Прогноза за Олимпия против Платенсе

Прогноза за Олимпия против Платенсе од Liga Nacional 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.33
Нерешено на натпреварот: 4.50
Победа на гостите: 7.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 205

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе
Вкупен број победи за домаќините: 147 – 71.71%
Вкупен број на нерешени натпревари: 38 – 18.54%
Вкупен број победи на гостите: 20 – 9.76%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Олимпия со 71.71% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.33 = -4.63%
Bwin: 1.34 = -3.91%
Bet at home: 1.32 = -5.35%
Sportingbet: 1.35 = -3.20%
William Hill: 1.33 = -4.63%

Нерешено во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе со 18.54% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.50 = -16.59%
Bwin: 4.50 = -16.59%
Bet at home: 4.41 = -18.25%
Sportingbet: 4.50 = -16.59%
William Hill: 4.50 = -16.59%

Победа за Платенсе со 9.76% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 7.00 = -31.71%
Bwin: 7.00 = -31.71%
Bet at home: 6.75 = -34.15%
Sportingbet: 6.75 = -34.15%
William Hill: 7.00 = -31.71%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 90.24%
Нерешено во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе или победа за гостите: 28.29%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 81.46%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 50.24%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 3.41%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 20.00%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 13.17%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 3.41%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 1.46%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 1.95%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 6.34%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Олимпия со еден гол разлика: 28.29%
Победа за Олимпия со два гола разлика: 20.49%
Победа за Олимпия со три гола разлика: 11.22%
Победа за Олимпия со четири или повеќе гола разлика: 11.71%

Победа за Платенсе со еден гол разлика: 4.39%
Победа за Платенсе со два гола разлика: 5.37%
Победа за Платенсе со три гола разлика: 0.00%
Победа за Платенсе со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Платенсе и Олимпия: 13.66%
Средба без голови помеѓу тимовите на Платенсе и Олимпия: 4.88%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Олимпия со хендикеп од +0.5: 90.24%
Победа за Олимпия со хендикеп од +1: 94.39%
Победа за Олимпия со хендикеп од +1.5: 94.63%
Победа за Олимпия со хендикеп од +2: 100.00%
Победа за Олимпия со хендикеп од +2.5: 100.00%
Победа за Олимпия со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Олимпия со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Платенсе со хендикеп од -0.5: 9.76%
Победа за Платенсе со хендикеп од -1: 5.61%
Победа за Платенсе со хендикеп од -1.5: 5.37%
Победа за Платенсе со хендикеп од -2: 0.00%
Победа за Платенсе со хендикеп од -2.5: 0.00%
Победа за Платенсе со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Платенсе со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Олимпия со хендикеп од -0.5: 71.71%
Победа за Олимпия со хендикеп од -1: 60.54%
Победа за Олимпия со хендикеп од -1.5: 43.41%
Победа за Олимпия со хендикеп од -2: 28.83%
Победа за Олимпия со хендикеп од -2.5: 22.93%
Победа за Олимпия со хендикеп од -3: 13.19%
Победа за Олимпия со хендикеп од -3.5: 11.71%

Победа за Платенсе со хендикеп од +0.5: 28.29%
Победа за Платенсе со хендикеп од +1: 39.46%
Победа за Платенсе со хендикеп од +1.5: 56.59%
Победа за Платенсе со хендикеп од +2: 71.17%
Победа за Платенсе со хендикеп од +2.5: 77.07%
Победа за Платенсе со хендикеп од +3: 86.81%
Победа за Платенсе со хендикеп од +3.5: 88.29%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Олимпия на полувремето: 53.66%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 36.59%
Победа за Платенсе на полувремето: 9.76%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 90.24%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 63.41%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 46.34%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од +0.5: 90.24%
Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од +1: 97.37%
Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.56%
Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од -0.5: 9.76%
Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од -1: 2.63%
Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.44%
Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од -0.5: 53.66%
Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од -1: 23.39%
Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од -1.5: 14.15%
Победа за Олимпия на полувремето со хендикеп од -2: 3.83%

Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од +0.5: 46.34%
Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од +1: 76.61%
Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од +1.5: 85.85%
Победа за Платенсе на полувремето со хендикеп од +2: 96.17%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Олимпия во второто полувреме: 55.61%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 32.68%
Победа за Платенсе во второто полувреме: 11.71%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 90.24%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 67.32%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Олимпия и Платенсе: 44.39%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 88.29%
Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од +1: 97.84%
Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 98.05%
Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 11.71%
Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од -1: 2.16%
Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 1.95%
Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 55.61%
Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од -1: 35.92%
Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 24.88%
Победа за Олимпия во второто полувреме со хендикеп од -2: 11.49%

Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 44.39%
Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од +1: 64.08%
Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 75.12%
Победа за Платенсе во второто полувреме со хендикеп од +2: 88.51%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Олимпия на нула: 45.37%
Победа за Платенсе на нула: 4.39%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Олимпия да победи во некое од полувремињата: 79.02%
Веројатност Платенсе да победи во некое од полувремињата: 18.54%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Олимпия во двете полувремиња: 30.24%
Победа на Платенсе во двете полувремиња: 2.93%