Прогноза за Бърно U21 против Карвина U21

Прогноза за Бърно U21 против Карвина U21 од Youth League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.75
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 2.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 175

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21
Вкупен број победи за домаќините: 54 – 30.86%
Вкупен број на нерешени натпревари: 37 – 21.14%
Вкупен број победи на гостите: 84 – 48.00%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Бърно U21 со 30.86% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.75 = -15.14%
Bwin: 2.70 = -16.69%
Bet at home: 2.45 = -24.40%
Sportingbet: 2.70 = -16.69%
William Hill: 2.75 = -15.14%

Нерешено во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21 со 21.14% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.20 = -32.34%
Bwin: 3.50 = -26.00%
Bet at home: 3.59 = -24.10%
Sportingbet: 3.50 = -26.00%
William Hill: 4.00 = -15.43%

Победа за Карвина U21 со 48.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.37 = 13.76%
Bwin: 2.20 = 5.60%
Bet at home: 2.26 = 8.48%
Sportingbet: 2.22 = 6.56%
William Hill: 2.00 = -4.00%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 52.00%
Нерешено во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21 или победа за гостите: 69.14%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 78.86%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 20.00%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 3.43%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 1.71%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 9.14%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 14.29%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 18.29%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 1.71%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 3.43%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 28.00%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Бърно U21 со еден гол разлика: 14.86%
Победа за Бърно U21 со два гола разлика: 10.29%
Победа за Бърно U21 со три гола разлика: 2.86%
Победа за Бърно U21 со четири или повеќе гола разлика: 2.86%

Победа за Карвина U21 со еден гол разлика: 18.86%
Победа за Карвина U21 со два гола разлика: 15.43%
Победа за Карвина U21 со три гола разлика: 8.00%
Победа за Карвина U21 со четири или повеќе гола разлика: 5.71%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Карвина U21 и Бърно U21: 15.43%
Средба без голови помеѓу тимовите на Карвина U21 и Бърно U21: 5.71%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Бърно U21 со хендикеп од +0.5: 52.00%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од +1: 64.08%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од +1.5: 70.86%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од +2: 83.78%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од +2.5: 86.29%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од +3: 93.79%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од +3.5: 94.29%

Победа за Карвина U21 со хендикеп од -0.5: 48.00%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од -1: 35.92%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од -1.5: 29.14%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од -2: 16.22%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од -2.5: 13.71%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од -3: 6.21%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од -3.5: 5.71%

Победа за Бърно U21 со хендикеп од -0.5: 30.86%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од -1: 18.79%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од -1.5: 16.00%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од -2: 6.37%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од -2.5: 5.71%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од -3: 2.94%
Победа за Бърно U21 со хендикеп од -3.5: 2.86%

Победа за Карвина U21 со хендикеп од +0.5: 69.14%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од +1: 81.21%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од +1.5: 84.00%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од +2: 93.63%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од +2.5: 94.29%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од +3: 97.06%
Победа за Карвина U21 со хендикеп од +3.5: 97.14%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Бърно U21 на полувремето: 25.14%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 41.71%
Победа за Карвина U21 на полувремето: 33.14%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 52.00%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 58.29%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 74.86%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од +0.5: 66.86%
Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од +1: 86.67%
Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од +1.5: 89.71%
Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од +2: 94.58%

Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од -0.5: 33.14%
Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од -1: 13.33%
Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од -1.5: 10.29%
Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од -2: 5.42%

Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од -0.5: 25.14%
Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од -1: 7.09%
Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од -1.5: 5.71%
Победа за Бърно U21 на полувремето со хендикеп од -2: 1.79%

Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од +0.5: 74.86%
Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од +1: 92.91%
Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од +1.5: 94.29%
Победа за Карвина U21 на полувремето со хендикеп од +2: 98.21%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Бърно U21 во второто полувреме: 26.29%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 31.43%
Победа за Карвина U21 во второто полувреме: 42.29%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 52.00%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 68.57%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Бърно U21 и Карвина U21: 73.71%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 57.71%
Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од +1: 78.29%
Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 84.00%
Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од +2: 94.23%

Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 42.29%
Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од -1: 21.71%
Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 16.00%
Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од -2: 5.77%

Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 26.29%
Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од -1: 13.42%
Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 11.43%
Победа за Бърно U21 во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.13%

Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 73.71%
Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од +1: 86.58%
Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 88.57%
Победа за Карвина U21 во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.88%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Бърно U21 на нула: 13.14%
Победа за Карвина U21 на нула: 24.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Бърно U21 да победи во некое од полувремињата: 41.71%
Веројатност Карвина U21 да победи во некое од полувремињата: 59.43%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Бърно U21 во двете полувремиња: 9.71%
Победа на Карвина U21 во двете полувремиња: 16.00%