Прогноза за Андрезию против Сент Луи Ноег

Прогноза за Андрезию против Сент Луи Ноег од National 2 – Group B 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.53
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 4.75

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 114

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег
Вкупен број победи за домаќините: 74 – 64.91%
Вкупен број на нерешени натпревари: 21 – 18.42%
Вкупен број победи на гостите: 19 – 16.67%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Андрезию со 64.91% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.53 = -0.68%
Bwin: 1.53 = -0.68%
Bet at home: 1.50 = -2.63%
Sportingbet: 1.55 = 0.61%

Нерешено во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег со 18.42% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -26.32%
Bwin: 4.00 = -26.32%
Bet at home: 3.95 = -27.24%
Sportingbet: 4.00 = -26.32%

Победа за Сент Луи Ноег со 16.67% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = -20.83%
Bwin: 4.75 = -20.83%
Bet at home: 4.70 = -21.67%
Sportingbet: 4.75 = -20.83%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 83.33%
Нерешено во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег или победа за гостите: 35.09%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 81.58%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 43.86%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 5.26%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 1.75%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 19.30%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 7.89%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 5.26%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 1.75%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 5.26%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 9.65%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Андрезию со еден гол разлика: 25.44%
Победа за Андрезию со два гола разлика: 17.54%
Победа за Андрезию со три гола разлика: 12.28%
Победа за Андрезию со четири или повеќе гола разлика: 9.65%

Победа за Сент Луи Ноег со еден гол разлика: 12.28%
Победа за Сент Луи Ноег со два гола разлика: 3.51%
Победа за Сент Луи Ноег со три гола разлика: 0.88%
Победа за Сент Луи Ноег со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Сент Луи Ноег и Андрезию: 15.79%
Средба без голови помеѓу тимовите на Сент Луи Ноег и Андрезию: 2.63%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Андрезию со хендикеп од +0.5: 83.33%
Победа за Андрезию со хендикеп од +1: 95.00%
Победа за Андрезию со хендикеп од +1.5: 95.61%
Победа за Андрезию со хендикеп од +2: 99.09%
Победа за Андрезию со хендикеп од +2.5: 99.12%
Победа за Андрезию со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Андрезию со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од -0.5: 16.67%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од -1: 5.00%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од -1.5: 4.39%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од -2: 0.91%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од -2.5: 0.88%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Андрезию со хендикеп од -0.5: 64.91%
Победа за Андрезию со хендикеп од -1: 52.94%
Победа за Андрезию со хендикеп од -1.5: 39.47%
Победа за Андрезию со хендикеп од -2: 26.60%
Победа за Андрезию со хендикеп од -2.5: 21.93%
Победа за Андрезию со хендикеп од -3: 11.00%
Победа за Андрезию со хендикеп од -3.5: 9.65%

Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од +0.5: 35.09%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од +1: 47.06%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од +1.5: 60.53%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од +2: 73.40%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од +2.5: 78.07%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од +3: 89.00%
Победа за Сент Луи Ноег со хендикеп од +3.5: 90.35%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Андрезию на полувремето: 50.88%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 32.46%
Победа за Сент Луи Ноег на полувремето: 16.67%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 83.33%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 67.54%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 49.12%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.33%
Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од +1: 96.94%
Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.37%
Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.67%
Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од -1: 3.06%
Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.63%
Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од -0.5: 50.88%
Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од -1: 28.21%
Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од -1.5: 19.30%
Победа за Андрезию на полувремето со хендикеп од -2: 8.00%

Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од +0.5: 49.12%
Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од +1: 71.79%
Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од +1.5: 80.70%
Победа за Сент Луи Ноег на полувремето со хендикеп од +2: 92.00%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Андрезию во второто полувреме: 50.00%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 31.58%
Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме: 18.42%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 83.33%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 68.42%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Андрезию и Сент Луи Ноег: 50.00%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 81.58%
Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.88%
Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 97.37%
Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 18.42%
Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.13%
Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 2.63%
Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 50.00%
Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од -1: 30.49%
Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 21.93%
Победа за Андрезию во второто полувреме со хендикеп од -2: 10.10%

Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 50.00%
Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од +1: 69.51%
Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 78.07%
Победа за Сент Луи Ноег во второто полувреме со хендикеп од +2: 89.90%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Андрезию на нула: 34.21%
Победа за Сент Луи Ноег на нула: 7.89%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Андрезию да победи во некое од полувремињата: 77.19%
Веројатност Сент Луи Ноег да победи во некое од полувремињата: 33.33%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Андрезию во двете полувремиња: 23.68%
Победа на Сент Луи Ноег во двете полувремиња: 1.75%