Прогноза за Емирейтс Клуб против Диба Ал Фуджайра

Прогноза за Емирейтс Клуб против Диба Ал Фуджайра од Arabian Gulf Cup 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.50
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 2.25

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 215

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра
Вкупен број победи за домаќините: 75 – 34.88%
Вкупен број на нерешени натпревари: 48 – 22.33%
Вкупен број победи на гостите: 92 – 42.79%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Емирейтс Клуб со 34.88% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.45 = -14.53%
Bet at home: 2.41 = -15.93%
William Hill: 2.50 = -12.79%

Нерешено во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра со 22.33% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -16.28%
Bet at home: 3.45 = -22.98%
William Hill: 3.75 = -16.28%

Победа за Диба Ал Фуджайра со 42.79% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.37 = 1.41%
Bet at home: 2.24 = -4.15%
William Hill: 2.36 = 0.99%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 57.21%
Нерешено во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра или победа за гостите: 65.12%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 77.67%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 22.33%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 3.26%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 4.19%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 10.23%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 15.35%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 15.35%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 2.33%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 3.72%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 23.26%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Емирейтс Клуб со еден гол разлика: 17.67%
Победа за Емирейтс Клуб со два гола разлика: 7.44%
Победа за Емирейтс Клуб со три гола разлика: 5.12%
Победа за Емирейтс Клуб со четири или повеќе гола разлика: 4.65%

Победа за Диба Ал Фуджайра со еден гол разлика: 22.79%
Победа за Диба Ал Фуджайра со два гола разлика: 13.49%
Победа за Диба Ал Фуджайра со три гола разлика: 4.65%
Победа за Диба Ал Фуджайра со четири или повеќе гола разлика: 1.86%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Диба Ал Фуджайра и Емирейтс Клуб: 15.81%
Средба без голови помеѓу тимовите на Диба Ал Фуджайра и Емирейтс Клуб: 6.51%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од +0.5: 57.21%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од +1: 74.10%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од +1.5: 80.00%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од +2: 92.47%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од +2.5: 93.49%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од +3: 98.05%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од +3.5: 98.14%

Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од -0.5: 42.79%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од -1: 25.90%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од -1.5: 20.00%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од -2: 7.53%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од -2.5: 6.51%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од -3: 1.95%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од -3.5: 1.86%

Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од -0.5: 34.88%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од -1: 20.90%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од -1.5: 17.21%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од -2: 10.55%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од -2.5: 9.77%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од -3: 4.90%
Победа за Емирейтс Клуб со хендикеп од -3.5: 4.65%

Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од +0.5: 65.12%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од +1: 79.10%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од +1.5: 82.79%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од +2: 89.45%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од +2.5: 90.23%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од +3: 95.10%
Победа за Диба Ал Фуджайра со хендикеп од +3.5: 95.35%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Емирейтс Клуб на полувремето: 29.77%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 40.93%
Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето: 29.30%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 57.21%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 59.07%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 70.23%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од +0.5: 70.70%
Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од +1: 88.89%
Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од +1.5: 91.16%
Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од +2: 98.49%

Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од -0.5: 29.30%
Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од -1: 11.11%
Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од -1.5: 8.84%
Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од -2: 1.51%

Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од -0.5: 29.77%
Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од -1: 13.22%
Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од -1.5: 10.70%
Победа за Емирейтс Клуб на полувремето со хендикеп од -2: 2.54%

Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од +0.5: 70.23%
Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од +1: 86.78%
Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од +1.5: 89.30%
Победа за Диба Ал Фуджайра на полувремето со хендикеп од +2: 97.46%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме: 26.51%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 37.21%
Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме: 36.28%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 57.21%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 62.79%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Емирейтс Клуб и Диба Ал Фуджайра: 73.49%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 63.72%
Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од +1: 83.54%
Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 87.44%
Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.43%

Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 36.28%
Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од -1: 16.46%
Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 12.56%
Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.57%

Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 26.51%
Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од -1: 13.19%
Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 11.16%
Победа за Емирейтс Клуб во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.98%

Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 73.49%
Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од +1: 86.81%
Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 88.84%
Победа за Диба Ал Фуджайра во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.02%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Емирейтс Клуб на нула: 20.93%
Победа за Диба Ал Фуджайра на нула: 23.72%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Емирейтс Клуб да победи во некое од полувремињата: 47.91%
Веројатност Диба Ал Фуджайра да победи во некое од полувремињата: 53.95%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Емирейтс Клуб во двете полувремиња: 8.37%
Победа на Диба Ал Фуджайра во двете полувремиња: 11.63%