Прогноза за АХ Сапла против Гуарани Антонио Франко

Прогноза за АХ Сапла против Гуарани Антонио Франко од Torneo Federal A 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 1.44
Нерешено на натпреварот: 3.75
Победа на гостите: 6.50

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 120

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко
Вкупен број победи за домаќините: 78 – 65.00%
Вкупен број на нерешени натпревари: 30 – 25.00%
Вкупен број победи на гостите: 12 – 10.00%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за АХ Сапла со 65.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 1.44 = -6.40%
William Hill: 1.44 = -6.40%

Нерешено во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко со 25.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 3.75 = -6.25%
William Hill: 3.75 = -6.25%

Победа за Гуарани Антонио Франко со 10.00% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 6.50 = -35.00%
William Hill: 6.58 = -34.20%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 90.00%
Нерешено во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко или победа за гостите: 35.00%
Без нерешено во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 75.00%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 37.50%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 4.17%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 0.00%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 25.00%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 15.83%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 5.00%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 2.50%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 5.00%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 5.00%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за АХ Сапла со еден гол разлика: 28.33%
Победа за АХ Сапла со два гола разлика: 22.50%
Победа за АХ Сапла со три гола разлика: 9.17%
Победа за АХ Сапла со четири или повеќе гола разлика: 5.00%

Победа за Гуарани Антонио Франко со еден гол разлика: 8.33%
Победа за Гуарани Антонио Франко со два гола разлика: 1.67%
Победа за Гуарани Антонио Франко со три гола разлика: 0.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко со четири или повеќе гола разлика: 0.00%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Гуарани Антонио Франко и АХ Сапла: 18.33%
Средба без голови помеѓу тимовите на Гуарани Антонио Франко и АХ Сапла: 6.67%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за АХ Сапла со хендикеп од +0.5: 90.00%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од +1: 98.18%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од +1.5: 98.33%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од +2: 100.00%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од +2.5: 100.00%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од +3: 100.00%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од +3.5: 100.00%

Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од -0.5: 10.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од -1: 1.82%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од -1.5: 1.67%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од -2: 0.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од -2.5: 0.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од -3: 0.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од -3.5: 0.00%

Победа за АХ Сапла со хендикеп од -0.5: 65.00%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од -1: 51.16%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од -1.5: 36.67%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од -2: 18.28%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од -2.5: 14.17%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од -3: 5.50%
Победа за АХ Сапла со хендикеп од -3.5: 5.00%

Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од +0.5: 35.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од +1: 48.84%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од +1.5: 63.33%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од +2: 81.72%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од +2.5: 85.83%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од +3: 94.50%
Победа за Гуарани Антонио Франко со хендикеп од +3.5: 95.00%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за АХ Сапла на полувремето: 41.67%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 45.83%
Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето: 12.50%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 90.00%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 54.17%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 58.33%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од +0.5: 87.50%
Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од +1: 99.06%
Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од +1.5: 99.17%
Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од -0.5: 12.50%
Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од -1: 0.94%
Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од -1.5: 0.83%
Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од -0.5: 41.67%
Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од -1: 18.60%
Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од -1.5: 13.33%
Победа за АХ Сапла на полувремето со хендикеп од -2: 2.80%

Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од +0.5: 58.33%
Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од +1: 81.40%
Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од +1.5: 86.67%
Победа за Гуарани Антонио Франко на полувремето со хендикеп од +2: 97.20%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за АХ Сапла во второто полувреме: 53.33%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 36.67%
Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме: 10.00%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 90.00%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 63.33%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу АХ Сапла и Гуарани Антонио Франко: 46.67%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 90.00%
Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од +1: 99.08%
Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 99.17%
Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од +2: 100.00%

Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 10.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од -1: 0.92%
Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 0.83%
Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од -2: 0.00%

Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 53.33%
Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од -1: 30.00%
Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 20.00%
Победа за АХ Сапла во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.57%

Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 46.67%
Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од +1: 70.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 80.00%
Победа за Гуарани Антонио Франко во второто полувреме со хендикеп од +2: 91.43%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за АХ Сапла на нула: 41.67%
Победа за Гуарани Антонио Франко на нула: 5.83%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност АХ Сапла да победи во некое од полувремињата: 74.17%
Веројатност Гуарани Антонио Франко да победи во некое од полувремињата: 21.67%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на АХ Сапла во двете полувремиња: 20.83%
Победа на Гуарани Антонио Франко во двете полувремиња: 0.83%