Прогноза за Динамо Киев против Ворскла Полтава

Прогноза за Динамо Киев против Ворскла Полтава од Premier League 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.25
Нерешено на натпреварот: 5.50
Победа на гостите: 7.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 184

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава
Вкупен број победи за домаќините: 143 – 77.72%
Вкупен број на нерешени натпревари: 24 – 13.04%
Вкупен број победи на гостите: 17 – 9.24%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за Динамо Киев со 77.72% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.25 = -2.85%
Bwin: 1.26 = -2.08%
Bet at home: 1.23 = -4.41%
Sportingbet: 1.25 = -2.85%
William Hill: 1.25 = -2.85%

Нерешено во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава со 13.04% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 5.50 = -28.26%
Bwin: 5.50 = -28.26%
Bet at home: 5.42 = -29.30%
Sportingbet: 5.50 = -28.26%
William Hill: 5.50 = -28.26%

Победа за Ворскла Полтава со 9.24% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 7.50 = -30.71%
Bwin: 8.00 = -26.09%
Bet at home: 8.11 = -25.07%
Sportingbet: 7.50 = -30.71%
William Hill: 7.50 = -30.71%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 90.76%
Нерешено во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава или победа за гостите: 22.28%
Без нерешено во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 86.96%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 58.15%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 1.63%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 0.54%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 17.93%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 8.15%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 3.80%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 1.63%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 3.26%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 4.89%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за Динамо Киев со еден гол разлика: 16.30%
Победа за Динамо Киев со два гола разлика: 20.11%
Победа за Динамо Киев со три гола разлика: 14.13%
Победа за Динамо Киев со четири или повеќе гола разлика: 27.17%

Победа за Ворскла Полтава со еден гол разлика: 7.61%
Победа за Ворскла Полтава со два гола разлика: 0.54%
Победа за Ворскла Полтава со три гола разлика: 1.09%
Победа за Ворскла Полтава со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Ворскла Полтава и Динамо Киев: 9.24%
Средба без голови помеѓу тимовите на Ворскла Полтава и Динамо Киев: 3.80%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за Динамо Киев со хендикеп од +0.5: 90.76%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од +1: 98.24%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од +1.5: 98.37%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од +2: 98.91%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од +2.5: 98.91%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од -0.5: 9.24%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од -1: 1.76%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од -1.5: 1.63%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од -2: 1.09%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од -2.5: 1.09%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за Динамо Киев со хендикеп од -0.5: 77.72%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од -1: 73.38%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од -1.5: 61.41%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од -2: 51.70%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од -2.5: 41.30%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од -3: 31.65%
Победа за Динамо Киев со хендикеп од -3.5: 27.17%

Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од +0.5: 22.28%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од +1: 26.62%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од +1.5: 38.59%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од +2: 48.30%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од +2.5: 58.70%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од +3: 68.35%
Победа за Ворскла Полтава со хендикеп од +3.5: 72.83%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за Динамо Киев на полувремето: 60.33%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 29.89%
Победа за Ворскла Полтава на полувремето: 9.78%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 90.76%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 70.11%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 39.67%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од +0.5: 90.22%
Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од +1: 98.22%
Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од +1.5: 98.37%
Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од -0.5: 9.78%
Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од -1: 1.78%
Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од -1.5: 1.63%
Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од -0.5: 60.33%
Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од -1: 46.72%
Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од -1.5: 34.78%
Победа за Динамо Киев на полувремето со хендикеп од -2: 13.04%

Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од +0.5: 39.67%
Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од +1: 53.28%
Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од +1.5: 65.22%
Победа за Ворскла Полтава на полувремето со хендикеп од +2: 86.96%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за Динамо Киев во второто полувреме: 68.48%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 22.83%
Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме: 8.70%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 90.76%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 77.17%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу Динамо Киев и Ворскла Полтава: 31.52%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 91.30%
Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од +1: 98.82%
Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 98.91%
Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од +2: 99.45%

Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 8.70%
Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од -1: 1.18%
Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 1.09%
Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.55%

Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 68.48%
Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од -1: 54.69%
Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 38.04%
Победа за Динамо Киев во второто полувреме со хендикеп од -2: 19.72%

Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 31.52%
Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од +1: 45.31%
Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 61.96%
Победа за Ворскла Полтава во второто полувреме со хендикеп од +2: 80.28%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за Динамо Киев на нула: 45.11%
Победа за Ворскла Полтава на нула: 3.26%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност Динамо Киев да победи во некое од полувремињата: 84.24%
Веројатност Ворскла Полтава да победи во некое од полувремињата: 17.39%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на Динамо Киев во двете полувремиња: 44.57%
Победа на Ворскла Полтава во двете полувремиња: 1.09%