Прогноза за West Brom U23 против Sheffield Utd U23

Прогноза за West Brom U23 против Sheffield Utd U23 од Premier League Cup 2017/2018

Стартни коефициенти за натпреварот, предложени од Bet365

Победа на домаќинот: 2.10
Нерешено на натпреварот: 4.00
Победа на гостите: 2.60

Вкупен број на натпревари со истите стартни коефициенти, предложени од Bet365 од 2015 година до денес: 190

Резултати од средбите со истите стартни коефициенти како што се предложени за натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23
Вкупен број победи за домаќините: 91 – 47.89%
Вкупен број на нерешени натпревари: 43 – 22.63%
Вкупен број победи на гостите: 56 – 29.47%

Процент на враќање на инвестициите при облог за 1Х2 со тековните коефициенти предложени од водечките букмејкери.

Победа за West Brom U23 со 47.89% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.10 = 0.58%

Нерешено во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23 со 22.63% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 4.00 = -9.47%

Победа за Sheffield Utd U23 со 29.47% веројатност и предложените коефициенти:
Bet365: 2.60 = -23.37%

Подобри коефициенти и десетици можности за облози нуди 18Bet за натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23. Споредете ги предлозите на другите букмејкери тука.

Веројатност во проценти при обложувањето на Двојна шанса

Победа за домаќинот или нерешено во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 70.53%
Нерешено во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23 или победа за гостите: 52.11%
Без нерешено во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 77.37%

Веројатност во проценти при обложувања на Прво полувреме / Конечен резултат

Победа за домаќините во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 25.26%
Победа за домаќинот во првото полувреме и нерешено во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 3.16%
Победа за домаќинот во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 4.21%

Нерешено во првото полувреме и конечна победа за домаќинот во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 16.84%
Нерешено во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 14.74%
Нерешено во првото полувреме и конечна победа за гостите на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 9.47%

Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за домаќинот на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 5.79%
Победа за гостите во првото полувреме и нерешено на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 4.74%
Победа за гостите во првото полувреме и конечна победа за гостите во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 15.79%

Bwin како еден од најголемите букмејкери во светот нуди одлични коефициенти за натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23. Можете да ги видите тука. Клиентите на Bwin добиваат и до 100 евра бонус!

Веројатност во проценти при обложување за Добитна разлика

Победа за West Brom U23 со еден гол разлика: 17.89%
Победа за West Brom U23 со два гола разлика: 18.95%
Победа за West Brom U23 со три гола разлика: 5.26%
Победа за West Brom U23 со четири или повеќе гола разлика: 5.79%

Победа за Sheffield Utd U23 со еден гол разлика: 13.16%
Победа за Sheffield Utd U23 со два гола разлика: 8.95%
Победа за Sheffield Utd U23 со три гола разлика: 4.74%
Победа за Sheffield Utd U23 со четири или повеќе гола разлика: 2.63%

Нерешен резултат с голови помеѓу тимовите на Sheffield Utd U23 и West Brom U23: 14.74%
Средба без голови помеѓу тимовите на Sheffield Utd U23 и West Brom U23: 7.89%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп

Победа за West Brom U23 со хендикеп од +0.5: 70.53%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од +1: 81.21%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од +1.5: 83.68%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од +2: 91.91%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од +2.5: 92.63%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од +3: 97.24%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од +3.5: 97.37%

Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од -0.5: 29.47%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од -1: 18.79%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од -1.5: 16.32%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од -2: 8.09%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од -2.5: 7.37%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од -3: 2.76%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од -3.5: 2.63%

Победа за West Brom U23 со хендикеп од -0.5: 47.89%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од -1: 36.54%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од -1.5: 30.00%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од -2: 13.64%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од -2.5: 11.05%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од -3: 6.11%
Победа за West Brom U23 со хендикеп од -3.5: 5.79%

Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од +0.5: 52.11%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од +1: 63.46%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од +1.5: 70.00%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од +2: 86.36%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од +2.5: 88.95%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од +3: 93.89%
Победа за Sheffield Utd U23 со хендикеп од +3.5: 94.21%

Веројатност во проценти при обложување за Победник на полувремето

Победа за West Brom U23 на полувремето: 32.63%
Нерешено во првото полувреме на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 41.05%
Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето: 26.32%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса на полувремето

Победа за домаќинот или нерешено на полувремето во натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 70.53%
Нерешено или победа за гостите на полувремето на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 58.95%
Без нерешено на полувремето на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 67.37%

Веројатност во проценти при обложување на Азискиот хендикеп за победник во првото полувреме

Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од +0.5: 73.68%
Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од +1: 89.74%
Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од +1.5: 91.58%
Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од +2: 97.21%

Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од -0.5: 26.32%
Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од -1: 10.26%
Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од -1.5: 8.42%
Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од -2: 2.79%

Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од -0.5: 32.63%
Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од -1: 12.93%
Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од -1.5: 10.00%
Победа за West Brom U23 на полувремето со хендикеп од -2: 3.93%

Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од +0.5: 67.37%
Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од +1: 87.07%
Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од +1.5: 90.00%
Победа за Sheffield Utd U23 на полувремето со хендикеп од +2: 96.07%

Веројатност во проценти при обложување на Победник во второто полувреме

Победа за West Brom U23 во второто полувреме: 45.26%
Нерешено во второто полувреме на натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 28.95%
Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме: 25.79%

Веројатност во проценти при обложување на Двојна шанса во второто полувреме

Победа за домаќините или нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 70.53%
Нерешено или победа за гостите во второто полувреме од натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 71.05%
Без нерешено во второто полувреме од натпреварот помеѓу West Brom U23 и Sheffield Utd U23: 54.74%

Веројатност во проценти при обложувања на Азиски хендикеп за победник во второто полувреме

Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 74.21%
Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од +1: 84.94%
Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 86.84%
Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од +2: 95.38%

Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 25.79%
Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од -1: 15.06%
Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 13.16%
Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од -2: 4.62%

Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од -0.5: 45.26%
Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од -1: 29.73%
Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од -1.5: 23.16%
Победа за West Brom U23 во второто полувреме со хендикеп од -2: 8.18%

Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од +0.5: 54.74%
Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од +1: 70.27%
Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од +1.5: 76.84%
Победа за Sheffield Utd U23 во второто полувреме со хендикеп од +2: 91.82%

Веројатност во проценти при обложување за Победа на нула

Победа за West Brom U23 на нула: 24.21%
Победа за Sheffield Utd U23 на нула: 12.63%

Веројатност во проценти при обложување за Победа во некое од полувремињата

Веројатност West Brom U23 да победи во некое од полувремињата: 62.63%
Веројатност Sheffield Utd U23 да победи во некое од полувремињата: 44.21%

Веројатност во проценти при обложување на Победа во двете полувремиња

Победа на West Brom U23 во двете полувремиња: 15.26%
Победа на Sheffield Utd U23 во двете полувремиња: 7.89%