Прогноза за Ла Рода против Miguelturreno

Прогноза за Ла Рода против Miguelturreno од Tercera Division 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.44
Нерешено на натпреварот: 4.20
Победа на гостите: 5.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 153

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno
Вкупен број победи за домаќините: 106 – 69.28%
Вкупен број на нерешени натпревари: 29 – 18.95%
Вкупен број победи на гостите: 18 – 11.76%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Ла Рода со 69.28% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.44 = -0.24%
Bet at home: 1.43 = -0.93%

Нерешено во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno со 18.95% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.20 = -20.39%
Bet at home: 4.11 = -22.10%

Победа за Miguelturreno со 11.76% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.50 = -35.29%
Bet at home: 5.37 = -36.82%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 88.24%
Нерешено во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno или победа за гостите: 30.72%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 81.05%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 48.37%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 2.61%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 1.31%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 16.99%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 13.73%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 1.31%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 3.92%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 2.61%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 9.15%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Ла Рода со еден гол разлика: 24.84%
Победа за Ла Рода со два гола разлика: 25.49%
Победа за Ла Рода со три гола разлика: 5.23%
Победа за Ла Рода со четири или повеќе гола разлика: 13.73%

Победа за Miguelturreno со еден гол разлика: 6.54%
Победа за Miguelturreno со два гола разлика: 3.27%
Победа за Miguelturreno со три гола разлика: 1.96%
Победа за Miguelturreno со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Miguelturreno и Ла Рода: 13.73%
Средба без голови помеѓу тимовите на Miguelturreno и Ла Рода: 5.23%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Ла Рода со хендикеп од +0.5: 88.24%
Победа за Ла Рода со хендикеп од +1: 94.41%
Победа за Ла Рода со хендикеп од +1.5: 94.77%
Победа за Ла Рода со хендикеп од +2: 97.97%
Победа за Ла Рода со хендикеп од +2.5: 98.04%
Победа за Ла Рода со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Ла Рода со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Miguelturreno со хендикеп од -0.5: 11.76%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од -1: 5.59%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од -1.5: 5.23%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од -2: 2.03%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од -2.5: 1.96%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Ла Рода со хендикеп од -0.5: 69.28%
Победа за Ла Рода со хендикеп од -1: 59.13%
Победа за Ла Рода со хендикеп од -1.5: 44.44%
Победа за Ла Рода со хендикеп од -2: 25.44%
Победа за Ла Рода со хендикеп од -2.5: 18.95%
Победа за Ла Рода со хендикеп од -3: 14.48%
Победа за Ла Рода со хендикеп од -3.5: 13.73%

Победа за Miguelturreno со хендикеп од +0.5: 30.72%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од +1: 40.87%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од +1.5: 55.56%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од +2: 74.56%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од +2.5: 81.05%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од +3: 85.52%
Победа за Miguelturreno со хендикеп од +3.5: 86.27%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Ла Рода на полувремето: 52.29%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 32.03%
Победа за Miguelturreno на полувремето: 15.69%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 88.24%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 67.97%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 47.71%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.31%
Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од +1: 96.27%
Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од +1.5: 96.73%
Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.69%
Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од -1: 3.73%
Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од -1.5: 3.27%
Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од -0.5: 52.29%
Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од -1: 31.78%
Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од -1.5: 22.22%
Победа за Ла Рода на полувремето со хендикеп од -2: 4.80%

Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од +0.5: 47.71%
Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од +1: 68.22%
Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од +1.5: 77.78%
Победа за Miguelturreno на полувремето со хендикеп од +2: 95.20%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Ла Рода во второто полувреме: 51.63%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 38.56%
Победа за Miguelturreno во второто полувреме: 9.80%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 88.24%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 61.44%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Ла Рода и Miguelturreno: 48.37%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 90.20%
Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од +1: 96.50%
Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.73%
Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.33%

Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 9.80%
Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од -1: 3.50%
Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.27%
Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.67%

Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 51.63%
Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од -1: 36.21%
Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 27.45%
Победа за Ла Рода во второто полувреме со хендикеп од -2: 9.76%

Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 48.37%
Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од +1: 63.79%
Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 72.55%
Победа за Miguelturreno во второто полувреме со хендикеп од +2: 90.24%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Ла Рода на нула: 39.22%
Победа за Miguelturreno на нула: 5.23%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Ла Рода да победи во некое од полувремињата: 76.47%
Веројатност Miguelturreno да победи во некое од полувремињата: 23.53%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Ла Рода во двете полувремиња: 27.45%
Победа на Miguelturreno во двете полувремиња: 1.96%