Прогноза за Узбекистан U19 против Таджикистан U19

Прогноза за Узбекистан U19 против Таджикистан U19 од AFC Championship U19 2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.36
Нерешено на натпреварот: 4.75
Победа на гостите: 6.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 115

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19
Вкупен број победи за домаќините: 79 – 68.70%
Вкупен број на нерешени натпревари: 23 – 20.00%
Вкупен број победи на гостите: 13 – 11.30%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Узбекистан U19 со 68.70% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.80 = 23.65%
Bwin: 1.55 = 6.48%
Sportingbet: 1.55 = 6.48%
William Hill: 1.57 = 7.85%

Нерешено во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19 со 20.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.79 = -24.20%
Bwin: 3.90 = -22.00%
Sportingbet: 3.90 = -22.00%
William Hill: 3.75 = -25.00%

Победа за Таджикистан U19 со 11.30% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.79 = -57.16%
Bwin: 4.75 = -46.30%
Sportingbet: 4.75 = -46.30%
William Hill: 4.33 = -51.05%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 88.70%
Нерешено во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19 или победа за гостите: 31.30%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 80.00%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 38.26%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 6.96%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 1.74%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 23.48%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 8.70%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 6.09%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 6.96%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 4.35%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 3.48%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Узбекистан U19 со еден гол разлика: 33.04%
Победа за Узбекистан U19 со два гола разлика: 18.26%
Победа за Узбекистан U19 со три гола разлика: 11.30%
Победа за Узбекистан U19 со четири или повеќе гола разлика: 6.09%

Победа за Таджикистан U19 со еден гол разлика: 8.70%
Победа за Таджикистан U19 со два гола разлика: 2.61%
Победа за Таджикистан U19 со три гола разлика: 0.00%
Победа за Таджикистан U19 со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Таджикистан U19 и Узбекистан U19: 15.65%
Средба без голови помеѓу тимовите на Таджикистан U19 и Узбекистан U19: 4.35%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од +0.5: 88.70%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од +1: 97.14%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од +1.5: 97.39%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од +2: 100.00%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од +2.5: 100.00%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од -0.5: 11.30%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од -1: 2.86%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од -1.5: 2.61%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од -2: 0.00%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од -2.5: 0.00%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од -0.5: 68.70%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од -1: 53.25%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од -1.5: 35.65%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од -2: 21.28%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од -2.5: 17.39%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од -3: 6.86%
Победа за Узбекистан U19 со хендикеп од -3.5: 6.09%

Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од +0.5: 31.30%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од +1: 46.75%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од +1.5: 64.35%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од +2: 78.72%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од +2.5: 82.61%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од +3: 93.14%
Победа за Таджикистан U19 со хендикеп од +3.5: 93.91%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Узбекистан U19 на полувремето: 46.96%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 38.26%
Победа за Таджикистан U19 на полувремето: 14.78%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 88.70%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 61.74%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 53.04%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 85.22%
Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од +1: 98.00%
Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.26%
Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 14.78%
Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од -1: 2.00%
Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.74%
Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од -0.5: 46.96%
Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од -1: 28.24%
Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од -1.5: 20.87%
Победа за Узбекистан U19 на полувремето со хендикеп од -2: 4.21%

Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од +0.5: 53.04%
Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од +1: 71.76%
Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од +1.5: 79.13%
Победа за Таджикистан U19 на полувремето со хендикеп од +2: 95.79%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме: 53.04%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 26.96%
Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме: 20.00%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 88.70%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 73.04%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Узбекистан U19 и Таджикистан U19: 46.96%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 80.00%
Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 95.83%
Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.52%
Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.11%

Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.00%
Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 4.17%
Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.48%
Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.89%

Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 53.04%
Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -1: 32.50%
Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 22.61%
Победа за Узбекистан U19 во второто полувреме со хендикеп од -2: 9.18%

Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 46.96%
Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +1: 67.50%
Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 77.39%
Победа за Таджикистан U19 во второто полувреме со хендикеп од +2: 90.82%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Узбекистан U19 на нула: 27.83%
Победа за Таджикистан U19 на нула: 4.35%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Узбекистан U19 да победи во некое од полувремињата: 81.74%
Веројатност Таджикистан U19 да победи во некое од полувремињата: 34.78%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Узбекистан U19 во двете полувремиња: 18.26%
Победа на Таджикистан U19 во двете полувремиња: 0.00%