Прогноза за Пусамания Борнео против Арема ФК

Прогноза за Пусамания Борнео против Арема ФК од Liga 1 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.50
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 5.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 199

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК
Вкупен број победи за домаќините: 140 – 70.35%
Вкупен број на нерешени натпревари: 25 – 12.56%
Вкупен број победи на гостите: 34 – 17.09%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Пусамания Борнео со 70.35% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.50 = 5.53%
Bwin: 1.60 = 12.56%
Bet at home: 1.48 = 4.12%
Sportingbet: 1.62 = 13.97%
William Hill: 1.60 = 12.56%

Нерешено во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК со 12.56% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -49.75%
Bwin: 3.90 = -51.01%
Bet at home: 3.81 = -52.14%
Sportingbet: 3.90 = -51.01%
William Hill: 4.00 = -49.75%

Победа за Арема ФК со 17.09% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.00 = -14.57%
Bwin: 4.40 = -24.82%
Bet at home: 4.68 = -20.04%
Sportingbet: 4.33 = -26.02%
William Hill: 4.50 = -23.12%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 82.91%
Нерешено во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК или победа за гостите: 29.65%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 87.44%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 45.23%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 3.52%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 1.01%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 23.12%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 7.54%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 8.04%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 2.01%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 1.51%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 8.04%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Пусамания Борнео со еден гол разлика: 27.64%
Победа за Пусамания Борнео со два гола разлика: 20.60%
Победа за Пусамания Борнео со три гола разлика: 9.55%
Победа за Пусамания Борнео со четири или повеќе гола разлика: 12.56%

Победа за Арема ФК со еден гол разлика: 11.06%
Победа за Арема ФК со два гола разлика: 4.02%
Победа за Арема ФК со три гола разлика: 1.01%
Победа за Арема ФК со четири или повеќе гола разлика: 1.01%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Арема ФК и Пусамания Борнео: 11.56%
Средба без голови помеѓу тимовите на Арема ФК и Пусамания Борнео: 1.01%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од +0.5: 82.91%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од +1: 93.22%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од +1.5: 93.97%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од +2: 97.91%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од +2.5: 97.99%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од +3: 98.98%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од +3.5: 98.99%

Победа за Арема ФК со хендикеп од -0.5: 17.09%
Победа за Арема ФК со хендикеп од -1: 6.78%
Победа за Арема ФК со хендикеп од -1.5: 6.03%
Победа за Арема ФК со хендикеп од -2: 2.09%
Победа за Арема ФК со хендикеп од -2.5: 2.01%
Победа за Арема ФК со хендикеп од -3: 1.02%
Победа за Арема ФК со хендикеп од -3.5: 1.01%

Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од -0.5: 70.35%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од -1: 59.03%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од -1.5: 42.71%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од -2: 27.85%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од -2.5: 22.11%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од -3: 13.89%
Победа за Пусамания Борнео со хендикеп од -3.5: 12.56%

Победа за Арема ФК со хендикеп од +0.5: 29.65%
Победа за Арема ФК со хендикеп од +1: 40.97%
Победа за Арема ФК со хендикеп од +1.5: 57.29%
Победа за Арема ФК со хендикеп од +2: 72.15%
Победа за Арема ФК со хендикеп од +2.5: 77.89%
Победа за Арема ФК со хендикеп од +3: 86.11%
Победа за Арема ФК со хендикеп од +3.5: 87.44%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Пусамания Борнео на полувремето: 49.75%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 38.69%
Победа за Арема ФК на полувремето: 11.56%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 82.91%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 61.31%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 50.25%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од +0.5: 88.44%
Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од +1: 97.24%
Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.49%
Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од +2: 99.49%

Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од -0.5: 11.56%
Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од -1: 2.76%
Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.51%
Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од -2: 0.51%

Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од -0.5: 49.75%
Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од -1: 27.01%
Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од -1.5: 18.59%
Победа за Пусамания Борнео на полувремето со хендикеп од -2: 7.95%

Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од +0.5: 50.25%
Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од +1: 72.99%
Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од +1.5: 81.41%
Победа за Арема ФК на полувремето со хендикеп од +2: 92.05%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме: 54.77%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 25.13%
Победа за Арема ФК во второто полувреме: 20.10%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 82.91%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 74.87%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Пусамания Борнео и Арема ФК: 45.23%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.90%
Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од +1: 95.21%
Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 95.98%
Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.48%

Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.10%
Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од -1: 4.79%
Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 4.02%
Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.52%

Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 54.77%
Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од -1: 37.50%
Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 27.14%
Победа за Пусамания Борнео во второто полувреме со хендикеп од -2: 11.59%

Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 45.23%
Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од +1: 62.50%
Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 72.86%
Победа за Арема ФК во второто полувреме со хендикеп од +2: 88.41%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Пусамания Борнео на нула: 42.21%
Победа за Арема ФК на нула: 9.05%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Пусамания Борнео да победи во некое од полувремињата: 77.39%
Веројатност Арема ФК да победи во некое од полувремињата: 27.64%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Пусамания Борнео во двете полувремиња: 27.14%
Победа на Арема ФК во двете полувремиња: 4.02%