Прогноза за Лейоа против Баракалдо

Прогноза за Лейоа против Баракалдо од Segunda Division B – Group 2 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.20
Нерешено на натпреварот: 3.00
Победа на гостите: 3.10

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 270

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо
Вкупен број победи за домаќините: 123 – 45.56%
Вкупен број на нерешени натпревари: 86 – 31.85%
Вкупен број победи на гостите: 61 – 22.59%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Лейоа со 45.56% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.35 = 7.06%
Bwin: 2.20 = 0.22%
Bet at home: 2.28 = 3.87%
Sportingbet: 2.22 = 1.13%
Pinnacle: 2.46 = 12.07%
William Hill: 2.30 = 4.78%

Нерешено во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо со 31.85% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.00 = -4.44%
Bwin: 2.95 = -6.04%
Bet at home: 2.83 = -9.86%
Sportingbet: 2.95 = -6.04%
Pinnacle: 3.09 = -1.58%
William Hill: 3.00 = -4.44%

Победа за Баракалдо со 22.59% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.00 = -32.22%
Bwin: 3.10 = -29.96%
Bet at home: 2.96 = -33.13%
Sportingbet: 3.10 = -29.96%
Pinnacle: 3.22 = -27.25%
William Hill: 3.00 = -32.22%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 77.41%
Нерешено во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо или победа за гостите: 54.44%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 68.15%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 26.30%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 5.56%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 0.74%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 15.56%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 22.96%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 9.26%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 3.70%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 3.33%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 12.59%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Лейоа со еден гол разлика: 25.56%
Победа за Лейоа со два гола разлика: 12.22%
Победа за Лейоа со три гола разлика: 6.30%
Победа за Лейоа со четири или повеќе гола разлика: 1.48%

Победа за Баракалдо со еден гол разлика: 15.93%
Победа за Баракалдо со два гола разлика: 4.81%
Победа за Баракалдо со три гола разлика: 0.74%
Победа за Баракалдо со четири или повеќе гола разлика: 1.11%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Баракалдо и Лейоа: 16.67%
Средба без голови помеѓу тимовите на Баракалдо и Лейоа: 15.19%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Лейоа со хендикеп од +0.5: 77.41%
Победа за Лейоа со хендикеп од +1: 92.07%
Победа за Лейоа со хендикеп од +1.5: 93.33%
Победа за Лейоа со хендикеп од +2: 98.05%
Победа за Лейоа со хендикеп од +2.5: 98.15%
Победа за Лейоа со хендикеп од +3: 98.88%
Победа за Лейоа со хендикеп од +3.5: 98.89%

Победа за Баракалдо со хендикеп од -0.5: 22.59%
Победа за Баракалдо со хендикеп од -1: 7.93%
Победа за Баракалдо со хендикеп од -1.5: 6.67%
Победа за Баракалдо со хендикеп од -2: 1.95%
Победа за Баракалдо со хендикеп од -2.5: 1.85%
Победа за Баракалдо со хендикеп од -3: 1.12%
Победа за Баракалдо со хендикеп од -3.5: 1.11%

Победа за Лейоа со хендикеп од -0.5: 45.56%
Победа за Лейоа со хендикеп од -1: 26.87%
Победа за Лейоа со хендикеп од -1.5: 20.00%
Победа за Лейоа со хендикеп од -2: 8.86%
Победа за Лейоа со хендикеп од -2.5: 7.78%
Победа за Лейоа со хендикеп од -3: 1.58%
Победа за Лейоа со хендикеп од -3.5: 1.48%

Победа за Баракалдо со хендикеп од +0.5: 54.44%
Победа за Баракалдо со хендикеп од +1: 73.13%
Победа за Баракалдо со хендикеп од +1.5: 80.00%
Победа за Баракалдо со хендикеп од +2: 91.14%
Победа за Баракалдо со хендикеп од +2.5: 92.22%
Победа за Баракалдо со хендикеп од +3: 98.42%
Победа за Баракалдо со хендикеп од +3.5: 98.52%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Лейоа на полувремето: 32.59%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 47.78%
Победа за Баракалдо на полувремето: 19.63%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 77.41%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 52.22%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 67.41%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од +0.5: 80.37%
Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од +1: 96.88%
Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.41%
Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од +2: 99.62%

Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од -0.5: 19.63%
Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од -1: 3.13%
Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.59%
Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од -2: 0.38%

Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од -0.5: 32.59%
Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од -1: 9.90%
Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од -1.5: 7.41%
Победа за Лейоа на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од +0.5: 67.41%
Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од +1: 90.10%
Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од +1.5: 92.59%
Победа за Баракалдо на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Лейоа во второто полувреме: 35.56%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 42.59%
Победа за Баракалдо во второто полувреме: 21.85%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 77.41%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 57.41%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лейоа и Баракалдо: 64.44%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 78.15%
Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од +1: 95.05%
Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 95.93%
Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.23%

Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 21.85%
Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од -1: 4.95%
Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 4.07%
Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.77%

Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 35.56%
Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од -1: 15.94%
Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 12.22%
Победа за Лейоа во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.66%

Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 64.44%
Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од +1: 84.06%
Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 87.78%
Победа за Баракалдо во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.34%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Лейоа на нула: 25.56%
Победа за Баракалдо на нула: 11.85%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Лейоа да победи во некое од полувремињата: 55.93%
Веројатност Баракалдо да победи во некое од полувремињата: 36.67%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Лейоа во двете полувремиња: 12.22%
Победа на Баракалдо во двете полувремиња: 4.81%