Прогноза за Кобрелоа против Ла Серена

Прогноза за Кобрелоа против Ла Серена од Primera B 2017

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.80
Нерешено на натпреварот: 3.25
Победа на гостите: 4.00

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 501

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена
Вкупен број победи за домаќините: 272 – 54.29%
Вкупен број на нерешени натпревари: 130 – 25.95%
Вкупен број победи на гостите: 99 – 19.76%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Кобрелоа со 54.29% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.80 = -2.28%
Bwin: 1.75 = -4.99%
Bet at home: 1.76 = -4.45%
Sportingbet: 1.75 = -4.99%
William Hill: 1.80 = -2.28%

Нерешено во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена со 25.95% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.25 = -15.67%
Bwin: 3.20 = -16.97%
Bet at home: 3.17 = -17.74%
Sportingbet: 3.20 = -16.97%
William Hill: 3.30 = -14.37%

Победа за Ла Серена со 19.76% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -20.96%
Bwin: 4.50 = -11.08%
Bet at home: 4.04 = -20.17%
Sportingbet: 4.33 = -14.44%
William Hill: 4.00 = -20.96%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 80.24%
Нерешено во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена или победа за гостите: 45.71%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 74.05%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 31.74%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 5.99%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 1.80%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 20.16%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 15.77%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 9.58%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 2.40%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 4.19%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 8.38%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Кобрелоа со еден гол разлика: 29.54%
Победа за Кобрелоа со два гола разлика: 15.77%
Победа за Кобрелоа со три гола разлика: 7.19%
Победа за Кобрелоа со четири или повеќе гола разлика: 1.80%

Победа за Ла Серена со еден гол разлика: 13.97%
Победа за Ла Серена со два гола разлика: 4.19%
Победа за Ла Серена со три гола разлика: 1.20%
Победа за Ла Серена со четири или повеќе гола разлика: 0.40%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Ла Серена и Кобрелоа: 16.57%
Средба без голови помеѓу тимовите на Ла Серена и Кобрелоа: 9.38%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Кобрелоа со хендикеп од +0.5: 80.24%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од +1: 93.27%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од +1.5: 94.21%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од +2: 98.33%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од +2.5: 98.40%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од +3: 99.60%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од +3.5: 99.60%

Победа за Ла Серена со хендикеп од -0.5: 19.76%
Победа за Ла Серена со хендикеп од -1: 6.73%
Победа за Ла Серена со хендикеп од -1.5: 5.79%
Победа за Ла Серена со хендикеп од -2: 1.67%
Победа за Ла Серена со хендикеп од -2.5: 1.60%
Победа за Ла Серена со хендикеп од -3: 0.40%
Победа за Ла Серена со хендикеп од -3.5: 0.40%

Победа за Кобрелоа со хендикеп од -0.5: 54.29%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од -1: 35.13%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од -1.5: 24.75%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од -2: 10.66%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од -2.5: 8.98%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од -3: 1.94%
Победа за Кобрелоа со хендикеп од -3.5: 1.80%

Победа за Ла Серена со хендикеп од +0.5: 45.71%
Победа за Ла Серена со хендикеп од +1: 64.87%
Победа за Ла Серена со хендикеп од +1.5: 75.25%
Победа за Ла Серена со хендикеп од +2: 89.34%
Победа за Ла Серена со хендикеп од +2.5: 91.02%
Победа за Ла Серена со хендикеп од +3: 98.06%
Победа за Ла Серена со хендикеп од +3.5: 98.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Кобрелоа на полувремето: 39.52%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 45.51%
Победа за Ла Серена на полувремето: 14.97%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 80.24%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 54.49%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 60.48%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од +0.5: 85.03%
Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од +1: 98.16%
Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.40%
Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од -0.5: 14.97%
Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од -1: 1.84%
Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.60%
Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од -0.5: 39.52%
Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од -1: 14.16%
Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од -1.5: 9.98%
Победа за Кобрелоа на полувремето со хендикеп од -2: 1.53%

Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од +0.5: 60.48%
Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од +1: 85.84%
Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од +1.5: 90.02%
Победа за Ла Серена на полувремето со хендикеп од +2: 98.47%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Кобрелоа во второто полувреме: 41.12%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 35.53%
Победа за Ла Серена во второто полувреме: 23.35%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 80.24%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 64.47%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Кобрелоа и Ла Серена: 58.88%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 76.65%
Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од +1: 93.89%
Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 95.01%
Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.37%

Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 23.35%
Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од -1: 6.11%
Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 4.99%
Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.63%

Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 41.12%
Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од -1: 17.60%
Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 12.57%
Победа за Кобрелоа во второто полувреме со хендикеп од -2: 3.74%

Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 58.88%
Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од +1: 82.40%
Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 87.43%
Победа за Ла Серена во второто полувреме со хендикеп од +2: 96.26%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Кобрелоа на нула: 33.13%
Победа за Ла Серена на нула: 11.98%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Кобрелоа да победи во некое од полувремињата: 66.47%
Веројатност Ла Серена да победи во некое од полувремињата: 34.93%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Кобрелоа во двете полувремиња: 14.17%
Победа на Ла Серена во двете полувремиња: 3.39%