Прогноза за Тампико Мадеро против Мурсиелагос

Прогноза за Тампико Мадеро против Мурсиелагос од Liga de Ascenso 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.50
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 5.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 265

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос
Вкупен број победи за домаќините: 166 – 62.64%
Вкупен број на нерешени натпревари: 53 – 20.00%
Вкупен број победи на гостите: 46 – 17.36%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Тампико Мадеро со 62.64% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.50 = -6.04%
Bwin: 1.50 = -6.04%
Bet at home: 1.50 = -6.04%
Sportingbet: 1.50 = -6.04%
William Hill: 1.57 = -1.65%

Нерешено во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос со 20.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -25.00%
Bwin: 3.80 = -24.00%
Bet at home: 3.66 = -26.80%
Sportingbet: 3.80 = -24.00%
William Hill: 3.80 = -24.00%

Победа за Мурсиелагос со 17.36% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.50 = -4.53%
Bwin: 5.50 = -4.53%
Bet at home: 5.28 = -8.35%
Sportingbet: 5.50 = -4.53%
William Hill: 5.00 = -13.21%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 82.64%
Нерешено во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос или победа за гостите: 37.36%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 80.00%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 42.64%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 5.28%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 0.38%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 18.11%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 12.83%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 9.43%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 1.89%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 1.89%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 7.55%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Тампико Мадеро со еден гол разлика: 27.92%
Победа за Тампико Мадеро со два гола разлика: 16.98%
Победа за Тампико Мадеро со три гола разлика: 10.19%
Победа за Тампико Мадеро со четири или повеќе гола разлика: 7.55%

Победа за Мурсиелагос со еден гол разлика: 12.08%
Победа за Мурсиелагос со два гола разлика: 4.15%
Победа за Мурсиелагос со три гола разлика: 0.75%
Победа за Мурсиелагос со четири или повеќе гола разлика: 0.38%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Мурсиелагос и Тампико Мадеро: 13.58%
Средба без голови помеѓу тимовите на Мурсиелагос и Тампико Мадеро: 6.42%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од +0.5: 82.64%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од +1: 93.99%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од +1.5: 94.72%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од +2: 98.82%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од +2.5: 98.87%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од +3: 99.62%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од +3.5: 99.62%

Победа за Мурсиелагос со хендикеп од -0.5: 17.36%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од -1: 6.01%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од -1.5: 5.28%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од -2: 1.18%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од -2.5: 1.13%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од -3: 0.38%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од -3.5: 0.38%

Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од -0.5: 62.64%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од -1: 48.17%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од -1.5: 34.72%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од -2: 21.36%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од -2.5: 17.74%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од -3: 8.40%
Победа за Тампико Мадеро со хендикеп од -3.5: 7.55%

Победа за Мурсиелагос со хендикеп од +0.5: 37.36%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од +1: 51.83%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од +1.5: 65.28%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од +2: 78.64%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од +2.5: 82.26%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од +3: 91.60%
Победа за Мурсиелагос со хендикеп од +3.5: 92.45%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Тампико Мадеро на полувремето: 48.30%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 40.38%
Победа за Мурсиелагос на полувремето: 11.32%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 82.64%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 59.62%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 51.70%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од +0.5: 88.68%
Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од +1: 96.71%
Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.98%
Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од -0.5: 11.32%
Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од -1: 3.29%
Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.02%
Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од -0.5: 48.30%
Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од -1: 22.60%
Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од -1.5: 15.09%
Победа за Тампико Мадеро на полувремето со хендикеп од -2: 2.60%

Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од +0.5: 51.70%
Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од +1: 77.40%
Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од +1.5: 84.91%
Победа за Мурсиелагос на полувремето со хендикеп од +2: 97.40%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме: 49.43%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 30.19%
Победа за Мурсиелагос во второто полувреме: 20.38%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 82.64%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 69.81%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Тампико Мадеро и Мурсиелагос: 50.57%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.62%
Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.35%
Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.98%
Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.61%

Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.38%
Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.65%
Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.02%
Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.39%

Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 49.43%
Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од -1: 26.37%
Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 18.11%
Победа за Тампико Мадеро во второто полувреме со хендикеп од -2: 6.47%

Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 50.57%
Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од +1: 73.63%
Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 81.89%
Победа за Мурсиелагос во второто полувреме со хендикеп од +2: 93.53%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Тампико Мадеро на нула: 34.72%
Победа за Мурсиелагос на нула: 9.43%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Тампико Мадеро да победи во некое од полувремињата: 70.94%
Веројатност Мурсиелагос да победи во некое од полувремињата: 29.81%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Тампико Мадеро во двете полувремиња: 26.79%
Победа на Мурсиелагос во двете полувремиња: 1.89%