Прогноза за Маарду против Талина Калев

Прогноза за Маарду против Талина Калев од Esiliiga 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.25
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 2.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 323

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев
Вкупен број победи за домаќините: 131 – 40.56%
Вкупен број на нерешени натпревари: 76 – 23.53%
Вкупен број победи на гостите: 116 – 35.91%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Маарду со 40.56% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.25 = -8.75%
Bet at home: 2.22 = -9.96%
Sportingbet: 2.27 = -7.93%

Нерешено во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев со 23.53% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -11.76%
Bet at home: 3.64 = -14.35%
Sportingbet: 3.50 = -17.65%

Победа за Талина Калев со 35.91% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.50 = -10.22%
Bet at home: 2.47 = -11.29%
Sportingbet: 2.60 = -6.63%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 64.09%
Нерешено во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев или победа за гостите: 59.44%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 76.47%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 24.46%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 6.81%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 3.41%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 10.84%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 12.69%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 13.31%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 5.26%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 4.02%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 19.20%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Маарду со еден гол разлика: 18.27%
Победа за Маарду со два гола разлика: 11.76%
Победа за Маарду со три гола разлика: 7.43%
Победа за Маарду со четири или повеќе гола разлика: 3.10%

Победа за Талина Калев со еден гол разлика: 16.41%
Победа за Талина Калев со два гола разлика: 11.46%
Победа за Талина Калев со три гола разлика: 5.88%
Победа за Талина Калев со четири или повеќе гола разлика: 2.17%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Талина Калев и Маарду: 17.65%
Средба без голови помеѓу тимовите на Талина Калев и Маарду: 5.88%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Маарду со хендикеп од +0.5: 64.09%
Победа за Маарду со хендикеп од +1: 76.67%
Победа за Маарду со хендикеп од +1.5: 80.50%
Победа за Маарду со хендикеп од +2: 90.91%
Победа за Маарду со хендикеп од +2.5: 91.95%
Победа за Маарду со хендикеп од +3: 97.70%
Победа за Маарду со хендикеп од +3.5: 97.83%

Победа за Талина Калев со хендикеп од -0.5: 35.91%
Победа за Талина Калев со хендикеп од -1: 23.33%
Победа за Талина Калев со хендикеп од -1.5: 19.50%
Победа за Талина Калев со хендикеп од -2: 9.09%
Победа за Талина Калев со хендикеп од -2.5: 8.05%
Победа за Талина Калев со хендикеп од -3: 2.30%
Победа за Талина Калев со хендикеп од -3.5: 2.17%

Победа за Маарду со хендикеп од -0.5: 40.56%
Победа за Маарду со хендикеп од -1: 27.27%
Победа за Маарду со хендикеп од -1.5: 22.29%
Победа за Маарду со хендикеп од -2: 11.93%
Победа за Маарду со хендикеп од -2.5: 10.53%
Победа за Маарду со хендикеп од -3: 3.34%
Победа за Маарду со хендикеп од -3.5: 3.10%

Победа за Талина Калев со хендикеп од +0.5: 59.44%
Победа за Талина Калев со хендикеп од +1: 72.73%
Победа за Талина Калев со хендикеп од +1.5: 77.71%
Победа за Талина Калев со хендикеп од +2: 88.07%
Победа за Талина Калев со хендикеп од +2.5: 89.47%
Победа за Талина Калев со хендикеп од +3: 96.66%
Победа за Талина Калев со хендикеп од +3.5: 96.90%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Маарду на полувремето: 34.67%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 36.84%
Победа за Талина Калев на полувремето: 28.48%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 64.09%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 63.16%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 65.33%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од +0.5: 71.52%
Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од +1: 91.67%
Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.50%
Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од +2: 98.69%

Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од -0.5: 28.48%
Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од -1: 8.33%
Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.50%
Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од -2: 1.31%

Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од -0.5: 34.67%
Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од -1: 14.92%
Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од -1.5: 11.46%
Победа за Маарду на полувремето со хендикеп од -2: 4.03%

Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од +0.5: 65.33%
Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од +1: 85.08%
Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од +1.5: 88.54%
Победа за Талина Калев на полувремето со хендикеп од +2: 95.97%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Маарду во второто полувреме: 33.13%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 30.34%
Победа за Талина Калев во второто полувреме: 36.53%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 64.09%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 69.66%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Маарду и Талина Калев: 66.87%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 63.47%
Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од +1: 83.00%
Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 87.00%
Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.58%

Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 36.53%
Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од -1: 17.00%
Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 13.00%
Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.42%

Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 33.13%
Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од -1: 17.24%
Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 13.93%
Победа за Маарду во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.79%

Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 66.87%
Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од +1: 82.76%
Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 86.07%
Победа за Талина Калев во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.21%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Маарду на нула: 16.72%
Победа за Талина Калев на нула: 17.03%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Маарду да победи во некое од полувремињата: 55.73%
Веројатност Талина Калев да победи во некое од полувремињата: 53.87%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Маарду во двете полувремиња: 12.07%
Победа на Талина Калев во двете полувремиња: 11.15%