Прогноза за Пасакина против Луис Анхел Фирпо

Прогноза за Пасакина против Луис Анхел Фирпо од Primera Division 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.00
Нерешено на натпреварот: 3.25
Победа на гостите: 3.25

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 140

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо
Вкупен број победи за домаќините: 70 – 50.00%
Вкупен број на нерешени натпревари: 41 – 29.29%
Вкупен број победи на гостите: 29 – 20.71%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Пасакина со 50.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.00 = 0.00%
William Hill: 2.00 = 0.00%

Нерешено во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо со 29.29% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.25 = -4.82%
William Hill: 3.25 = -4.82%

Победа за Луис Анхел Фирпо со 20.71% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.25 = -32.68%
William Hill: 3.24 = -32.89%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 79.29%
Нерешено во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо или победа за гостите: 50.00%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 70.71%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 30.71%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 5.71%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 0.71%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 17.14%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 20.71%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 8.57%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 2.14%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 2.86%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 11.43%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Пасакина со еден гол разлика: 27.14%
Победа за Пасакина со два гола разлика: 12.86%
Победа за Пасакина со три гола разлика: 7.86%
Победа за Пасакина со четири или повеќе гола разлика: 2.14%

Победа за Луис Анхел Фирпо со еден гол разлика: 9.29%
Победа за Луис Анхел Фирпо со два гола разлика: 7.86%
Победа за Луис Анхел Фирпо со три гола разлика: 3.57%
Победа за Луис Анхел Фирпо со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Луис Анхел Фирпо и Пасакина: 15.71%
Средба без голови помеѓу тимовите на Луис Анхел Фирпо и Пасакина: 13.57%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Пасакина со хендикеп од +0.5: 79.29%
Победа за Пасакина со хендикеп од +1: 87.40%
Победа за Пасакина со хендикеп од +1.5: 88.57%
Победа за Пасакина со хендикеп од +2: 96.12%
Победа за Пасакина со хендикеп од +2.5: 96.43%
Победа за Пасакина со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Пасакина со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -0.5: 20.71%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -1: 12.60%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -1.5: 11.43%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -2: 3.88%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -2.5: 3.57%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Пасакина со хендикеп од -0.5: 50.00%
Победа за Пасакина со хендикеп од -1: 31.37%
Победа за Пасакина со хендикеп од -1.5: 22.86%
Победа за Пасакина со хендикеп од -2: 11.48%
Победа за Пасакина со хендикеп од -2.5: 10.00%
Победа за Пасакина со хендикеп од -3: 2.33%
Победа за Пасакина со хендикеп од -3.5: 2.14%

Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +0.5: 50.00%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +1: 68.63%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +1.5: 77.14%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +2: 88.52%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +2.5: 90.00%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +3: 97.67%
Победа за Луис Анхел Фирпо со хендикеп од +3.5: 97.86%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Пасакина на полувремето: 37.14%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 46.43%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето: 16.43%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 79.29%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 53.57%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 62.86%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од +0.5: 83.57%
Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од +1: 97.50%
Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.86%
Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од +2: 99.28%

Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -0.5: 16.43%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -1: 2.50%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.14%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од -2: 0.72%

Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од -0.5: 37.14%
Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од -1: 9.28%
Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.43%
Победа за Пасакина на полувремето со хендикеп од -2: 1.50%

Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +0.5: 62.86%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +1: 90.72%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.57%
Победа за Луис Анхел Фирпо на полувремето со хендикеп од +2: 98.50%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Пасакина во второто полувреме: 32.86%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 45.00%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме: 22.14%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 79.29%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 55.00%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Пасакина и Луис Анхел Фирпо: 67.14%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 77.86%
Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од +1: 92.37%
Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 93.57%
Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 22.14%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -1: 7.63%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 6.43%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 32.86%
Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од -1: 16.81%
Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 13.57%
Победа за Пасакина во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.72%

Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 67.14%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +1: 83.19%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 86.43%
Победа за Луис Анхел Фирпо во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.28%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Пасакина на нула: 30.00%
Победа за Луис Анхел Фирпо на нула: 12.86%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Пасакина да победи во некое од полувремињата: 59.29%
Веројатност Луис Анхел Фирпо да победи во некое од полувремињата: 32.14%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Пасакина во двете полувремиња: 10.71%
Победа на Луис Анхел Фирпо во двете полувремиња: 6.43%