Прогноза за Прушков против Легьоново

Прогноза за Прушков против Легьоново од Division 2 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.10
Нерешено на натпреварот: 3.20
Победа на гостите: 3.10

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 263

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново
Вкупен број победи за домаќините: 122 – 46.39%
Вкупен број на нерешени натпревари: 62 – 23.57%
Вкупен број победи на гостите: 79 – 30.04%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Прушков со 46.39% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.10 = -2.59%
Bwin: 2.10 = -2.59%
Bet at home: 2.08 = -3.51%
Sportingbet: 2.13 = -1.19%
William Hill: 2.25 = 4.37%

Нерешено во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново со 23.57% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.20 = -24.56%
Bwin: 3.20 = -24.56%
Bet at home: 3.13 = -26.21%
Sportingbet: 3.20 = -24.56%
William Hill: 3.10 = -26.92%

Победа за Легьоново со 30.04% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.10 = -6.88%
Bwin: 3.10 = -6.88%
Bet at home: 3.03 = -8.98%
Sportingbet: 3.10 = -6.88%
William Hill: 2.90 = -12.89%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 69.96%
Нерешено во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново или победа за гостите: 53.61%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 76.43%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 27.38%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 3.80%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 1.90%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 16.73%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 13.31%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 11.79%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 2.28%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 6.46%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 16.35%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Прушков со еден гол разлика: 27.38%
Победа за Прушков со два гола разлика: 12.55%
Победа за Прушков со три гола разлика: 4.56%
Победа за Прушков со четири или повеќе гола разлика: 1.90%

Победа за Легьоново со еден гол разлика: 18.25%
Победа за Легьоново со два гола разлика: 7.98%
Победа за Легьоново со три гола разлика: 3.04%
Победа за Легьоново со четири или повеќе гола разлика: 0.76%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Легьоново и Прушков: 16.35%
Средба без голови помеѓу тимовите на Легьоново и Прушков: 7.22%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Прушков со хендикеп од +0.5: 69.96%
Победа за Прушков со хендикеп од +1: 85.58%
Победа за Прушков со хендикеп од +1.5: 88.21%
Победа за Прушков со хендикеп од +2: 95.87%
Победа за Прушков со хендикеп од +2.5: 96.20%
Победа за Прушков со хендикеп од +3: 99.22%
Победа за Прушков со хендикеп од +3.5: 99.24%

Победа за Легьоново со хендикеп од -0.5: 30.04%
Победа за Легьоново со хендикеп од -1: 14.42%
Победа за Легьоново со хендикеп од -1.5: 11.79%
Победа за Легьоново со хендикеп од -2: 4.13%
Победа за Легьоново со хендикеп од -2.5: 3.80%
Победа за Легьоново со хендикеп од -3: 0.78%
Победа за Легьоново со хендикеп од -3.5: 0.76%

Победа за Прушков со хендикеп од -0.5: 46.39%
Победа за Прушков со хендикеп од -1: 26.18%
Победа за Прушков со хендикеп од -1.5: 19.01%
Победа за Прушков со хендикеп од -2: 7.39%
Победа за Прушков со хендикеп од -2.5: 6.46%
Победа за Прушков со хендикеп од -3: 1.99%
Победа за Прушков со хендикеп од -3.5: 1.90%

Победа за Легьоново со хендикеп од +0.5: 53.61%
Победа за Легьоново со хендикеп од +1: 73.82%
Победа за Легьоново со хендикеп од +1.5: 80.99%
Победа за Легьоново со хендикеп од +2: 92.61%
Победа за Легьоново со хендикеп од +2.5: 93.54%
Победа за Легьоново со хендикеп од +3: 98.01%
Победа за Легьоново со хендикеп од +3.5: 98.10%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Прушков на полувремето: 33.08%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 41.83%
Победа за Легьоново на полувремето: 25.10%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 69.96%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 58.17%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 66.92%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од +0.5: 74.90%
Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од +1: 94.26%
Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од +1.5: 95.44%
Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од +2: 99.60%

Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од -0.5: 25.10%
Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од -1: 5.74%
Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од -1.5: 4.56%
Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од -2: 0.40%

Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од -0.5: 33.08%
Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од -1: 9.74%
Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од -1.5: 7.22%
Победа за Прушков на полувремето со хендикеп од -2: 1.61%

Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од +0.5: 66.92%
Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од +1: 90.26%
Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од +1.5: 92.78%
Победа за Легьоново на полувремето со хендикеп од +2: 98.39%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Прушков во второто полувреме: 38.02%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 38.40%
Победа за Легьоново во второто полувреме: 23.57%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 69.96%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 61.60%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Прушков и Легьоново: 61.98%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 76.43%
Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од +1: 90.54%
Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.02%
Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.18%

Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 23.57%
Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од -1: 9.46%
Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.98%
Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.82%

Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 38.02%
Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од -1: 11.89%
Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 8.37%
Победа за Прушков во второто полувреме со хендикеп од -2: 2.03%

Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 61.98%
Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од +1: 88.11%
Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 91.63%
Победа за Легьоново во второто полувреме со хендикеп од +2: 97.97%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Прушков на нула: 24.71%
Победа за Легьоново на нула: 17.49%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Прушков да победи во некое од полувремињата: 58.94%
Веројатност Легьоново да победи во некое од полувремињата: 42.97%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Прушков во двете полувремиња: 12.17%
Победа на Легьоново во двете полувремиња: 5.70%