Прогноза за Комуникасионес против Кселаю

Прогноза за Комуникасионес против Кселаю од Liga Nacional 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.10
Нерешено на натпреварот: 3.25
Победа на гостите: 3.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 114

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю
Вкупен број победи за домаќините: 59 – 51.75%
Вкупен број на нерешени натпревари: 26 – 22.81%
Вкупен број победи на гостите: 29 – 25.44%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Комуникасионес со 51.75% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.10 = 8.68%
Bwin: 2.10 = 8.68%
Bet at home: 2.07 = 7.13%
Sportingbet: 2.13 = 10.24%
William Hill: 2.10 = 8.68%

Нерешено во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю со 22.81% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.25 = -25.88%
Bwin: 3.20 = -27.02%
Bet at home: 3.19 = -27.25%
Sportingbet: 3.20 = -27.02%
William Hill: 3.25 = -25.88%

Победа за Кселаю со 25.44% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.00 = -23.68%
Bwin: 3.10 = -21.14%
Bet at home: 3.00 = -23.68%
Sportingbet: 3.10 = -21.14%
William Hill: 3.00 = -23.68%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 74.56%
Нерешено во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю или победа за гостите: 48.25%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 77.19%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 35.09%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 7.02%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 15.79%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 14.04%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 12.28%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 0.88%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 1.75%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 13.16%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Комуникасионес со еден гол разлика: 29.82%
Победа за Комуникасионес со два гола разлика: 14.04%
Победа за Комуникасионес со три гола разлика: 4.39%
Победа за Комуникасионес со четири или повеќе гола разлика: 3.51%

Победа за Кселаю со еден гол разлика: 16.67%
Победа за Кселаю со два гола разлика: 3.51%
Победа за Кселаю со три гола разлика: 2.63%
Победа за Кселаю со четири или повеќе гола разлика: 2.63%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Кселаю и Комуникасионес: 16.67%
Средба без голови помеѓу тимовите на Кселаю и Комуникасионес: 6.14%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Комуникасионес со хендикеп од +0.5: 74.56%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од +1: 89.47%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од +1.5: 91.23%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од +2: 94.55%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од +2.5: 94.74%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од +3: 97.30%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од +3.5: 97.37%

Победа за Кселаю со хендикеп од -0.5: 25.44%
Победа за Кселаю со хендикеп од -1: 10.53%
Победа за Кселаю со хендикеп од -1.5: 8.77%
Победа за Кселаю со хендикеп од -2: 5.45%
Победа за Кселаю со хендикеп од -2.5: 5.26%
Победа за Кселаю со хендикеп од -3: 2.70%
Победа за Кселаю со хендикеп од -3.5: 2.63%

Победа за Комуникасионес со хендикеп од -0.5: 51.75%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од -1: 31.25%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од -1.5: 21.93%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од -2: 9.18%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од -2.5: 7.89%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од -3: 3.67%
Победа за Комуникасионес со хендикеп од -3.5: 3.51%

Победа за Кселаю со хендикеп од +0.5: 48.25%
Победа за Кселаю со хендикеп од +1: 68.75%
Победа за Кселаю со хендикеп од +1.5: 78.07%
Победа за Кселаю со хендикеп од +2: 90.82%
Победа за Кселаю со хендикеп од +2.5: 92.11%
Победа за Кселаю со хендикеп од +3: 96.33%
Победа за Кселаю со хендикеп од +3.5: 96.49%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Комуникасионес на полувремето: 42.11%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 42.11%
Победа за Кселаю на полувремето: 15.79%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 74.56%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 57.89%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 57.89%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.21%
Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од +1: 93.20%
Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од +1.5: 93.86%
Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од +2: 99.07%

Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.79%
Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од -1: 6.80%
Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од -1.5: 6.14%
Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од -2: 0.93%

Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од -0.5: 42.11%
Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од -1: 14.29%
Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од -1.5: 9.65%
Победа за Комуникасионес на полувремето со хендикеп од -2: 3.74%

Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од +0.5: 57.89%
Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од +1: 85.71%
Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од +1.5: 90.35%
Победа за Кселаю на полувремето со хендикеп од +2: 96.26%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Комуникасионес во второто полувреме: 33.33%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 38.60%
Победа за Кселаю во второто полувреме: 28.07%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 74.56%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 61.40%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Комуникасионес и Кселаю: 66.67%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 71.93%
Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од +1: 91.11%
Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 92.98%
Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.15%

Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 28.07%
Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од -1: 8.89%
Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 7.02%
Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.85%

Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 33.33%
Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од -1: 14.61%
Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 11.40%
Победа за Комуникасионес во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.72%

Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 66.67%
Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од +1: 85.39%
Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 88.60%
Победа за Кселаю во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.28%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Комуникасионес на нула: 30.70%
Победа за Кселаю на нула: 12.28%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Комуникасионес да победи во некое од полувремињата: 62.28%
Веројатност Кселаю да победи во некое од полувремињата: 39.47%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Комуникасионес во двете полувремиња: 13.16%
Победа на Кселаю во двете полувремиња: 4.39%