Прогноза за Розвой Катовице против Варта Познан

Прогноза за Розвой Катовице против Варта Познан од Division 2 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 3.10
Нерешено на натпреварот: 3.20
Победа на гостите: 2.10

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 108

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан
Вкупен број победи за домаќините: 27 – 25.00%
Вкупен број на нерешени натпревари: 32 – 29.63%
Вкупен број победи на гостите: 49 – 45.37%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Розвой Катовице со 25.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.10 = -22.50%
Bwin: 3.10 = -22.50%
Bet at home: 2.94 = -26.50%
Sportingbet: 3.10 = -22.50%
William Hill: 3.10 = -22.50%

Нерешено во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан со 29.63% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.20 = -5.19%
Bwin: 3.20 = -5.19%
Bet at home: 3.09 = -8.44%
Sportingbet: 3.20 = -5.19%
William Hill: 3.20 = -5.19%

Победа за Варта Познан со 45.37% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.10 = -4.72%
Bwin: 2.10 = -4.72%
Bet at home: 2.14 = -2.91%
Sportingbet: 2.13 = -3.36%
William Hill: 2.10 = -4.72%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 54.63%
Нерешено во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан или победа за гостите: 75.00%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 70.37%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 17.59%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 6.48%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 4.63%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 6.48%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 16.67%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 13.89%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 0.93%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 6.48%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 26.85%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Розвой Катовице со еден гол разлика: 18.52%
Победа за Розвой Катовице со два гола разлика: 4.63%
Победа за Розвой Катовице со три гола разлика: 1.85%
Победа за Розвой Катовице со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Победа за Варта Познан со еден гол разлика: 22.22%
Победа за Варта Познан со два гола разлика: 12.04%
Победа за Варта Познан со три гола разлика: 4.63%
Победа за Варта Познан со четири или повеќе гола разлика: 6.48%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Варта Познан и Розвой Катовице: 21.30%
Средба без голови помеѓу тимовите на Варта Познан и Розвой Катовице: 8.33%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Розвой Катовице со хендикеп од +0.5: 54.63%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од +1: 70.24%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од +1.5: 76.85%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од +2: 87.37%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од +2.5: 88.89%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од +3: 93.20%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од +3.5: 93.52%

Победа за Варта Познан со хендикеп од -0.5: 45.37%
Победа за Варта Познан со хендикеп од -1: 29.76%
Победа за Варта Познан со хендикеп од -1.5: 23.15%
Победа за Варта Познан со хендикеп од -2: 12.63%
Победа за Варта Познан со хендикеп од -2.5: 11.11%
Победа за Варта Познан со хендикеп од -3: 6.80%
Победа за Варта Познан со хендикеп од -3.5: 6.48%

Победа за Розвой Катовице со хендикеп од -0.5: 25.00%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од -1: 7.95%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од -1.5: 6.48%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од -2: 1.94%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од -2.5: 1.85%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Розвой Катовице со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Варта Познан со хендикеп од +0.5: 75.00%
Победа за Варта Познан со хендикеп од +1: 92.05%
Победа за Варта Познан со хендикеп од +1.5: 93.52%
Победа за Варта Познан со хендикеп од +2: 98.06%
Победа за Варта Познан со хендикеп од +2.5: 98.15%
Победа за Варта Познан со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Варта Познан со хендикеп од +3.5: 100.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Розвой Катовице на полувремето: 28.70%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 37.04%
Победа за Варта Познан на полувремето: 34.26%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 54.63%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 62.96%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 71.30%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од +0.5: 65.74%
Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од +1: 91.03%
Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.52%
Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од -0.5: 34.26%
Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од -1: 8.97%
Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.48%
Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од -0.5: 28.70%
Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од -1: 2.53%
Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.85%
Победа за Розвой Катовице на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од +0.5: 71.30%
Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од +1: 97.47%
Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.15%
Победа за Варта Познан на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Розвой Катовице во второто полувреме: 18.52%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 38.89%
Победа за Варта Познан во второто полувреме: 42.59%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 54.63%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 61.11%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Розвой Катовице и Варта Познан: 81.48%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 57.41%
Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од +1: 77.50%
Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 83.33%
Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од +2: 93.75%

Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 42.59%
Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од -1: 22.50%
Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 16.67%
Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од -2: 6.25%

Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 18.52%
Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од -1: 4.35%
Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.70%
Победа за Розвой Катовице во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.95%

Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 81.48%
Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од +1: 95.65%
Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.30%
Победа за Варта Познан во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.05%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Розвой Катовице на нула: 17.59%
Победа за Варта Познан на нула: 23.15%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Розвой Катовице да победи во некое од полувремињата: 42.59%
Веројатност Варта Познан да победи во некое од полувремињата: 59.26%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Розвой Катовице во двете полувремиња: 4.63%
Победа на Варта Познан во двете полувремиња: 17.59%