Прогноза за Балимена против Дънганън

Прогноза за Балимена против Дънганън од NIFL Premiership 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.00
Нерешено на натпреварот: 3.60
Победа на гостите: 3.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 256

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън
Вкупен број победи за домаќините: 137 – 53.52%
Вкупен број на нерешени натпревари: 60 – 23.44%
Вкупен број победи на гостите: 59 – 23.05%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Балимена со 53.52% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.90 = 1.68%
Bwin: 1.95 = 4.36%
Bet at home: 1.82 = -2.60%
Sportingbet: 1.95 = 4.36%
Pinnacle: 1.93 = 3.29%
William Hill: 1.91 = 2.21%

Нерешено во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън со 23.44% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.79 = -11.17%
Bwin: 3.60 = -15.63%
Bet at home: 3.65 = -14.45%
Sportingbet: 3.50 = -17.97%
Pinnacle: 4.17 = -2.27%
William Hill: 3.75 = -12.11%

Победа за Дънганън со 23.05% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -17.03%
Bwin: 3.25 = -25.10%
Bet at home: 3.27 = -24.64%
Sportingbet: 3.20 = -26.25%
Pinnacle: 3.53 = -18.64%
William Hill: 3.30 = -23.95%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 76.95%
Нерешено во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън или победа за гостите: 46.48%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 76.56%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 32.03%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 4.69%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 2.34%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 16.80%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 16.02%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 8.20%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 4.69%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 2.73%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 12.50%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Балимена со еден гол разлика: 26.56%
Победа за Балимена со два гола разлика: 13.28%
Победа за Балимена со три гола разлика: 8.20%
Победа за Балимена со четири или повеќе гола разлика: 5.47%

Победа за Дънганън со еден гол разлика: 12.89%
Победа за Дънганън со два гола разлика: 5.08%
Победа за Дънганън со три гола разлика: 3.52%
Победа за Дънганън со четири или повеќе гола разлика: 1.56%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Дънганън и Балимена: 17.97%
Средба без голови помеѓу тимовите на Дънганън и Балимена: 5.47%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Балимена со хендикеп од +0.5: 76.95%
Победа за Балимена со хендикеп од +1: 88.34%
Победа за Балимена со хендикеп од +1.5: 89.84%
Победа за Балимена со хендикеп од +2: 94.65%
Победа за Балимена со хендикеп од +2.5: 94.92%
Победа за Балимена со хендикеп од +3: 98.38%
Победа за Балимена со хендикеп од +3.5: 98.44%

Победа за Дънганън со хендикеп од -0.5: 23.05%
Победа за Дънганън со хендикеп од -1: 11.66%
Победа за Дънганън со хендикеп од -1.5: 10.16%
Победа за Дънганън со хендикеп од -2: 5.35%
Победа за Дънганън со хендикеп од -2.5: 5.08%
Победа за Дънганън со хендикеп од -3: 1.62%
Победа за Дънганън со хендикеп од -3.5: 1.56%

Победа за Балимена со хендикеп од -0.5: 53.52%
Победа за Балимена со хендикеп од -1: 36.70%
Победа за Балимена со хендикеп од -1.5: 26.95%
Победа за Балимена со хендикеп од -2: 15.77%
Победа за Балимена со хендикеп од -2.5: 13.67%
Победа за Балимена со хендикеп од -3: 5.96%
Победа за Балимена со хендикеп од -3.5: 5.47%

Победа за Дънганън со хендикеп од +0.5: 46.48%
Победа за Дънганън со хендикеп од +1: 63.30%
Победа за Дънганън со хендикеп од +1.5: 73.05%
Победа за Дънганън со хендикеп од +2: 84.23%
Победа за Дънганън со хендикеп од +2.5: 86.33%
Победа за Дънганън со хендикеп од +3: 94.04%
Победа за Дънганън со хендикеп од +3.5: 94.53%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Балимена на полувремето: 39.06%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 41.02%
Победа за Дънганън на полувремето: 19.92%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 76.95%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 58.98%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 60.94%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од +0.5: 80.08%
Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од +1: 95.35%
Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.09%
Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од +2: 99.19%

Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од -0.5: 19.92%
Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од -1: 4.65%
Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.91%
Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од -2: 0.81%

Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од -0.5: 39.06%
Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од -1: 17.02%
Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од -1.5: 12.50%
Победа за Балимена на полувремето со хендикеп од -2: 2.61%

Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од +0.5: 60.94%
Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од +1: 82.98%
Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од +1.5: 87.50%
Победа за Дънганън на полувремето со хендикеп од +2: 97.39%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Балимена во второто полувреме: 41.80%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 33.59%
Победа за Дънганън во второто полувреме: 24.61%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 76.95%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 66.41%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Балимена и Дънганън: 58.20%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 75.39%
Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од +1: 88.13%
Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 89.84%
Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.71%

Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 24.61%
Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од -1: 11.87%
Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 10.16%
Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.29%

Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 41.80%
Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од -1: 22.80%
Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 17.19%
Победа за Балимена во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.62%

Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 58.20%
Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од +1: 77.20%
Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 82.81%
Победа за Дънганън во второто полувреме со хендикеп од +2: 91.38%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Балимена на нула: 26.56%
Победа за Дънганън на нула: 10.16%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Балимена да победи во некое од полувремињата: 64.45%
Веројатност Дънганън да победи во некое од полувремињата: 38.67%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Балимена во двете полувремиња: 16.41%
Победа на Дънганън во двете полувремиња: 5.86%