Прогноза за КС У. Крайова против ФК Ювентус Букурещ

Прогноза за КС У. Крайова против ФК Ювентус Букурещ од Liga 1 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.36
Нерешено на натпреварот: 4.20
Победа на гостите: 7.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 154

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ
Вкупен број победи за домаќините: 111 – 72.08%
Вкупен број на нерешени натпревари: 28 – 18.18%
Вкупен број победи на гостите: 15 – 9.74%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за КС У. Крайова со 72.08% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.44 = 3.79%
Bwin: 1.42 = 2.35%
Bet at home: 1.38 = -0.53%
Sportingbet: 1.40 = 0.91%
Pinnacle: 1.43 = 3.07%
William Hill: 1.40 = 0.91%

Нерешено во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ со 18.18% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.20 = -23.64%
Bwin: 4.33 = -21.27%
Bet at home: 3.96 = -28.00%
Sportingbet: 4.00 = -27.27%
Pinnacle: 4.53 = -17.64%
William Hill: 4.20 = -23.64%

Победа за ФК Ювентус Букурещ со 9.74% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 7.50 = -26.95%
Bwin: 7.50 = -26.95%
Bet at home: 6.89 = -32.89%
Sportingbet: 6.50 = -36.69%
Pinnacle: 8.90 = -13.31%
William Hill: 7.50 = -26.95%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 90.26%
Нерешено во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ или победа за гостите: 27.92%
Без нерешено во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 81.82%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 38.31%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 4.55%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 32.47%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 9.09%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 3.90%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 1.30%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 4.55%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 5.84%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за КС У. Крайова со еден гол разлика: 35.71%
Победа за КС У. Крайова со два гола разлика: 11.69%
Победа за КС У. Крайова со три гола разлика: 16.23%
Победа за КС У. Крайова со четири или повеќе гола разлика: 8.44%

Победа за ФК Ювентус Букурещ со еден гол разлика: 6.49%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со два гола разлика: 1.95%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со три гола разлика: 0.65%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со четири или повеќе гола разлика: 0.65%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на ФК Ювентус Букурещ и КС У. Крайова: 12.34%
Средба без голови помеѓу тимовите на ФК Ювентус Букурещ и КС У. Крайова: 5.84%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за КС У. Крайова со хендикеп од +0.5: 90.26%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од +1: 96.53%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од +1.5: 96.75%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од +2: 98.68%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од +2.5: 98.70%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од +3: 99.35%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од +3.5: 99.35%

Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од -0.5: 9.74%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од -1: 3.47%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од -1.5: 3.25%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од -2: 1.32%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од -2.5: 1.30%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од -3: 0.65%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од -3.5: 0.65%

Победа за КС У. Крайова со хендикеп од -0.5: 72.08%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од -1: 56.57%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од -1.5: 36.36%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од -2: 27.94%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од -2.5: 24.68%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од -3: 10.08%
Победа за КС У. Крайова со хендикеп од -3.5: 8.44%

Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од +0.5: 27.92%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од +1: 43.43%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од +1.5: 63.64%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од +2: 72.06%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од +2.5: 75.32%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од +3: 89.92%
Победа за ФК Ювентус Букурещ со хендикеп од +3.5: 91.56%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за КС У. Крайова на полувремето: 42.86%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 45.45%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето: 11.69%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 90.26%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 54.55%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 57.14%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од +0.5: 88.31%
Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од +1: 99.27%
Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од +1.5: 99.35%
Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од -0.5: 11.69%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од -1: 0.73%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.65%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од -0.5: 42.86%
Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од -1: 19.27%
Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од -1.5: 13.64%
Победа за КС У. Крайова на полувремето со хендикеп од -2: 5.67%

Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од +0.5: 57.14%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од +1: 80.73%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од +1.5: 86.36%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на полувремето со хендикеп од +2: 94.33%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за КС У. Крайова во второто полувреме: 61.69%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 25.97%
Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме: 12.34%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 90.26%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 74.03%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу КС У. Крайова и ФК Ювентус Букурещ: 38.31%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 87.66%
Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.83%
Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 98.05%
Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.34%

Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 12.34%
Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.17%
Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 1.95%
Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.66%

Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 61.69%
Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од -1: 39.80%
Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 25.32%
Победа за КС У. Крайова во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.00%

Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 38.31%
Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од +1: 60.20%
Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 74.68%
Победа за ФК Ювентус Букурещ во второто полувреме со хендикеп од +2: 92.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за КС У. Крайова на нула: 50.00%
Победа за ФК Ювентус Букурещ на нула: 4.55%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност КС У. Крайова да победи во некое од полувремињата: 81.17%
Веројатност ФК Ювентус Букурещ да победи во некое од полувремињата: 22.08%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на КС У. Крайова во двете полувремиња: 23.38%
Победа на ФК Ювентус Букурещ во двете полувремиња: 1.95%