Прогноза за Ал Аин против Ал Джазира

Прогноза за Ал Аин против Ал Джазира од UAE League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.00
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 2.75

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 272

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира
Вкупен број победи за домаќините: 129 – 47.43%
Вкупен број на нерешени натпревари: 69 – 25.37%
Вкупен број победи на гостите: 74 – 27.21%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Ал Аин со 47.43% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.00 = -5.15%
Bwin: 2.00 = -5.15%
Bet at home: 1.98 = -6.10%
Sportingbet: 2.00 = -5.15%
William Hill: 2.00 = -5.15%

Нерешено во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира со 25.37% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = 1.47%
Bwin: 4.00 = 1.47%
Bet at home: 3.93 = -0.31%
Sportingbet: 3.90 = -1.07%
William Hill: 4.00 = 1.47%

Победа за Ал Джазира со 27.21% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.75 = -25.18%
Bwin: 2.80 = -23.82%
Bet at home: 2.70 = -26.54%
Sportingbet: 2.80 = -23.82%
William Hill: 2.80 = -23.82%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 72.79%
Нерешено во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира или победа за гостите: 52.57%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 74.63%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 30.88%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 4.04%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 2.21%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 13.60%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 16.18%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 7.72%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 2.94%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 5.15%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 17.28%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Ал Аин со еден гол разлика: 20.96%
Победа за Ал Аин со два гола разлика: 11.40%
Победа за Ал Аин со три гола разлика: 8.09%
Победа за Ал Аин со четири или повеќе гола разлика: 6.99%

Победа за Ал Джазира со еден гол разлика: 11.40%
Победа за Ал Джазира со два гола разлика: 7.72%
Победа за Ал Джазира со три гола разлика: 4.78%
Победа за Ал Джазира со четири или повеќе гола разлика: 3.31%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Ал Джазира и Ал Аин: 18.01%
Средба без голови помеѓу тимовите на Ал Джазира и Ал Аин: 7.35%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Ал Аин со хендикеп од +0.5: 72.79%
Победа за Ал Аин со хендикеп од +1: 82.16%
Победа за Ал Аин со хендикеп од +1.5: 84.19%
Победа за Ал Аин со хендикеп од +2: 91.24%
Победа за Ал Аин со хендикеп од +2.5: 91.91%
Победа за Ал Аин со хендикеп од +3: 96.53%
Победа за Ал Аин со хендикеп од +3.5: 96.69%

Победа за Ал Джазира со хендикеп од -0.5: 27.21%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од -1: 17.84%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од -1.5: 15.81%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од -2: 8.76%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од -2.5: 8.09%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од -3: 3.47%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од -3.5: 3.31%

Победа за Ал Аин со хендикеп од -0.5: 47.43%
Победа за Ал Аин со хендикеп од -1: 33.49%
Победа за Ал Аин со хендикеп од -1.5: 26.47%
Победа за Ал Аин со хендикеп од -2: 17.01%
Победа за Ал Аин со хендикеп од -2.5: 15.07%
Победа за Ал Аин со хендикеп од -3: 7.60%
Победа за Ал Аин со хендикеп од -3.5: 6.99%

Победа за Ал Джазира со хендикеп од +0.5: 52.57%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од +1: 66.51%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од +1.5: 73.53%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од +2: 82.99%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од +2.5: 84.93%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од +3: 92.40%
Победа за Ал Джазира со хендикеп од +3.5: 93.01%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Ал Аин на полувремето: 37.13%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 37.50%
Победа за Ал Джазира на полувремето: 25.37%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 72.79%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 62.50%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 62.87%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од +0.5: 74.63%
Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од +1: 89.82%
Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од +1.5: 91.54%
Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од +2: 98.81%

Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од -0.5: 25.37%
Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од -1: 10.18%
Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од -1.5: 8.46%
Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од -2: 1.19%

Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од -0.5: 37.13%
Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од -1: 17.39%
Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од -1.5: 13.24%
Победа за Ал Аин на полувремето со хендикеп од -2: 3.67%

Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од +0.5: 62.87%
Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од +1: 82.61%
Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од +1.5: 86.76%
Победа за Ал Джазира на полувремето со хендикеп од +2: 96.33%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Ал Аин во второто полувреме: 41.18%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 33.09%
Победа за Ал Джазира во второто полувреме: 25.74%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 72.79%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 66.91%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ал Аин и Ал Джазира: 58.82%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 74.26%
Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од +1: 86.32%
Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 88.24%
Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.77%

Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 25.74%
Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од -1: 13.68%
Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 11.76%
Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.23%

Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 41.18%
Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од -1: 21.57%
Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 16.18%
Победа за Ал Аин во второто полувреме со хендикеп од -2: 7.32%

Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 58.82%
Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од +1: 78.43%
Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 83.82%
Победа за Ал Джазира во второто полувреме со хендикеп од +2: 92.68%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Ал Аин на нула: 20.59%
Победа за Ал Джазира на нула: 11.03%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Ал Аин да победи во некое од полувремињата: 59.93%
Веројатност Ал Джазира да победи во некое од полувремињата: 41.91%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Ал Аин во двете полувремиња: 18.38%
Победа на Ал Джазира во двете полувремиња: 9.19%