Прогноза за КСВ Рьозеларе против Вестерло

Прогноза за КСВ Рьозеларе против Вестерло од Proximus League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.80
Нерешено на натпреварот: 3.60
Победа на гостите: 3.60

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 203

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло
Вкупен број победи за домаќините: 111 – 54.68%
Вкупен број на нерешени натпревари: 47 – 23.15%
Вкупен број победи на гостите: 45 – 22.17%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за КСВ Рьозеларе со 54.68% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.90 = 3.89%
Bwin: 1.80 = -1.58%
Bet at home: 1.83 = 0.06%
Sportingbet: 1.80 = -1.58%
Pinnacle: 1.97 = 7.72%
William Hill: 1.83 = 0.06%

Нерешено во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло со 23.15% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.50 = -18.97%
Bwin: 3.60 = -16.65%
Bet at home: 3.26 = -24.52%
Sportingbet: 3.60 = -16.65%
Pinnacle: 3.60 = -16.65%
William Hill: 3.40 = -21.28%

Победа за Вестерло со 22.17% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -11.33%
Bwin: 3.60 = -20.20%
Bet at home: 3.60 = -20.20%
Sportingbet: 3.60 = -20.20%
Pinnacle: 4.10 = -9.11%
William Hill: 4.00 = -11.33%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 77.83%
Нерешено во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло или победа за гостите: 45.32%
Без нерешено во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 76.85%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 33.00%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 6.90%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 1.48%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 18.23%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 13.79%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 8.87%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 3.45%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 2.46%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 11.82%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за КСВ Рьозеларе со еден гол разлика: 26.11%
Победа за КСВ Рьозеларе со два гола разлика: 15.76%
Победа за КСВ Рьозеларе со три гола разлика: 5.42%
Победа за КСВ Рьозеларе со четири или повеќе гола разлика: 7.39%

Победа за Вестерло со еден гол разлика: 11.82%
Победа за Вестерло со два гола разлика: 6.40%
Победа за Вестерло со три гола разлика: 2.96%
Победа за Вестерло со четири или повеќе гола разлика: 0.99%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Вестерло и КСВ Рьозеларе: 18.72%
Средба без голови помеѓу тимовите на Вестерло и КСВ Рьозеларе: 4.43%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од +0.5: 77.83%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од +1: 88.27%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од +1.5: 89.66%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од +2: 95.79%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од +2.5: 96.06%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од +3: 98.98%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од +3.5: 99.01%

Победа за Вестерло со хендикеп од -0.5: 22.17%
Победа за Вестерло со хендикеп од -1: 11.73%
Победа за Вестерло со хендикеп од -1.5: 10.34%
Победа за Вестерло со хендикеп од -2: 4.21%
Победа за Вестерло со хендикеп од -2.5: 3.94%
Победа за Вестерло со хендикеп од -3: 1.02%
Победа за Вестерло со хендикеп од -3.5: 0.99%

Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од -0.5: 54.68%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од -1: 38.67%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од -1.5: 28.57%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од -2: 15.20%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од -2.5: 12.81%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од -3: 7.81%
Победа за КСВ Рьозеларе со хендикеп од -3.5: 7.39%

Победа за Вестерло со хендикеп од +0.5: 45.32%
Победа за Вестерло со хендикеп од +1: 61.33%
Победа за Вестерло со хендикеп од +1.5: 71.43%
Победа за Вестерло со хендикеп од +2: 84.80%
Победа за Вестерло со хендикеп од +2.5: 87.19%
Победа за Вестерло со хендикеп од +3: 92.19%
Победа за Вестерло со хендикеп од +3.5: 92.61%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето: 41.38%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 40.89%
Победа за Вестерло на полувремето: 17.73%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 77.83%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 59.11%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 58.62%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од +0.5: 82.27%
Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од +1: 93.82%
Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.58%
Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од -0.5: 17.73%
Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од -1: 6.18%
Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.42%
Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од -0.5: 41.38%
Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од -1: 17.36%
Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од -1.5: 12.32%
Победа за КСВ Рьозеларе на полувремето со хендикеп од -2: 2.73%

Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од +0.5: 58.62%
Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од +1: 82.64%
Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од +1.5: 87.68%
Победа за Вестерло на полувремето со хендикеп од +2: 97.27%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме: 45.32%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 29.56%
Победа за Вестерло во второто полувреме: 25.12%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 77.83%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 70.44%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу КСВ Рьозеларе и Вестерло: 54.68%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 74.88%
Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од +1: 90.48%
Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.12%
Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.94%

Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 25.12%
Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од -1: 9.52%
Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.88%
Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.06%

Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 45.32%
Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од -1: 23.45%
Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 16.75%
Победа за КСВ Рьозеларе во второто полувреме со хендикеп од -2: 7.65%

Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 54.68%
Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од +1: 76.55%
Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 83.25%
Победа за Вестерло во второто полувреме со хендикеп од +2: 92.35%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за КСВ Рьозеларе на нула: 23.15%
Победа за Вестерло на нула: 11.82%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност КСВ Рьозеларе да победи во некое од полувремињата: 67.00%
Веројатност Вестерло да победи во некое од полувремињата: 37.44%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на КСВ Рьозеларе во двете полувремиња: 19.70%
Победа на Вестерло во двете полувремиња: 5.42%