Прогноза за Динамо СПБ 2 против Murom

Прогноза за Динамо СПБ 2 против Murom од Division 2 – West 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 4.75
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 1.57

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 125

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom
Вкупен број победи за домаќините: 27 – 21.60%
Вкупен број на нерешени натпревари: 24 – 19.20%
Вкупен број победи на гостите: 74 – 59.20%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Динамо СПБ 2 со 21.60% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = 2.60%
Bwin: 4.75 = 2.60%
Bet at home: 4.65 = 0.44%
Sportingbet: 4.50 = -2.80%
William Hill: 4.80 = 3.68%

Нерешено во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom со 19.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -28.00%
Bwin: 3.80 = -27.04%
Bet at home: 3.68 = -29.34%
Sportingbet: 3.75 = -28.00%
William Hill: 3.75 = -28.00%

Победа за Murom со 59.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.57 = -7.06%
Bwin: 1.60 = -5.28%
Bet at home: 1.55 = -8.24%
Sportingbet: 1.60 = -5.28%
William Hill: 1.55 = -8.24%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 40.80%
Нерешено во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom или победа за гостите: 78.40%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 80.80%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 11.20%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 4.00%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 4.80%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 8.00%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 12.80%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 20.00%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 2.40%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 2.40%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 34.40%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Динамо СПБ 2 со еден гол разлика: 13.60%
Победа за Динамо СПБ 2 со два гола разлика: 7.20%
Победа за Динамо СПБ 2 со три гола разлика: 0.00%
Победа за Динамо СПБ 2 со четири или повеќе гола разлика: 0.80%

Победа за Murom со еден гол разлика: 34.40%
Победа за Murom со два гола разлика: 8.00%
Победа за Murom со три гола разлика: 14.40%
Победа за Murom со четири или повеќе гола разлика: 2.40%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Murom и Динамо СПБ 2: 11.20%
Средба без голови помеѓу тимовите на Murom и Динамо СПБ 2: 8.00%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од +0.5: 40.80%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од +1: 62.20%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од +1.5: 75.20%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од +2: 81.74%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од +2.5: 83.20%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од +3: 97.20%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од +3.5: 97.60%

Победа за Murom со хендикеп од -0.5: 59.20%
Победа за Murom со хендикеп од -1: 37.80%
Победа за Murom со хендикеп од -1.5: 24.80%
Победа за Murom со хендикеп од -2: 18.26%
Победа за Murom со хендикеп од -2.5: 16.80%
Победа за Murom со хендикеп од -3: 2.80%
Победа за Murom со хендикеп од -3.5: 2.40%

Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од -0.5: 21.60%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од -1: 9.26%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од -1.5: 8.00%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од -2: 0.86%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од -2.5: 0.80%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од -3: 0.80%
Победа за Динамо СПБ 2 со хендикеп од -3.5: 0.80%

Победа за Murom со хендикеп од +0.5: 78.40%
Победа за Murom со хендикеп од +1: 90.74%
Победа за Murom со хендикеп од +1.5: 92.00%
Победа за Murom со хендикеп од +2: 99.14%
Победа за Murom со хендикеп од +2.5: 99.20%
Победа за Murom со хендикеп од +3: 99.20%
Победа за Murom со хендикеп од +3.5: 99.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето: 20.00%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 40.80%
Победа за Murom на полувремето: 39.20%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 40.80%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 59.20%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 80.00%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од +0.5: 60.80%
Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од +1: 80.85%
Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од +1.5: 85.60%
Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од +2: 94.69%

Победа за Murom на полувремето со хендикеп од -0.5: 39.20%
Победа за Murom на полувремето со хендикеп од -1: 19.15%
Победа за Murom на полувремето со хендикеп од -1.5: 14.40%
Победа за Murom на полувремето со хендикеп од -2: 5.31%

Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од -0.5: 20.00%
Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од -1: 8.26%
Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од -1.5: 7.20%
Победа за Динамо СПБ 2 на полувремето со хендикеп од -2: 1.69%

Победа за Murom на полувремето со хендикеп од +0.5: 80.00%
Победа за Murom на полувремето со хендикеп од +1: 91.74%
Победа за Murom на полувремето со хендикеп од +1.5: 92.80%
Победа за Murom на полувремето со хендикеп од +2: 98.31%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме: 19.20%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 35.20%
Победа за Murom во второто полувреме: 45.60%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 40.80%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 64.80%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Динамо СПБ 2 и Murom: 80.80%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 54.40%
Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од +1: 73.12%
Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 80.00%
Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.09%

Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 45.60%
Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од -1: 26.88%
Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 20.00%
Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.91%

Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 19.20%
Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.48%
Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 5.60%
Победа за Динамо СПБ 2 во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.84%

Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 80.80%
Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.52%
Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 94.40%
Победа за Murom во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.16%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Динамо СПБ 2 на нула: 10.40%
Победа за Murom на нула: 27.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Динамо СПБ 2 да победи во некое од полувремињата: 36.80%
Веројатност Murom да победи во некое од полувремињата: 69.60%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Динамо СПБ 2 во двете полувремиња: 2.40%
Победа на Murom во двете полувремиња: 15.20%