Прогноза за Муанг Тонг Юн против Банкок Глас

Прогноза за Муанг Тонг Юн против Банкок Глас од Thai Premier League 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.44
Нерешено на натпреварот: 4.20
Победа на гостите: 5.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 153

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас
Вкупен број победи за домаќините: 106 – 69.28%
Вкупен број на нерешени натпревари: 29 – 18.95%
Вкупен број победи на гостите: 18 – 11.76%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Муанг Тонг Юн со 69.28% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.44 = -0.24%
Bwin: 1.45 = 0.46%
Bet at home: 1.42 = -1.62%
Sportingbet: 1.45 = 0.46%
William Hill: 1.44 = -0.24%

Нерешено во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас со 18.95% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.20 = -20.39%
Bwin: 4.40 = -16.60%
Bet at home: 4.14 = -21.53%
Sportingbet: 4.33 = -17.93%
William Hill: 4.33 = -17.93%

Победа за Банкок Глас со 11.76% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.50 = -35.29%
Bwin: 5.25 = -38.24%
Bet at home: 5.50 = -35.29%
Sportingbet: 5.20 = -38.82%
William Hill: 5.50 = -35.29%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 88.24%
Нерешено во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас или победа за гостите: 30.72%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 81.05%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 48.37%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 2.61%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 1.31%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 16.99%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 13.73%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 1.31%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 3.92%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 2.61%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 9.15%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Муанг Тонг Юн со еден гол разлика: 24.84%
Победа за Муанг Тонг Юн со два гола разлика: 25.49%
Победа за Муанг Тонг Юн со три гола разлика: 5.23%
Победа за Муанг Тонг Юн со четири или повеќе гола разлика: 13.73%

Победа за Банкок Глас со еден гол разлика: 6.54%
Победа за Банкок Глас со два гола разлика: 3.27%
Победа за Банкок Глас со три гола разлика: 1.96%
Победа за Банкок Глас со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Банкок Глас и Муанг Тонг Юн: 13.73%
Средба без голови помеѓу тимовите на Банкок Глас и Муанг Тонг Юн: 5.23%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од +0.5: 88.24%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од +1: 94.41%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од +1.5: 94.77%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од +2: 97.97%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од +2.5: 98.04%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Банкок Глас со хендикеп од -0.5: 11.76%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од -1: 5.59%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од -1.5: 5.23%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од -2: 2.03%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од -2.5: 1.96%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од -0.5: 69.28%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од -1: 59.13%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од -1.5: 44.44%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од -2: 25.44%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од -2.5: 18.95%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од -3: 14.48%
Победа за Муанг Тонг Юн со хендикеп од -3.5: 13.73%

Победа за Банкок Глас со хендикеп од +0.5: 30.72%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од +1: 40.87%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од +1.5: 55.56%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од +2: 74.56%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од +2.5: 81.05%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од +3: 85.52%
Победа за Банкок Глас со хендикеп од +3.5: 86.27%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето: 52.29%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 32.03%
Победа за Банкок Глас на полувремето: 15.69%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 88.24%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 67.97%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 47.71%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.31%
Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од +1: 96.27%
Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.73%
Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.69%
Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од -1: 3.73%
Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.27%
Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од -0.5: 52.29%
Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од -1: 31.78%
Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од -1.5: 22.22%
Победа за Муанг Тонг Юн на полувремето со хендикеп од -2: 4.80%

Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од +0.5: 47.71%
Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од +1: 68.22%
Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од +1.5: 77.78%
Победа за Банкок Глас на полувремето со хендикеп од +2: 95.20%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме: 51.63%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 38.56%
Победа за Банкок Глас во второто полувреме: 9.80%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 88.24%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 61.44%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Муанг Тонг Юн и Банкок Глас: 48.37%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 90.20%
Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.50%
Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.73%
Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.33%

Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 9.80%
Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.50%
Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.27%
Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.67%

Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 51.63%
Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од -1: 36.21%
Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 27.45%
Победа за Муанг Тонг Юн во второто полувреме со хендикеп од -2: 9.76%

Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 48.37%
Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од +1: 63.79%
Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 72.55%
Победа за Банкок Глас во второто полувреме со хендикеп од +2: 90.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Муанг Тонг Юн на нула: 39.22%
Победа за Банкок Глас на нула: 5.23%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Муанг Тонг Юн да победи во некое од полувремињата: 76.47%
Веројатност Банкок Глас да победи во некое од полувремињата: 23.53%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Муанг Тонг Юн во двете полувремиња: 27.45%
Победа на Банкок Глас во двете полувремиња: 1.96%