Прогноза за Лайпциг U19 против Osnabruck U19

Прогноза за Лайпциг U19 против Osnabruck U19 од Junioren Bundesliga North 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.80
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 3.25

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 147

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19
Вкупен број победи за домаќините: 73 – 49.66%
Вкупен број на нерешени натпревари: 35 – 23.81%
Вкупен број победи на гостите: 39 – 26.53%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Лайпциг U19 со 49.66% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.80 = -10.61%
Bwin: 1.80 = -10.61%
Sportingbet: 1.80 = -10.61%
William Hill: 1.80 = -10.61%

Нерешено во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19 со 23.81% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -4.76%
Bwin: 4.00 = -4.76%
Sportingbet: 4.00 = -4.76%
William Hill: 4.00 = -4.76%

Победа за Osnabruck U19 со 26.53% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.25 = -13.78%
Bwin: 3.25 = -13.78%
Sportingbet: 3.25 = -13.78%
William Hill: 3.25 = -13.78%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 73.47%
Нерешено во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19 или победа за гостите: 50.34%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 76.19%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 36.05%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 4.76%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 1.36%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 9.52%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 14.29%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 7.48%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 4.08%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 4.76%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 17.69%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Лайпциг U19 со еден гол разлика: 18.37%
Победа за Лайпциг U19 со два гола разлика: 12.93%
Победа за Лайпциг U19 со три гола разлика: 13.61%
Победа за Лайпциг U19 со четири или повеќе гола разлика: 4.76%

Победа за Osnabruck U19 со еден гол разлика: 10.88%
Победа за Osnabruck U19 со два гола разлика: 10.20%
Победа за Osnabruck U19 со три гола разлика: 2.72%
Победа за Osnabruck U19 со четири или повеќе гола разлика: 2.72%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Osnabruck U19 и Лайпциг U19: 17.01%
Средба без голови помеѓу тимовите на Osnabruck U19 и Лайпциг U19: 6.80%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од +0.5: 73.47%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од +1: 82.44%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од +1.5: 84.35%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од +2: 93.94%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од +2.5: 94.56%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од +3: 97.20%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од +3.5: 97.28%

Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од -0.5: 26.53%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од -1: 17.56%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од -1.5: 15.65%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од -2: 6.06%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од -2.5: 5.44%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од -3: 2.80%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од -3.5: 2.72%

Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од -0.5: 49.66%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од -1: 38.33%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од -1.5: 31.29%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од -2: 21.09%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од -2.5: 18.37%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од -3: 5.51%
Победа за Лайпциг U19 со хендикеп од -3.5: 4.76%

Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од +0.5: 50.34%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од +1: 61.67%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од +1.5: 68.71%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од +2: 78.91%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од +2.5: 81.63%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од +3: 94.49%
Победа за Osnabruck U19 со хендикеп од +3.5: 95.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Лайпциг U19 на полувремето: 42.18%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 31.29%
Победа за Osnabruck U19 на полувремето: 26.53%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 73.47%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 68.71%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 57.82%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 73.47%
Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од +1: 90.00%
Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 91.84%
Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од +2: 97.12%

Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 26.53%
Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од -1: 10.00%
Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 8.16%
Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од -2: 2.88%

Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 42.18%
Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од -1: 20.56%
Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 14.97%
Победа за Лайпциг U19 на полувремето со хендикеп од -2: 5.30%

Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 57.82%
Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од +1: 79.44%
Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 85.03%
Победа за Osnabruck U19 на полувремето со хендикеп од +2: 94.70%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме: 40.14%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 36.73%
Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме: 23.13%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 73.47%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 63.27%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Лайпциг U19 и Osnabruck U19: 59.86%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 76.87%
Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 91.13%
Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.52%
Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.14%

Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 23.13%
Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.87%
Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.48%
Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.86%

Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 40.14%
Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 24.79%
Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 19.73%
Победа за Лайпциг U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 5.60%

Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 59.86%
Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 75.21%
Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 80.27%
Победа за Osnabruck U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 94.40%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Лайпциг U19 на нула: 21.77%
Победа за Osnabruck U19 на нула: 14.97%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Лайпциг U19 да победи во некое од полувремињата: 61.22%
Веројатност Osnabruck U19 да победи во некое од полувремињата: 41.50%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Лайпциг U19 во двете полувремиња: 21.09%
Победа на Osnabruck U19 во двете полувремиња: 8.16%