: 70.27%
Победа за Гленторан со хендикеп од +1: 85.25%
Победа за Гленторан со хендикеп од +1.5: 87.84%
Победа за Гленторан со хендикеп од +2: 96.30%
Победа за Гленторан со хендикеп од +2.5: 96.62%
Победа за Гленторан со хендикеп од +3: 98.62%
Победа за Гленторан со хендикеп од +3.5: 98.65%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Уорънпойнт на полувремето: 23.65%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 37.84%
Победа за Гленторан на полувремето: 38.51%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 50.68%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 62.16%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 76.35%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од +0.5: 61.49%
Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од +1: 81.25%
Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од +1.5: 85.81%
Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од +2: 96.95%

Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од -0.5: 38.51%
Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од -1: 18.75%
Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од -1.5: 14.19%
Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од -2: 3.05%

Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од -0.5: 23.65%
Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од -1: 6.61%
Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.41%
Победа за Уорънпойнт на полувремето со хендикеп од -2: 2.78%

Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од +0.5: 76.35%
Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од +1: 93.39%
Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.59%
Победа за Гленторан на полувремето со хендикеп од +2: 97.22%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Уорънпойнт во второто полувреме: 27.70%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 32.43%
Победа за Гленторан во второто полувреме: 39.86%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 50.68%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 67.57%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Уорънпойнт и Гленторан: 72.30%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 60.14%
Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од +1: 77.39%
Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 82.43%
Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.31%

Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 39.86%
Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од -1: 22.61%
Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 17.57%
Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.69%

Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 27.70%
Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од -1: 9.32%
Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.43%
Победа за Уорънпойнт во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.14%

Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 72.30%
Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од +1: 90.68%
Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.57%
Победа за Гленторан во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.86%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Уорънпойнт на нула: 14.86%
Победа за Гленторан на нула: 28.38%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Уорънпойнт да победи во некое од полувремињата: 44.59%
Веројатност Гленторан да победи во некое од полувремињата: 64.19%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Уорънпойнт во двете полувремиња: 6.76%
Победа на Гленторан во двете полувремиња: 14.19%