Прогноза за LKS Lodz U19 против Wisla U19

Прогноза за LKS Lodz U19 против Wisla U19 од Central Youth League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 3.00
Нерешено на натпреварот: 3.60
Победа на гостите: 2.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 148

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19
Вкупен број победи за домаќините: 44 – 29.73%
Вкупен број на нерешени натпревари: 31 – 20.95%
Вкупен број победи на гостите: 73 – 49.32%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за LKS Lodz U19 со 29.73% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.00 = -10.81%
Bwin: 3.00 = -10.81%
Sportingbet: 3.00 = -10.81%

Нерешено во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19 со 20.95% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -24.59%
Bwin: 3.60 = -24.59%
Sportingbet: 3.60 = -24.59%

Победа за Wisla U19 со 49.32% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.00 = -1.35%
Bwin: 2.00 = -1.35%
Sportingbet: 2.03 = 0.13%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 50.68%
Нерешено во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19 или победа за гостите: 70.27%
Без нерешено во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 79.05%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 17.57%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 4.05%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 2.03%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 10.81%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 10.81%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 16.22%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 1.35%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 6.08%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 31.08%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за LKS Lodz U19 со еден гол разлика: 17.57%
Победа за LKS Lodz U19 со два гола разлика: 8.78%
Победа за LKS Lodz U19 со три гола разлика: 2.03%
Победа за LKS Lodz U19 со четири или повеќе гола разлика: 1.35%

Победа за Wisla U19 со еден гол разлика: 24.32%
Победа за Wisla U19 со два гола разлика: 12.16%
Победа за Wisla U19 со три гола разлика: 6.76%
Победа за Wisla U19 со четири или повеќе гола разлика: 6.08%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Wisla U19 и LKS Lodz U19: 16.22%
Средба без голови помеѓу тимовите на Wisla U19 и LKS Lodz U19: 4.73%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од +0.5: 50.68%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од +1: 66.96%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од +1.5: 75.00%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од +2: 85.38%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од +2.5: 87.16%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од +3: 93.48%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од +3.5: 93.92%

Победа за Wisla U19 со хендикеп од -0.5: 49.32%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од -1: 33.04%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од -1.5: 25.00%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од -2: 14.62%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од -2.5: 12.84%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од -3: 6.52%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од -3.5: 6.08%

Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од -0.5: 29.73%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од -1: 14.75%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од -1.5: 12.16%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од -2: 3.70%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од -2.5: 3.38%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од -3: 1.38%
Победа за LKS Lodz U19 со хендикеп од -3.5: 1.35%

Победа за Wisla U19 со хендикеп од +0.5: 70.27%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од +1: 85.25%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од +1.5: 87.84%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од +2: 96.30%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од +2.5: 96.62%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од +3: 98.62%
Победа за Wisla U19 со хендикеп од +3.5: 98.65%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за LKS Lodz U19 на полувремето: 23.65%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 37.84%
Победа за Wisla U19 на полувремето: 38.51%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 50.68%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 62.16%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 76.35%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 61.49%
Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од +1: 81.25%
Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 85.81%
Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од +2: 96.95%

Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 38.51%
Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од -1: 18.75%
Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 14.19%
Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од -2: 3.05%

Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 23.65%
Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од -1: 6.61%
Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.41%
Победа за LKS Lodz U19 на полувремето со хендикеп од -2: 2.78%

Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 76.35%
Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од +1: 93.39%
Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.59%
Победа за Wisla U19 на полувремето со хендикеп од +2: 97.22%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме: 27.70%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 32.43%
Победа за Wisla U19 во второто полувреме: 39.86%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 50.68%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 67.57%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу LKS Lodz U19 и Wisla U19: 72.30%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 60.14%
Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 77.39%
Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 82.43%
Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.31%

Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 39.86%
Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 22.61%
Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 17.57%
Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.69%

Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 27.70%
Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 9.32%
Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.43%
Победа за LKS Lodz U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.14%

Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 72.30%
Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 90.68%
Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.57%
Победа за Wisla U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.86%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за LKS Lodz U19 на нула: 14.86%
Победа за Wisla U19 на нула: 28.38%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност LKS Lodz U19 да победи во некое од полувремињата: 44.59%
Веројатност Wisla U19 да победи во некое од полувремињата: 64.19%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на LKS Lodz U19 во двете полувремиња: 6.76%
Победа на Wisla U19 во двете полувремиња: 14.19%