Прогноза за Уила против Петролера

Прогноза за Уила против Петролера од Liga Aguila 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.91
Нерешено на натпреварот: 3.20
Победа на гостите: 3.60

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 402

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Уила и Петролера
Вкупен број победи за домаќините: 211 – 52.49%
Вкупен број на нерешени натпревари: 106 – 26.37%
Вкупен број победи на гостите: 85 – 21.14%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Уила со 52.49% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.60 = -16.02%
Bwin: 1.57 = -17.59%
Bet at home: 1.61 = -15.50%
Sportingbet: 1.57 = -17.59%
Pinnacle: 1.69 = -11.30%
William Hill: 1.67 = -12.35%

Нерешено во натпреварот помеѓу Уила и Петролера со 26.37% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.79 = -0.06%
Bwin: 3.70 = -2.44%
Bet at home: 3.28 = -13.51%
Sportingbet: 3.70 = -2.44%
Pinnacle: 3.66 = -3.49%
William Hill: 3.25 = -14.30%

Победа за Петролера со 21.14% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = 0.44%
Bwin: 5.00 = 5.72%
Bet at home: 5.12 = 8.26%
Sportingbet: 4.75 = 0.44%
Pinnacle: 5.64 = 19.25%
William Hill: 5.50 = 16.29%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Уила и Петролера. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 78.86%
Нерешено во натпреварот помеѓу Уила и Петролера или победа за гостите: 47.51%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 73.63%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 30.10%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 4.98%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 0.50%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 19.65%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 17.16%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 9.20%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 2.74%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 4.23%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 11.44%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Уила и Петролера. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Уила со еден гол разлика: 30.35%
Победа за Уила со два гола разлика: 13.68%
Победа за Уила со три гола разлика: 4.98%
Победа за Уила со четири или повеќе гола разлика: 3.48%

Победа за Петролера со еден гол разлика: 14.18%
Победа за Петролера со два гола разлика: 5.22%
Победа за Петролера со три гола разлика: 1.24%
Победа за Петролера со четири или повеќе гола разлика: 0.50%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Петролера и Уила: 16.42%
Средба без голови помеѓу тимовите на Петролера и Уила: 9.95%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Уила со хендикеп од +0.5: 78.86%
Победа за Уила со хендикеп од +1: 91.88%
Победа за Уила со хендикеп од +1.5: 93.03%
Победа за Уила со хендикеп од +2: 98.16%
Победа за Уила со хендикеп од +2.5: 98.26%
Победа за Уила со хендикеп од +3: 99.50%
Победа за Уила со хендикеп од +3.5: 99.50%

Победа за Петролера со хендикеп од -0.5: 21.14%
Победа за Петролера со хендикеп од -1: 8.12%
Победа за Петролера со хендикеп од -1.5: 6.97%
Победа за Петролера со хендикеп од -2: 1.84%
Победа за Петролера со хендикеп од -2.5: 1.74%
Победа за Петролера со хендикеп од -3: 0.50%
Победа за Петролера со хендикеп од -3.5: 0.50%

Победа за Уила со хендикеп од -0.5: 52.49%
Победа за Уила со хендикеп од -1: 31.79%
Победа за Уила со хендикеп од -1.5: 22.14%
Победа за Уила со хендикеп од -2: 9.80%
Победа за Уила со хендикеп од -2.5: 8.46%
Победа за Уила со хендикеп од -3: 3.66%
Победа за Уила со хендикеп од -3.5: 3.48%

Победа за Петролера со хендикеп од +0.5: 47.51%
Победа за Петролера со хендикеп од +1: 68.21%
Победа за Петролера со хендикеп од +1.5: 77.86%
Победа за Петролера со хендикеп од +2: 90.20%
Победа за Петролера со хендикеп од +2.5: 91.54%
Победа за Петролера со хендикеп од +3: 96.34%
Победа за Петролера со хендикеп од +3.5: 96.52%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Уила на полувремето: 35.57%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 46.02%
Победа за Петролера на полувремето: 18.41%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 78.86%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 53.98%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 64.43%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Уила на полувремето со хендикеп од +0.5: 81.59%
Победа за Уила на полувремето со хендикеп од +1: 97.04%
Победа за Уила на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.51%
Победа за Уила на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од -0.5: 18.41%
Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од -1: 2.96%
Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.49%
Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Уила на полувремето со хендикеп од -0.5: 35.57%
Победа за Уила на полувремето со хендикеп од -1: 12.50%
Победа за Уила на полувремето со хендикеп од -1.5: 9.20%
Победа за Уила на полувремето со хендикеп од -2: 1.35%

Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од +0.5: 64.43%
Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од +1: 87.50%
Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од +1.5: 90.80%
Победа за Петролера на полувремето со хендикеп од +2: 98.65%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Уила во второто полувреме: 41.54%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 37.56%
Победа за Петролера во второто полувреме: 20.90%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 78.86%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 62.44%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Уила и Петролера: 58.46%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.10%
Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.07%
Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.77%
Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.98%

Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.90%
Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.93%
Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.23%
Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.02%

Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 41.54%
Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од -1: 17.25%
Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 12.19%
Победа за Уила во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.49%

Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 58.46%
Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од +1: 82.75%
Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 87.81%
Победа за Петролера во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.51%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Уила на нула: 28.61%
Победа за Петролера на нула: 11.94%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Уила да победи во некое од полувремињата: 62.69%
Веројатност Петролера да победи во некое од полувремињата: 35.07%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Уила во двете полувремиња: 14.43%
Победа на Петролера во двете полувремиња: 4.23%