Прогноза за Рийд против Мас Таборско

Прогноза за Рийд против Мас Таборско од Club Friendly 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.53
Нерешено на натпреварот: 4.20
Победа на гостите: 4.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 117

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско
Вкупен број победи за домаќините: 69 – 58.97%
Вкупен број на нерешени натпревари: 21 – 17.95%
Вкупен број победи на гостите: 27 – 23.08%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Рийд со 58.97% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.53 = -9.77%
Bet at home: 1.51 = -10.95%
Sportingbet: 1.57 = -7.41%

Нерешено во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско со 17.95% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.20 = -24.62%
Bet at home: 4.11 = -26.23%
Sportingbet: 4.33 = -22.28%

Победа за Мас Таборско со 23.08% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = 3.85%
Bet at home: 4.44 = 2.46%
Sportingbet: 4.75 = 9.62%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 76.92%
Нерешено во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско или победа за гостите: 41.03%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 82.05%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 38.46%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 3.42%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 3.42%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 17.95%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 11.11%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 9.40%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 2.56%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 3.42%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 10.26%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Рийд со еден гол разлика: 18.80%
Победа за Рийд со два гола разлика: 17.09%
Победа за Рийд со три гола разлика: 11.11%
Победа за Рийд со четири или повеќе гола разлика: 11.97%

Победа за Мас Таборско со еден гол разлика: 12.82%
Победа за Мас Таборско со два гола разлика: 9.40%
Победа за Мас Таборско со три гола разлика: 0.85%
Победа за Мас Таборско со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Мас Таборско и Рийд: 8.55%
Средба без голови помеѓу тимовите на Мас Таборско и Рийд: 9.40%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Рийд со хендикеп од +0.5: 76.92%
Победа за Рийд со хендикеп од +1: 88.24%
Победа за Рийд со хендикеп од +1.5: 89.74%
Победа за Рийд со хендикеп од +2: 99.06%
Победа за Рийд со хендикеп од +2.5: 99.15%
Победа за Рийд со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Рийд со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Мас Таборско со хендикеп од -0.5: 23.08%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од -1: 11.76%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од -1.5: 10.26%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од -2: 0.94%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од -2.5: 0.85%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Рийд со хендикеп од -0.5: 58.97%
Победа за Рийд со хендикеп од -1: 49.47%
Победа за Рийд со хендикеп од -1.5: 40.17%
Победа за Рийд со хендикеп од -2: 27.84%
Победа за Рийд со хендикеп од -2.5: 23.08%
Победа за Рийд со хендикеп од -3: 13.46%
Победа за Рийд со хендикеп од -3.5: 11.97%

Победа за Мас Таборско со хендикеп од +0.5: 41.03%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од +1: 50.53%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од +1.5: 59.83%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од +2: 72.16%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од +2.5: 76.92%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од +3: 86.54%
Победа за Мас Таборско со хендикеп од +3.5: 88.03%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Рийд на полувремето: 45.30%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 38.46%
Победа за Мас Таборско на полувремето: 16.24%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 76.92%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 61.54%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 54.70%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.76%
Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од +1: 98.99%
Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од +1.5: 99.15%
Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.24%
Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од -1: 1.01%
Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.85%
Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од -0.5: 45.30%
Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од -1: 24.71%
Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од -1.5: 17.95%
Победа за Рийд на полувремето со хендикеп од -2: 6.80%

Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од +0.5: 54.70%
Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од +1: 75.29%
Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од +1.5: 82.05%
Победа за Мас Таборско на полувремето со хендикеп од +2: 93.20%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Рийд во второто полувреме: 48.72%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 29.91%
Победа за Мас Таборско во второто полувреме: 21.37%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 76.92%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 70.09%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Рийд и Мас Таборско: 51.28%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 78.63%
Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од +1: 92.00%
Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 93.16%
Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.32%

Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 21.37%
Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.00%
Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 6.84%
Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.68%

Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 48.72%
Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од -1: 31.03%
Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 23.08%
Победа за Рийд во второто полувреме со хендикеп од -2: 10.00%

Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 51.28%
Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од +1: 68.97%
Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 76.92%
Победа за Мас Таборско во второто полувреме со хендикеп од +2: 90.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Рийд на нула: 35.90%
Победа за Мас Таборско на нула: 8.55%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Рийд да победи во некое од полувремињата: 70.09%
Веројатност Мас Таборско да победи во некое од полувремињата: 32.48%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Рийд во двете полувремиња: 23.93%
Победа на Мас Таборско во двете полувремиња: 5.13%