Прогноза за Либерец против Острава

Прогноза за Либерец против Острава од 1. Liga 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.53
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 5.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 127

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Либерец и Острава
Вкупен број победи за домаќините: 80 – 62.99%
Вкупен број на нерешени натпревари: 33 – 25.98%
Вкупен број победи на гостите: 14 – 11.02%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Либерец со 62.99% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.57 = -1.10%
Bwin: 1.55 = -2.36%
Bet at home: 1.57 = -1.10%
Sportingbet: 1.55 = -2.36%
Pinnacle: 1.64 = 3.31%
William Hill: 1.60 = 0.79%

Нерешено во натпреварот помеѓу Либерец и Острава со 25.98% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.79 = -1.52%
Bwin: 3.80 = -1.26%
Bet at home: 3.83 = -0.48%
Sportingbet: 3.75 = -2.56%
Pinnacle: 4.29 = 11.47%
William Hill: 3.80 = -1.26%

Победа за Острава со 11.02% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.00 = -33.86%
Bwin: 5.25 = -42.13%
Bet at home: 4.91 = -45.87%
Sportingbet: 5.00 = -44.88%
Pinnacle: 5.48 = -39.59%
William Hill: 5.00 = -44.88%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Либерец и Острава. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 88.98%
Нерешено во натпреварот помеѓу Либерец и Острава или победа за гостите: 37.01%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 74.02%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 39.37%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 4.72%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 17.32%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 14.96%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 7.09%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 6.30%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 6.30%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 3.94%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Либерец и Острава. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Либерец со еден гол разлика: 23.62%
Победа за Либерец со два гола разлика: 22.83%
Победа за Либерец со три гола разлика: 9.45%
Победа за Либерец со четири или повеќе гола разлика: 7.09%

Победа за Острава со еден гол разлика: 7.87%
Победа за Острава со два гола разлика: 3.15%
Победа за Острава со три гола разлика: 0.00%
Победа за Острава со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Острава и Либерец: 18.90%
Средба без голови помеѓу тимовите на Острава и Либерец: 7.09%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Либерец со хендикеп од +0.5: 88.98%
Победа за Либерец со хендикеп од +1: 96.58%
Победа за Либерец со хендикеп од +1.5: 96.85%
Победа за Либерец со хендикеп од +2: 100.00%
Победа за Либерец со хендикеп од +2.5: 100.00%
Победа за Либерец со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Либерец со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Острава со хендикеп од -0.5: 11.02%
Победа за Острава со хендикеп од -1: 3.42%
Победа за Острава со хендикеп од -1.5: 3.15%
Победа за Острава со хендикеп од -2: 0.00%
Победа за Острава со хендикеп од -2.5: 0.00%
Победа за Острава со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Острава со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Либерец со хендикеп од -0.5: 62.99%
Победа за Либерец со хендикеп од -1: 51.55%
Победа за Либерец со хендикеп од -1.5: 39.37%
Победа за Либерец со хендикеп од -2: 21.43%
Победа за Либерец со хендикеп од -2.5: 16.54%
Победа за Либерец со хендикеп од -3: 7.83%
Победа за Либерец со хендикеп од -3.5: 7.09%

Победа за Острава со хендикеп од +0.5: 37.01%
Победа за Острава со хендикеп од +1: 48.45%
Победа за Острава со хендикеп од +1.5: 60.63%
Победа за Острава со хендикеп од +2: 78.57%
Победа за Острава со хендикеп од +2.5: 83.46%
Победа за Острава со хендикеп од +3: 92.17%
Победа за Острава со хендикеп од +3.5: 92.91%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Либерец на полувремето: 44.09%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 39.37%
Победа за Острава на полувремето: 16.54%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 88.98%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 60.63%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 55.91%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.46%
Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од +1: 96.36%
Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.85%
Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Острава на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.54%
Победа за Острава на полувремето со хендикеп од -1: 3.64%
Победа за Острава на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.15%
Победа за Острава на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од -0.5: 44.09%
Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од -1: 26.04%
Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од -1.5: 19.69%
Победа за Либерец на полувремето со хендикеп од -2: 1.92%

Победа за Острава на полувремето со хендикеп од +0.5: 55.91%
Победа за Острава на полувремето со хендикеп од +1: 73.96%
Победа за Острава на полувремето со хендикеп од +1.5: 80.31%
Победа за Острава на полувремето со хендикеп од +2: 98.08%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Либерец во второто полувреме: 51.97%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 33.86%
Победа за Острава во второто полувреме: 14.17%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 88.98%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 66.14%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Либерец и Острава: 48.03%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 85.83%
Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.46%
Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.85%
Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 14.17%
Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.54%
Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.15%
Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 51.97%
Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од -1: 34.41%
Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 25.20%
Победа за Либерец во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.65%

Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 48.03%
Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од +1: 65.59%
Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 74.80%
Победа за Острава во второто полувреме со хендикеп од +2: 91.35%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Либерец на нула: 37.80%
Победа за Острава на нула: 7.87%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Либерец да победи во некое од полувремињата: 74.80%
Веројатност Острава да победи во некое од полувремињата: 29.13%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Либерец во двете полувремиња: 21.26%
Победа на Острава во двете полувремиња: 1.57%