Прогноза за Ерфурт против SG Dynamo Dresden

Прогноза за Ерфурт против SG Dynamo Dresden од Club Friendly 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 4.75
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 1.57

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 125

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden
Вкупен број победи за домаќините: 27 – 21.60%
Вкупен број на нерешени натпревари: 24 – 19.20%
Вкупен број победи на гостите: 74 – 59.20%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Ерфурт со 21.60% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = 2.60%
Bwin: 4.75 = 2.60%
Bet at home: 4.06 = -12.30%
Sportingbet: 5.00 = 8.00%

Нерешено во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden со 19.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -28.00%
Bwin: 3.75 = -28.00%
Bet at home: 3.80 = -27.04%
Sportingbet: 3.90 = -25.12%

Победа за SG Dynamo Dresden со 59.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.57 = -7.06%
Bwin: 1.57 = -7.06%
Bet at home: 1.61 = -4.69%
Sportingbet: 1.62 = -4.10%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 40.80%
Нерешено во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden или победа за гостите: 78.40%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 80.80%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 11.20%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 4.00%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 4.80%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 8.00%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 12.80%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 20.00%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 2.40%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 2.40%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 34.40%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Ерфурт со еден гол разлика: 13.60%
Победа за Ерфурт со два гола разлика: 7.20%
Победа за Ерфурт со три гола разлика: 0.00%
Победа за Ерфурт со четири или повеќе гола разлика: 0.80%

Победа за SG Dynamo Dresden со еден гол разлика: 34.40%
Победа за SG Dynamo Dresden со два гола разлика: 8.00%
Победа за SG Dynamo Dresden со три гола разлика: 14.40%
Победа за SG Dynamo Dresden со четири или повеќе гола разлика: 2.40%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на SG Dynamo Dresden и Ерфурт: 11.20%
Средба без голови помеѓу тимовите на SG Dynamo Dresden и Ерфурт: 8.00%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Ерфурт со хендикеп од +0.5: 40.80%
Победа за Ерфурт со хендикеп од +1: 62.20%
Победа за Ерфурт со хендикеп од +1.5: 75.20%
Победа за Ерфурт со хендикеп од +2: 81.74%
Победа за Ерфурт со хендикеп од +2.5: 83.20%
Победа за Ерфурт со хендикеп од +3: 97.20%
Победа за Ерфурт со хендикеп од +3.5: 97.60%

Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од -0.5: 59.20%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од -1: 37.80%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од -1.5: 24.80%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од -2: 18.26%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од -2.5: 16.80%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од -3: 2.80%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од -3.5: 2.40%

Победа за Ерфурт со хендикеп од -0.5: 21.60%
Победа за Ерфурт со хендикеп од -1: 9.26%
Победа за Ерфурт со хендикеп од -1.5: 8.00%
Победа за Ерфурт со хендикеп од -2: 0.86%
Победа за Ерфурт со хендикеп од -2.5: 0.80%
Победа за Ерфурт со хендикеп од -3: 0.80%
Победа за Ерфурт со хендикеп од -3.5: 0.80%

Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од +0.5: 78.40%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од +1: 90.74%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од +1.5: 92.00%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од +2: 99.14%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од +2.5: 99.20%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од +3: 99.20%
Победа за SG Dynamo Dresden со хендикеп од +3.5: 99.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Ерфурт на полувремето: 20.00%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 40.80%
Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето: 39.20%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 40.80%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 59.20%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 80.00%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од +0.5: 60.80%
Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од +1: 80.85%
Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од +1.5: 85.60%
Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од +2: 94.69%

Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од -0.5: 39.20%
Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од -1: 19.15%
Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од -1.5: 14.40%
Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од -2: 5.31%

Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од -0.5: 20.00%
Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од -1: 8.26%
Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од -1.5: 7.20%
Победа за Ерфурт на полувремето со хендикеп од -2: 1.69%

Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од +0.5: 80.00%
Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од +1: 91.74%
Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од +1.5: 92.80%
Победа за SG Dynamo Dresden на полувремето со хендикеп од +2: 98.31%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Ерфурт во второто полувреме: 19.20%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 35.20%
Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме: 45.60%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 40.80%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 64.80%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ерфурт и SG Dynamo Dresden: 80.80%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 54.40%
Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од +1: 73.12%
Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 80.00%
Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.09%

Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 45.60%
Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од -1: 26.88%
Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 20.00%
Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.91%

Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 19.20%
Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.48%
Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 5.60%
Победа за Ерфурт во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.84%

Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 80.80%
Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.52%
Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 94.40%
Победа за SG Dynamo Dresden во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.16%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Ерфурт на нула: 10.40%
Победа за SG Dynamo Dresden на нула: 27.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Ерфурт да победи во некое од полувремињата: 36.80%
Веројатност SG Dynamo Dresden да победи во некое од полувремињата: 69.60%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Ерфурт во двете полувремиња: 2.40%
Победа на SG Dynamo Dresden во двете полувремиња: 15.20%