Прогноза за ТОСК Тешан против ФК Сараево

Прогноза за ТОСК Тешан против ФК Сараево од Club Friendly 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 4.75
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 1.57

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 125

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево
Вкупен број победи за домаќините: 27 – 21.60%
Вкупен број на нерешени натпревари: 24 – 19.20%
Вкупен број победи на гостите: 74 – 59.20%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за ТОСК Тешан со 21.60% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.50 = 18.80%
Bwin: 4.75 = 2.60%
Sportingbet: 5.00 = 8.00%

Нерешено во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево со 19.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.20 = -19.36%
Bwin: 3.80 = -27.04%
Sportingbet: 3.90 = -25.12%

Победа за ФК Сараево со 59.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.44 = -14.75%
Bwin: 1.57 = -7.06%
Sportingbet: 1.62 = -4.10%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 40.80%
Нерешено во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево или победа за гостите: 78.40%
Без нерешено во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 80.80%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 11.20%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 4.00%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 4.80%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 8.00%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 12.80%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 20.00%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 2.40%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 2.40%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 34.40%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за ТОСК Тешан со еден гол разлика: 13.60%
Победа за ТОСК Тешан со два гола разлика: 7.20%
Победа за ТОСК Тешан со три гола разлика: 0.00%
Победа за ТОСК Тешан со четири или повеќе гола разлика: 0.80%

Победа за ФК Сараево со еден гол разлика: 34.40%
Победа за ФК Сараево со два гола разлика: 8.00%
Победа за ФК Сараево со три гола разлика: 14.40%
Победа за ФК Сараево со четири или повеќе гола разлика: 2.40%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на ФК Сараево и ТОСК Тешан: 11.20%
Средба без голови помеѓу тимовите на ФК Сараево и ТОСК Тешан: 8.00%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од +0.5: 40.80%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од +1: 62.20%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од +1.5: 75.20%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од +2: 81.74%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од +2.5: 83.20%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од +3: 97.20%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од +3.5: 97.60%

Победа за ФК Сараево со хендикеп од -0.5: 59.20%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од -1: 37.80%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од -1.5: 24.80%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од -2: 18.26%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од -2.5: 16.80%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од -3: 2.80%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од -3.5: 2.40%

Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од -0.5: 21.60%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од -1: 9.26%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од -1.5: 8.00%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од -2: 0.86%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од -2.5: 0.80%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од -3: 0.80%
Победа за ТОСК Тешан со хендикеп од -3.5: 0.80%

Победа за ФК Сараево со хендикеп од +0.5: 78.40%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од +1: 90.74%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од +1.5: 92.00%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од +2: 99.14%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од +2.5: 99.20%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од +3: 99.20%
Победа за ФК Сараево со хендикеп од +3.5: 99.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за ТОСК Тешан на полувремето: 20.00%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 40.80%
Победа за ФК Сараево на полувремето: 39.20%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 40.80%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 59.20%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 80.00%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од +0.5: 60.80%
Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од +1: 80.85%
Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од +1.5: 85.60%
Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од +2: 94.69%

Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од -0.5: 39.20%
Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од -1: 19.15%
Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од -1.5: 14.40%
Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од -2: 5.31%

Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од -0.5: 20.00%
Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од -1: 8.26%
Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од -1.5: 7.20%
Победа за ТОСК Тешан на полувремето со хендикеп од -2: 1.69%

Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од +0.5: 80.00%
Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од +1: 91.74%
Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од +1.5: 92.80%
Победа за ФК Сараево на полувремето со хендикеп од +2: 98.31%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме: 19.20%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 35.20%
Победа за ФК Сараево во второто полувреме: 45.60%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 40.80%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 64.80%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу ТОСК Тешан и ФК Сараево: 80.80%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 54.40%
Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од +1: 73.12%
Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 80.00%
Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.09%

Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 45.60%
Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од -1: 26.88%
Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 20.00%
Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.91%

Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 19.20%
Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.48%
Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 5.60%
Победа за ТОСК Тешан во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.84%

Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 80.80%
Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.52%
Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 94.40%
Победа за ФК Сараево во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.16%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за ТОСК Тешан на нула: 10.40%
Победа за ФК Сараево на нула: 27.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност ТОСК Тешан да победи во некое од полувремињата: 36.80%
Веројатност ФК Сараево да победи во некое од полувремињата: 69.60%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на ТОСК Тешан во двете полувремиња: 2.40%
Победа на ФК Сараево во двете полувремиња: 15.20%