Прогноза за Стеховице против Домажлице

Прогноза за Стеховице против Домажлице од CFL 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.60
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 2.10

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 146

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице
Вкупен број победи за домаќините: 52 – 35.62%
Вкупен број на нерешени натпревари: 30 – 20.55%
Вкупен број победи на гостите: 64 – 43.84%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Стеховице со 35.62% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.60 = -7.40%
Bwin: 2.55 = -9.18%
Bet at home: 2.62 = -6.68%
Sportingbet: 2.60 = -7.40%
William Hill: 2.62 = -6.68%

Нерешено во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице со 20.55% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -17.81%
Bwin: 3.80 = -21.92%
Bet at home: 3.85 = -20.89%
Sportingbet: 3.80 = -21.92%
William Hill: 4.00 = -17.81%

Победа за Домажлице со 43.84% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.10 = -7.95%
Bwin: 2.10 = -7.95%
Bet at home: 2.05 = -10.14%
Sportingbet: 2.15 = -5.75%
William Hill: 2.10 = -7.95%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 56.16%
Нерешено во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице или победа за гостите: 64.38%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 79.45%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 19.86%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 5.48%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 2.74%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 13.01%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 9.59%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 17.81%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 2.74%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 5.48%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 23.29%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Стеховице со еден гол разлика: 14.38%
Победа за Стеховице со два гола разлика: 13.70%
Победа за Стеховице со три гола разлика: 5.48%
Победа за Стеховице со четири или повеќе гола разлика: 2.05%

Победа за Домажлице со еден гол разлика: 25.34%
Победа за Домажлице со два гола разлика: 13.01%
Победа за Домажлице со три гола разлика: 2.74%
Победа за Домажлице со четири или повеќе гола разлика: 2.74%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Домажлице и Стеховице: 17.12%
Средба без голови помеѓу тимовите на Домажлице и Стеховице: 3.42%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Стеховице со хендикеп од +0.5: 56.16%
Победа за Стеховице со хендикеп од +1: 75.23%
Победа за Стеховице со хендикеп од +1.5: 81.51%
Победа за Стеховице со хендикеп од +2: 93.70%
Победа за Стеховице со хендикеп од +2.5: 94.52%
Победа за Стеховице со хендикеп од +3: 97.18%
Победа за Стеховице со хендикеп од +3.5: 97.26%

Победа за Домажлице со хендикеп од -0.5: 43.84%
Победа за Домажлице со хендикеп од -1: 24.77%
Победа за Домажлице со хендикеп од -1.5: 18.49%
Победа за Домажлице со хендикеп од -2: 6.30%
Победа за Домажлице со хендикеп од -2.5: 5.48%
Победа за Домажлице со хендикеп од -3: 2.82%
Победа за Домажлице со хендикеп од -3.5: 2.74%

Победа за Стеховице со хендикеп од -0.5: 35.62%
Победа за Стеховице со хендикеп од -1: 24.80%
Победа за Стеховице со хендикеп од -1.5: 21.23%
Победа за Стеховице со хендикеп од -2: 8.73%
Победа за Стеховице со хендикеп од -2.5: 7.53%
Победа за Стеховице со хендикеп од -3: 2.17%
Победа за Стеховице со хендикеп од -3.5: 2.05%

Победа за Домажлице со хендикеп од +0.5: 64.38%
Победа за Домажлице со хендикеп од +1: 75.20%
Победа за Домажлице со хендикеп од +1.5: 78.77%
Победа за Домажлице со хендикеп од +2: 91.27%
Победа за Домажлице со хендикеп од +2.5: 92.47%
Победа за Домажлице со хендикеп од +3: 97.83%
Победа за Домажлице со хендикеп од +3.5: 97.95%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Стеховице на полувремето: 28.08%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 40.41%
Победа за Домажлице на полувремето: 31.51%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 56.16%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 59.59%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 71.92%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од +0.5: 68.49%
Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од +1: 84.03%
Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од +1.5: 86.99%
Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од +2: 96.95%

Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од -0.5: 31.51%
Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од -1: 15.97%
Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од -1.5: 13.01%
Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од -2: 3.05%

Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од -0.5: 28.08%
Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од -1: 7.08%
Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.48%
Победа за Стеховице на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од +0.5: 71.92%
Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од +1: 92.92%
Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.52%
Победа за Домажлице на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Стеховице во второто полувреме: 36.30%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 28.08%
Победа за Домажлице во второто полувреме: 35.62%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 56.16%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 71.92%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Стеховице и Домажлице: 63.70%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 64.38%
Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од +1: 86.24%
Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 89.73%
Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.76%

Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 35.62%
Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од -1: 13.76%
Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 10.27%
Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.24%

Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 36.30%
Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од -1: 21.19%
Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 17.12%
Победа за Стеховице во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.20%

Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 63.70%
Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од +1: 78.81%
Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 82.88%
Победа за Домажлице во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.80%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Стеховице на нула: 19.18%
Победа за Домажлице на нула: 15.75%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Стеховице да победи во некое од полувремињата: 52.74%
Веројатност Домажлице да победи во некое од полувремињата: 58.22%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Стеховице во двете полувремиња: 11.64%
Победа на Домажлице во двете полувремиња: 8.90%