Прогноза за Красногорск против Саратов

Прогноза за Красногорск против Саратов од Division 2 – Center 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.57
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 4.75

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 244

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов
Вкупен број победи за домаќините: 142 – 58.20%
Вкупен број на нерешени натпревари: 54 – 22.13%
Вкупен број победи на гостите: 48 – 19.67%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Красногорск со 58.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.57 = -8.63%
Bwin: 1.60 = -6.89%
Bet at home: 1.55 = -9.80%
Sportingbet: 1.60 = -6.89%
William Hill: 1.60 = -6.89%

Нерешено во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов со 22.13% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -17.01%
Bwin: 3.80 = -15.90%
Bet at home: 3.67 = -18.78%
Sportingbet: 3.75 = -17.01%
William Hill: 3.75 = -17.01%

Победа за Саратов со 19.67% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = -6.56%
Bwin: 4.75 = -6.56%
Bet at home: 4.73 = -6.95%
Sportingbet: 4.50 = -11.48%
William Hill: 4.50 = -11.48%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 80.33%
Нерешено во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов или победа за гостите: 41.80%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 77.87%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 38.52%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 5.33%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 1.64%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 17.21%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 13.52%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 7.79%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 2.46%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 3.28%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 10.25%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Красногорск со еден гол разлика: 26.23%
Победа за Красногорск со два гола разлика: 17.62%
Победа за Красногорск со три гола разлика: 7.38%
Победа за Красногорск со четири или повеќе гола разлика: 6.97%

Победа за Саратов со еден гол разлика: 13.11%
Победа за Саратов со два гола разлика: 4.92%
Победа за Саратов со три гола разлика: 1.64%
Победа за Саратов со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Саратов и Красногорск: 16.39%
Средба без голови помеѓу тимовите на Саратов и Красногорск: 5.74%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Красногорск со хендикеп од +0.5: 80.33%
Победа за Красногорск со хендикеп од +1: 92.45%
Победа за Красногорск со хендикеп од +1.5: 93.44%
Победа за Красногорск со хендикеп од +2: 98.28%
Победа за Красногорск со хендикеп од +2.5: 98.36%
Победа за Красногорск со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Красногорск со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Саратов со хендикеп од -0.5: 19.67%
Победа за Саратов со хендикеп од -1: 7.55%
Победа за Саратов со хендикеп од -1.5: 6.56%
Победа за Саратов со хендикеп од -2: 1.72%
Победа за Саратов со хендикеп од -2.5: 1.64%
Победа за Саратов со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Саратов со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Красногорск со хендикеп од -0.5: 58.20%
Победа за Красногорск со хендикеп од -1: 43.33%
Победа за Красногорск со хендикеп од -1.5: 31.97%
Победа за Красногорск со хендикеп од -2: 17.41%
Победа за Красногорск со хендикеп од -2.5: 14.34%
Победа за Красногорск со хендикеп од -3: 7.52%
Победа за Красногорск со хендикеп од -3.5: 6.97%

Победа за Саратов со хендикеп од +0.5: 41.80%
Победа за Саратов со хендикеп од +1: 56.67%
Победа за Саратов со хендикеп од +1.5: 68.03%
Победа за Саратов со хендикеп од +2: 82.59%
Победа за Саратов со хендикеп од +2.5: 85.66%
Победа за Саратов со хендикеп од +3: 92.48%
Победа за Саратов со хендикеп од +3.5: 93.03%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Красногорск на полувремето: 45.49%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 38.52%
Победа за Саратов на полувремето: 15.98%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 80.33%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 61.48%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 54.51%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.02%
Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од +1: 96.70%
Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.13%
Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.98%
Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од -1: 3.30%
Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.87%
Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од -0.5: 45.49%
Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од -1: 25.28%
Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од -1.5: 18.44%
Победа за Красногорск на полувремето со хендикеп од -2: 4.33%

Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од +0.5: 54.51%
Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од +1: 74.72%
Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од +1.5: 81.56%
Победа за Саратов на полувремето со хендикеп од +2: 95.67%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Красногорск во второто полувреме: 42.21%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 36.89%
Победа за Саратов во второто полувреме: 20.90%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 80.33%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 63.11%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Красногорск и Саратов: 57.79%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.10%
Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од +1: 95.54%
Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.31%
Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.74%

Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.90%
Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од -1: 4.46%
Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.69%
Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.26%

Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 42.21%
Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од -1: 20.79%
Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 15.16%
Победа за Красногорск во второто полувреме со хендикеп од -2: 5.48%

Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 57.79%
Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од +1: 79.21%
Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 84.84%
Победа за Саратов во второто полувреме со хендикеп од +2: 94.52%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Красногорск на нула: 32.38%
Победа за Саратов на нула: 8.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Красногорск да победи во некое од полувремињата: 68.85%
Веројатност Саратов да победи во некое од полувремињата: 33.20%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Красногорск во двете полувремиња: 18.85%
Победа на Саратов во двете полувремиња: 3.69%