Прогноза за Лехия Гданск против Плоцк

Прогноза за Лехия Гданск против Плоцк од Ekstraklasa 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.80
Нерешено на натпреварот: 3.50
Победа на гостите: 4.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 147

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк
Вкупен број победи за домаќините: 87 – 59.18%
Вкупен број на нерешени натпревари: 31 – 21.09%
Вкупен број победи на гостите: 29 – 19.73%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Лехия Гданск со 59.18% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.90 = 12.45%
Bwin: 1.87 = 10.67%
Bet at home: 1.87 = 10.67%
Sportingbet: 1.88 = 11.27%
Pinnacle: 1.96 = 16.00%
William Hill: 1.80 = 6.53%

Нерешено во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк со 21.09% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.39 = -28.51%
Bwin: 3.50 = -26.19%
Bet at home: 3.48 = -26.61%
Sportingbet: 3.50 = -26.19%
Pinnacle: 3.72 = -21.55%
William Hill: 3.50 = -26.19%

Победа за Плоцк со 19.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -21.09%
Bwin: 3.90 = -23.06%
Bet at home: 3.88 = -23.46%
Sportingbet: 3.90 = -23.06%
Pinnacle: 4.07 = -19.71%
William Hill: 4.20 = -17.14%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 80.27%
Нерешено во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк или победа за гостите: 40.82%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 78.91%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 35.37%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 5.44%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 1.36%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 21.09%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 13.61%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 7.48%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 2.72%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 2.04%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 10.88%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Лехия Гданск со еден гол разлика: 29.93%
Победа за Лехия Гданск со два гола разлика: 13.61%
Победа за Лехия Гданск со три гола разлика: 10.88%
Победа за Лехия Гданск со четири или повеќе гола разлика: 4.76%

Победа за Плоцк со еден гол разлика: 12.24%
Победа за Плоцк со два гола разлика: 5.44%
Победа за Плоцк со три гола разлика: 2.04%
Победа за Плоцк со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Плоцк и Лехия Гданск: 14.29%
Средба без голови помеѓу тимовите на Плоцк и Лехия Гданск: 6.80%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Лехия Гданск со хендикеп од +0.5: 80.27%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од +1: 91.47%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од +1.5: 92.52%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од +2: 97.84%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од +2.5: 97.96%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Плоцк со хендикеп од -0.5: 19.73%
Победа за Плоцк со хендикеп од -1: 8.53%
Победа за Плоцк со хендикеп од -1.5: 7.48%
Победа за Плоцк со хендикеп од -2: 2.16%
Победа за Плоцк со хендикеп од -2.5: 2.04%
Победа за Плоцк со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Плоцк со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Лехия Гданск со хендикеп од -0.5: 59.18%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од -1: 41.75%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од -1.5: 29.25%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од -2: 18.11%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од -2.5: 15.65%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од -3: 5.34%
Победа за Лехия Гданск со хендикеп од -3.5: 4.76%

Победа за Плоцк со хендикеп од +0.5: 40.82%
Победа за Плоцк со хендикеп од +1: 58.25%
Победа за Плоцк со хендикеп од +1.5: 70.75%
Победа за Плоцк со хендикеп од +2: 81.89%
Победа за Плоцк со хендикеп од +2.5: 84.35%
Победа за Плоцк со хендикеп од +3: 94.66%
Победа за Плоцк со хендикеп од +3.5: 95.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Лехия Гданск на полувремето: 42.18%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 42.18%
Победа за Плоцк на полувремето: 15.65%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 80.27%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 57.82%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 57.82%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.35%
Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од +1: 96.88%
Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.28%
Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од +2: 99.31%

Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.65%
Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од -1: 3.13%
Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.72%
Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од -2: 0.69%

Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од -0.5: 42.18%
Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од -1: 19.05%
Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од -1.5: 13.61%
Победа за Лехия Гданск на полувремето со хендикеп од -2: 5.93%

Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од +0.5: 57.82%
Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од +1: 80.95%
Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од +1.5: 86.39%
Победа за Плоцк на полувремето со хендикеп од +2: 94.07%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Лехия Гданск во второто полувреме: 44.90%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 33.33%
Победа за Плоцк во второто полувреме: 21.77%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 80.27%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 66.67%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лехия Гданск и Плоцк: 55.10%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 78.23%
Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од +1: 92.74%
Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 93.88%
Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 21.77%
Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од -1: 7.26%
Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 6.12%
Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 44.90%
Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од -1: 22.86%
Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 16.33%
Победа за Лехия Гданск во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.91%

Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 55.10%
Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од +1: 77.14%
Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 83.67%
Победа за Плоцк во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.09%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Лехия Гданск на нула: 28.57%
Победа за Плоцк на нула: 12.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Лехия Гданск да победи во некое од полувремињата: 68.03%
Веројатност Плоцк да победи во некое од полувремињата: 32.65%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Лехия Гданск во двете полувремиња: 19.05%
Победа на Плоцк во двете полувремиња: 4.76%