Прогноза за Химнасия Мендоса против Сан Лоренцо Алем

Прогноза за Химнасия Мендоса против Сан Лоренцо Алем од Torneo Federal A 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.50
Нерешено на натпреварот: 3.60
Победа на гостите: 6.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 182

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем
Вкупен број победи за домаќините: 122 – 67.03%
Вкупен број на нерешени натпревари: 40 – 21.98%
Вкупен број победи на гостите: 20 – 10.99%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Химнасия Мендоса со 67.03% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.50 = 0.55%

Нерешено во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем со 21.98% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.60 = -20.88%

Победа за Сан Лоренцо Алем со 10.99% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.00 = -34.07%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 89.01%
Нерешено во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем или победа за гостите: 32.97%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 78.02%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 45.05%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 3.30%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 0.55%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 20.88%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 14.84%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 5.49%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 1.10%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 3.85%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 4.95%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Химнасия Мендоса со еден гол разлика: 30.22%
Победа за Химнасия Мендоса со два гола разлика: 20.88%
Победа за Химнасия Мендоса со три гола разлика: 10.44%
Победа за Химнасия Мендоса со четири или повеќе гола разлика: 5.49%

Победа за Сан Лоренцо Алем со еден гол разлика: 9.89%
Победа за Сан Лоренцо Алем со два гола разлика: 1.10%
Победа за Сан Лоренцо Алем со три гола разлика: 0.00%
Победа за Сан Лоренцо Алем со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Сан Лоренцо Алем и Химнасия Мендоса: 12.09%
Средба без голови помеѓу тимовите на Сан Лоренцо Алем и Химнасия Мендоса: 9.89%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од +0.5: 89.01%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од +1: 98.78%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од +1.5: 98.90%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од +2: 100.00%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од +2.5: 100.00%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од -0.5: 10.99%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од -1: 1.22%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од -1.5: 1.10%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од -2: 0.00%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од -2.5: 0.00%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од -0.5: 67.03%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од -1: 52.76%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од -1.5: 36.81%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од -2: 20.14%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од -2.5: 15.93%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од -3: 6.13%
Победа за Химнасия Мендоса со хендикеп од -3.5: 5.49%

Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од +0.5: 32.97%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од +1: 47.24%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од +1.5: 63.19%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од +2: 79.86%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од +2.5: 84.07%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од +3: 93.87%
Победа за Сан Лоренцо Алем со хендикеп од +3.5: 94.51%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Химнасия Мендоса на полувремето: 48.90%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 41.21%
Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето: 9.89%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 89.01%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 58.79%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 51.10%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од +0.5: 90.11%
Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од +1: 100.00%
Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од +1.5: 100.00%
Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од -0.5: 9.89%
Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од -1: 0.00%
Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.00%
Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од -0.5: 48.90%
Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од -1: 24.39%
Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од -1.5: 16.48%
Победа за Химнасия Мендоса на полувремето со хендикеп од -2: 3.18%

Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од +0.5: 51.10%
Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од +1: 75.61%
Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од +1.5: 83.52%
Победа за Сан Лоренцо Алем на полувремето со хендикеп од +2: 96.82%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме: 48.90%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 39.56%
Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме: 11.54%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 89.01%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 60.44%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Химнасия Мендоса и Сан Лоренцо Алем: 51.10%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 88.46%
Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од +1: 98.77%
Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 98.90%
Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 11.54%
Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од -1: 1.23%
Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 1.10%
Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 48.90%
Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од -1: 21.85%
Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 14.29%
Победа за Химнасия Мендоса во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.88%

Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 51.10%
Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од +1: 78.15%
Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 85.71%
Победа за Сан Лоренцо Алем во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.12%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Химнасия Мендоса на нула: 41.21%
Победа за Сан Лоренцо Алем на нула: 4.95%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Химнасия Мендоса да победи во некое од полувремињата: 74.73%
Веројатност Сан Лоренцо Алем да победи во некое од полувремињата: 20.88%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Химнасия Мендоса во двете полувремиња: 23.08%
Победа на Сан Лоренцо Алем во двете полувремиња: 0.55%