Прогноза за Сидни (жени) против Melbourne City W

Прогноза за Сидни (жени) против Melbourne City W од W-League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 5.00
Нерешено на натпреварот: 4.50
Победа на гостите: 1.44

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 116

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W
Вкупен број победи за домаќините: 24 – 20.69%
Вкупен број на нерешени натпревари: 18 – 15.52%
Вкупен број победи на гостите: 74 – 63.79%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Сидни (жени) со 20.69% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.50 = 34.48%
Bwin: 5.00 = 3.45%
Bet at home: 6.26 = 29.52%
Sportingbet: 5.00 = 3.45%
William Hill: 5.00 = 3.45%

Нерешено во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W со 15.52% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = -26.29%
Bwin: 4.50 = -30.17%
Bet at home: 4.65 = -27.84%
Sportingbet: 4.50 = -30.17%
William Hill: 4.50 = -30.17%

Победа за Melbourne City W со 63.79% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.33 = -15.16%
Bwin: 1.45 = -7.50%
Bet at home: 1.34 = -14.52%
Sportingbet: 1.45 = -7.50%
William Hill: 1.44 = -8.14%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 36.21%
Нерешено во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W или победа за гостите: 79.31%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 84.48%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 15.52%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 3.45%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 3.45%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 5.17%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 7.76%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 18.10%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 0.00%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 4.31%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 42.24%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Сидни (жени) со еден гол разлика: 11.21%
Победа за Сидни (жени) со два гола разлика: 6.03%
Победа за Сидни (жени) со три гола разлика: 0.00%
Победа за Сидни (жени) со четири или повеќе гола разлика: 3.45%

Победа за Melbourne City W со еден гол разлика: 25.00%
Победа за Melbourne City W со два гола разлика: 21.55%
Победа за Melbourne City W со три гола разлика: 11.21%
Победа за Melbourne City W со четири или повеќе гола разлика: 6.03%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Melbourne City W и Сидни (жени): 11.21%
Средба без голови помеѓу тимовите на Melbourne City W и Сидни (жени): 4.31%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Сидни (жени) со хендикеп од +0.5: 36.21%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од +1: 48.28%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од +1.5: 61.21%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од +2: 78.02%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од +2.5: 82.76%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од +3: 93.20%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од +3.5: 93.97%

Победа за Melbourne City W со хендикеп од -0.5: 63.79%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од -1: 51.72%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од -1.5: 38.79%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од -2: 21.98%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од -2.5: 17.24%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од -3: 6.80%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од -3.5: 6.03%

Победа за Сидни (жени) со хендикеп од -0.5: 20.69%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од -1: 10.68%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од -1.5: 9.48%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од -2: 3.67%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од -2.5: 3.45%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од -3: 3.45%
Победа за Сидни (жени) со хендикеп од -3.5: 3.45%

Победа за Melbourne City W со хендикеп од +0.5: 79.31%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од +1: 89.32%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од +1.5: 90.52%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од +2: 96.33%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од +2.5: 96.55%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од +3: 96.55%
Победа за Melbourne City W со хендикеп од +3.5: 96.55%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Сидни (жени) на полувремето: 22.41%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 31.03%
Победа за Melbourne City W на полувремето: 46.55%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 36.21%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 68.97%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 77.59%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од +0.5: 53.45%
Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од +1: 74.70%
Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од +1.5: 81.90%
Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од +2: 95.96%

Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од -0.5: 46.55%
Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од -1: 25.30%
Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од -1.5: 18.10%
Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од -2: 4.04%

Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од -0.5: 22.41%
Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од -1: 10.89%
Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од -1.5: 9.48%
Победа за Сидни (жени) на полувремето со хендикеп од -2: 1.87%

Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од +0.5: 77.59%
Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од +1: 89.11%
Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од +1.5: 90.52%
Победа за Melbourne City W на полувремето со хендикеп од +2: 98.13%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Сидни (жени) во второто полувреме: 19.83%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 29.31%
Победа за Melbourne City W во второто полувреме: 50.86%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 36.21%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 70.69%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Сидни (жени) и Melbourne City W: 80.17%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 49.14%
Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од +1: 69.51%
Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 78.45%
Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од +2: 90.10%

Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 50.86%
Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од -1: 30.49%
Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 21.55%
Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од -2: 9.90%

Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 19.83%
Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.13%
Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.59%
Победа за Сидни (жени) во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.88%

Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 80.17%
Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.88%
Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.41%
Победа за Melbourne City W во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.12%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Сидни (жени) на нула: 12.07%
Победа за Melbourne City W на нула: 36.21%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Сидни (жени) да победи во некое од полувремињата: 36.21%
Веројатност Melbourne City W да победи во некое од полувремињата: 73.28%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Сидни (жени) во двете полувремиња: 6.03%
Победа на Melbourne City W во двете полувремиња: 24.14%