Прогноза за Кавезе против Нардо

Прогноза за Кавезе против Нардо од Serie D – Group H 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.57
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 4.75

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 244

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо
Вкупен број победи за домаќините: 142 – 58.20%
Вкупен број на нерешени натпревари: 54 – 22.13%
Вкупен број победи на гостите: 48 – 19.67%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Кавезе со 58.20% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.57 = -8.63%

Нерешено во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо со 22.13% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -17.01%

Победа за Нардо со 19.67% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.75 = -6.56%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 80.33%
Нерешено во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо или победа за гостите: 41.80%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 77.87%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 38.52%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 5.33%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 1.64%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 17.21%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 13.52%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 7.79%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 2.46%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 3.28%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 10.25%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Кавезе со еден гол разлика: 26.23%
Победа за Кавезе со два гола разлика: 17.62%
Победа за Кавезе со три гола разлика: 7.38%
Победа за Кавезе со четири или повеќе гола разлика: 6.97%

Победа за Нардо со еден гол разлика: 13.11%
Победа за Нардо со два гола разлика: 4.92%
Победа за Нардо со три гола разлика: 1.64%
Победа за Нардо со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Нардо и Кавезе: 16.39%
Средба без голови помеѓу тимовите на Нардо и Кавезе: 5.74%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Кавезе со хендикеп од +0.5: 80.33%
Победа за Кавезе со хендикеп од +1: 92.45%
Победа за Кавезе со хендикеп од +1.5: 93.44%
Победа за Кавезе со хендикеп од +2: 98.28%
Победа за Кавезе со хендикеп од +2.5: 98.36%
Победа за Кавезе со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Кавезе со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Нардо со хендикеп од -0.5: 19.67%
Победа за Нардо со хендикеп од -1: 7.55%
Победа за Нардо со хендикеп од -1.5: 6.56%
Победа за Нардо со хендикеп од -2: 1.72%
Победа за Нардо со хендикеп од -2.5: 1.64%
Победа за Нардо со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Нардо со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Кавезе со хендикеп од -0.5: 58.20%
Победа за Кавезе со хендикеп од -1: 43.33%
Победа за Кавезе со хендикеп од -1.5: 31.97%
Победа за Кавезе со хендикеп од -2: 17.41%
Победа за Кавезе со хендикеп од -2.5: 14.34%
Победа за Кавезе со хендикеп од -3: 7.52%
Победа за Кавезе со хендикеп од -3.5: 6.97%

Победа за Нардо со хендикеп од +0.5: 41.80%
Победа за Нардо со хендикеп од +1: 56.67%
Победа за Нардо со хендикеп од +1.5: 68.03%
Победа за Нардо со хендикеп од +2: 82.59%
Победа за Нардо со хендикеп од +2.5: 85.66%
Победа за Нардо со хендикеп од +3: 92.48%
Победа за Нардо со хендикеп од +3.5: 93.03%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Кавезе на полувремето: 45.49%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 38.52%
Победа за Нардо на полувремето: 15.98%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 80.33%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 61.48%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 54.51%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од +0.5: 84.02%
Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од +1: 96.70%
Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од +1.5: 97.13%
Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од -0.5: 15.98%
Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од -1: 3.30%
Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од -1.5: 2.87%
Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од -0.5: 45.49%
Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од -1: 25.28%
Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од -1.5: 18.44%
Победа за Кавезе на полувремето со хендикеп од -2: 4.33%

Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од +0.5: 54.51%
Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од +1: 74.72%
Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од +1.5: 81.56%
Победа за Нардо на полувремето со хендикеп од +2: 95.67%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Кавезе во второто полувреме: 42.21%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 36.89%
Победа за Нардо во второто полувреме: 20.90%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 80.33%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 63.11%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Кавезе и Нардо: 57.79%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 79.10%
Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од +1: 95.54%
Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 96.31%
Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од +2: 98.74%

Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 20.90%
Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од -1: 4.46%
Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 3.69%
Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од -2: 1.26%

Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 42.21%
Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од -1: 20.79%
Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 15.16%
Победа за Кавезе во второто полувреме со хендикеп од -2: 5.48%

Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 57.79%
Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од +1: 79.21%
Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 84.84%
Победа за Нардо во второто полувреме со хендикеп од +2: 94.52%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Кавезе на нула: 32.38%
Победа за Нардо на нула: 8.20%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Кавезе да победи во некое од полувремињата: 68.85%
Веројатност Нардо да победи во некое од полувремињата: 33.20%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Кавезе во двете полувремиња: 18.85%
Победа на Нардо во двете полувремиња: 3.69%